Лакове за нокти - тема 10

• 46 424
  • 700
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А пък тези блог-чета са разкошни, влюбих се в тези два маникюра  ..... опитах да сложа снимки.....ам нещо не става  newsm78

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 11:51 от mishchitzata

# 526
# 527
  • София
Леле от вчера съм влюбена в на nad_tab тези два лака Wild At Heart както и Revvvolution на COLOR CLUB. Изрових си ги в Ибей разкошни цветове. Като гледам шишетата на COLOR CLUB от някъде ми изплува смътен спомен че съм ползвала техни лакове, съвсем не купувани от Ибей........но от къде  newsm78 нищо не помня.

nad_tab Wild At Heart дали ще стане за печати, защото се чудя него или LOL на China Glaze да поръчам. За вторият знам, че става, но като че ли първият повече ми харесва..... Hug

Поръчвай смело Wild At Heart, с него стават по-добре печатите, по-пигметиран е и с перфектна покривност с един слой  Hug

# 528
# 529
  • София

присъединявам се към демодетата!!!

за хека и аз не мисля, че е пълен с желязо - как ще го подритват ако е толкова тежък и твърд?!?!?!
най-добрия вариант са топченца от сачмен лагер, обаче си нямате идея колко трудно се разглобява лагер - не се разглобява...
трябва да е стар и счупен

# 530

На мен розово-черното нещо пък ми хареса  Laughing (въпреки че розово не нося никога, нито на дрехи, нито на лак)

# 531
Току що попитах милото за тия сачми за пушка и той вика, че сме имали и тъкмо се зарадвах и той ми вика че били оловни  Laughing
Ами, не искам никакво олово в лака ми. Няма начин да не се "разтвори" дори и минимална част от сачмата в лака ми за нокти!

А пък, ако на теб не ти пука и държиш да си сложиш от топчетата, много лесно можеш да се сдобиеш с тях. Отиваш в някой оръжеен магазин и си взимаш сачми за пушка. Продават ги в кръгли, пластмасови кутийки. Не ми се вярва да са много скъпи  Peace

# 532
  • София

Отврат :X

Такива топченца като в лаковете имах преди време,някой ми ги беше дал и си бях слагала в лака,ама явно бяха стари и ръждясаха,следователно и ги хвърлих.Или поне така си спомням.А не можете ли да намерите някой лак с такива топченца?Мисля,че в тези на перфект имат newsm78

# 533
# 534
  • София
имаше май като излезнаха лаковете на перфект преди години. сега в евтините лакове май няма топченца...
но пък ако се смесват лак с топчета и лак без просто могат да се смесян в шишенцето с топченца.
аз до сега не съм пробвала да правя франкенполиш, но като гледам постиженията на дамите тук май ще почна Simple Smile

# 535
  • Габрово
Ооо, Skin-че, уелкъм на четящата под прикритие Mr. Green Май ще пробвам третия вариант  bouquet

Щях да питам какво е това "хек", ама ровнах сега и открих Hug
аз пък мислех, че хек-ът е пълен с пластмасови гранули  Shocked боужеее колко съм невежа  ooooh!
Хековете са с пластмасови съчми.
Отделно има хекове с пясък.
Зависи дали са за ритане, състезания (да, и състезания има  Grinning ), трикчета..Simple Smile
Извинявам се за офтопика  Flutter

# 536
I.Ivanova Перфект и сега имат топченца   bouquet

# 537
  • София
I.Ivanova Перфект и сега имат топченца   bouquet

пфффф, верно че имат - сетих са   Embarassed . значи са си перфектни за замесване и размесване.  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 538

ако видя подобно нещо до 5 лв. например - веднага си закупувам с цел експеримент  Mr. Green
но подозирам, че бих излязла навън така направена колкото излизам и с лака със скейл ефект - т. е. хич няма  Mr. Green

# 539

ако видя подобно нещо до 5 лв. например - веднага си закупувам с цел експеримент  Mr. Green
но подозирам, че бих излязла навън така направена колкото излизам и с лака със скейл ефект - т. е. хич няма  Mr. Green
Ако пък подобното нещо до 5 лв. се окаже и черно, сети се за мен като го изпровождаш към небитието. Laughing
С една яркочервена основа отдолу, ще стане страхотняшко. Crazy
Единственото, което не ми допада от предложените примери, е, че самото покритие, конкретно черното, стои като неизсъхнала блажна боя. Имам чувството, че ако го докоснеш отгоре с нокът, ще се пукне и ще потече боя.

Общи условия

Активация на акаунт