Лакове за нокти - тема 10

• 47 355
  • 700
  •   1
Отговори
# 240
Ивче, сподели кой е лакът на ръцете ти  Praynig Много ми хареса  Grinning

Този на Адос http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20187243

Сега и номер да ми кажеш ... и утре тръгвам на лов  Laughing
Мацки от Варна, кажете къде има по-голям избор на Адос - големите, че аз днес влизах тук-там, но имаха само 2-3  Tired

Не съм напулно сигурна, но мисля че в магазин Колет има лакове на Адос. Там продават всякакви дрънкулки-обеци, гривни... На центъра се намира малко преди Терановата(ако случайно не го знаеш.)

# 241
  • Бургас
Peaceful/Confident и Calm/Wild  Crazy Ма мно'У е бърз тоз продавач - ейййй Mr. Green

Може ли да попитам,кой е продавачът? Blush 
http://myworld.ebay.co.uk/maiandjays/  Peace

# 242
  • София
Сега не сме в София и не мога да проверя, моля, ако някой е ходил до мола, дали е излезнала на МАС новата колекция Алис и Оливия, или пък Парадоксал на Шанел?

# 243
  • София
Аз така и не се лакирах още с тия Муудчета.. мисля да се намажа обаче довечера.. Само не мога да избера с кой. Ако някоя от вас и е интересен евекта на точно определен да помага при избора.. Цък

Толкова неблагородно ти завидях за тази колекцийка, че направо срам ме хвана  Embarassed Laughing

# 244
  • София
Сега не сме в София и не мога да проверя, моля, ако някой е ходил до мола, дали е излезнала на МАС новата колекция Алис и Оливия, или пък Парадоксал на Шанел?

В МАК със сигурност я няма Алис и Оливия, а доста вероятно и въобще да не я заредят. Момичетатаказаха, че най-вероятно следващата колекция ще е Dare to Wear.  Peace За Шанел не знам, не съм минавала през Прити Шоп и Сефора тези дни...

# 245
  • София

В МАК със сигурност я няма Алис и Оливия, а доста вероятно и въобще да не я заредят. Момичетатаказаха, че най-вероятно следващата колекция ще е Dare to Wear.  Peace За Шанел не знам, не съм минавала през Прити Шоп и Сефора тези дни...

Еее, много жалко за МАС, това беше единствената колекция (след Фойл ФХ на Орли) от която харесвам всички цветове. Освен това смятах че за първи път ще си купя техен лак, който наистина да харесвам и като цвят и като формула и всичко (за Morning. After става дума).

# 246
Peaceful/Confident и Calm/Wild  Crazy Ма мно'У е бърз тоз продавач - ейййй Mr. Green

Може ли да попитам,кой е продавачът? Blush 
http://myworld.ebay.co.uk/maiandjays/  Peace

Благодаря!  bouquet

# 247
В МАК ме баламосват, че ще получат тази колекция повече от месец...Първоначално ми бяха казали, че края на юли ще я има.... Crossing Arms

# 248
iv4enceto,ados 546 повече към синьо или към зелено отива?

# 249
  • Стара Загора
iv4enceto,ados 546 повече към синьо или към зелено отива?

За мен си е тъмнозелен.  Peace На снимките неможе посмъртно да излезне реалния цвят. Както и да се опитвам да го снимам не става. Трябва да се види на живо.  Peace

# 250
  • На изток от Ада
Аз така и не се лакирах още с тия Муудчета.. мисля да се намажа обаче довечера.. Само не мога да избера с кой. Ако някоя от вас и е интересен ефекта на точно определен да помага при избора.. Цък

много хубави са всички  Simple Smile

# 251
  • USA, Steak State
Оранжевия ще да е... утре ще снимам на дневна светлина и ще ви покажа. Simple Smile

# 252
Може ли да ми препоръчате хубав топ лак, но на някоя  марка, която се намира по-лесно-нещо от рода на Мейбълин, Макс Фактор и т.н.+приблизителна цена, също да не е прекалено скъпарска като Опи. Взех си на Перфект, но един път го ползвах, е то такова мацане няма и се отказах да го пробвам втори път, и без това видях, че има и други недоволни от него. Аз сега започнах да преглеждам старите темички и там видях за топ лака на Мейбълин, че имаше някой доволен. Какво ви е мнението за него?

# 253

Еее, много жалко за МАС, това беше единствената колекция (след Фойл ФХ на Орли) от която харесвам всички цветове. Освен това смятах че за първи път ще си купя техен лак, който наистина да харесвам и като цвят и като формула и всичко (за Morning. After става дума).
Шанел също няма. Нова колекция от Мас ще има тези дни, но не знаят коя, възможно е като преди две колекции да заредят две наведнъж.

# 254
Rainboww_, изчисти си кутията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт