Лакове за нокти - тема 10

• 46 427
  • 700
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Ягодовите полета са божествени с матовия топ  Crazy
Каква е цаната там на Essie i Cina glaze? Аз ходих, но си купих този комплекта сив+ мат и зяпах 1 час катодете в сладкарница и не питах каква е цената на единичните лакове.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 09:39 от bubanka

# 121
Може и да знаете,но все пак да споделя с вас-Art Deco са пуснали матиращ топ лак,но не знам дали го има в Б-я

# 122
  • София
И така, вчера се намазах със Ski Teal We Drop от новата Swiss колекция на OPI. Страхотия е - много красив teal, тъмен и наситен, два пласта са му достатъчни.

От въпросната колекция съм хвърлила око и на:

Just A Little Rösti At This    William Tell Me About OPI

Обаче ми се ще да ги видя първо, а не да ги стрелям по снимки в нета... Например Ski Teal We Drop по семпълите от нета е по-син отколкото всъщност е... Не че реалният цвят не е страхотен, но не е това което е по снимките (което си е ясно де, ама...)

Днешният ми екзистенциален въпрос е: Да ги поръчам ли направо, или да изчакам да видя реалните цветове....? newsm78

# 123
Каква е цаната там на Essie i Cina glaze? Аз ходих, но си купих този комплекта сив+ мат и зяпах 1 час катодете в сладкарница и не питах каква е цената на единичните лакове.
Ами хубав въпрос, хихи. Единичните Essie-та не знам колко са, защото си взех само комплекта. China Glaze са по 17 или 18 лв (понеже взех и база и лак - едното беше 17, другото 18, но не разбрах кое кое е. Бях зашеметена от цялата красота наоколо  Joy)

Rangua  Можеш ли да щракнеш да им се порадваме така матирани. Аз си го мислех да го пробвам този експеримент като ги получа, тъкмо ще ми спестиш усилията ако не ми хареса.  Hug
Ще ги щракна, разбира се, само да ми се върне апарата от море, че с телефона не се вижда цялата им прелест Wink

И накрая само да похваля Art de Lautrec - взех си 415, имам и един стар тъмно лилав техен - и двата се нанасят страхотно! (да не кажа по-добре от някой OPI-та...)

# 124
  • Варна

Днешният ми екзистенциален въпрос е: Да ги поръчам ли направо, или да изчакам да видя реалните цветове....? newsm78
Joy Joy Joy  Heart Eyes

# 125
И така, вчера се намазах със Ski Teal We Drop от новата Swiss колекция на OPI. Страхотия е - много красив teal, тъмен и наситен, два пласта са му достатъчни.
Hoap, качи снимка моля те да го видим как стои в действителност! Praynig Снощи доста му се чудех дали да не го поръчам,защото много ми хареса от снимките в нета.

# 126
  • София
Hoap, качи снимка моля те да го видим как стои в действителност! Praynig Снощи доста му се чудех дали да не го поръчам,защото много ми хареса от снимките в нета.

Току що пробвах да го заснема с телефона, обаче цвета, който излиза на снимката няма нищо общо с реалността... Tired Няма смисъл да качвам такава снимка, защото освен да те обърка друго няма да стане....

Joy Joy Joy  Heart Eyes

Blush  Blush  Blush  Hug

# 127
И аз много искам да видя снимка, защото моят така и не е дошъл още #2gunfire, а го поръчах на 3-и август. Всеки ден проверявам пощата и нищо newsm45
Цитат

Тъй и тъй ще ги купиш накрая, защо да чакаш да ги видиш   Joy Joy Joy

# 128
Някой използвал ли е топ лак на Орли,някъде четох,че е с мокър ефект,нокъта ставал много лъскав  newsm78

# 129
Момичета, от къде поръчвате лаковете на Опи и Орли, и горе долу на каква цена? Съжалявам ако сте го обсъждали преди!

# 130
Да се позабавлявате малко днес след третото ми ходене за пазар на Surfer babe продавачката вече ме гледаше странно  Shocked и аз се предадох казах и защото ги купувам то не бяха лакове, сенки парфюми и тя ми вика ми да си беше взела сутринта цялата тарелка със серията май щеше да ти е по удобно Simple Smile JoyJoyJoy

# 131
  • Стара Загора
pampita, http://img691.imageshack.us/img691/939/30052010245.jpg кой са номерата на лаковете на Арт де Лаутрек и Катрин Арли?   bouquet

Да се позабавлявате малко днес след третото ми ходене за пазар на Surfer babe продавачката вече ме гледаше странно  Shocked и аз се предадох казах и защото ги купувам то не бяха лакове, сенки парфюми и тя ми вика ми да си беше взела сутринта цялата тарелка със серията май щеше да ти е по удобно Simple Smile JoyJoyJoy

hahaha hahaha hahaha

# 132
  • Варна
Някой използвал ли е топ лак на Орли,някъде четох,че е с мокър ефект,нокъта ставал много лъскав  newsm78
Аз имам 2в1 - топ и база. Засега съм го пробвала само като база, но ще го пробвам като топ и ще пиша  Hug

# 133
Аз имам 2в1 - топ и база. Засега съм го пробвала само като база, но ще го пробвам като топ и ще пиша  Hug
Ок,ще чакам,нещо се заребих по орлита  Crazy

# 134
Напитките и червилото в тон с предпочитаните лакове. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт