Лакове за нокти - тема 10

• 46 382
  • 700
  •   1
Отговори
# 555
Денси,честито  bouquet!Тази придобивка няма как да не се честити! Wink
На мен ми пристигнаха Opi Catch Me in Your Net и Jade is the New Black. PartyВзех обаче,че точно днес си счупих единия нокът с кутийка от студен чай(май ми стана навик ooooh!) и се наложи да ги отрежа всичките.Като се познавам обаче няма да издържа и ще се лакирам по-късно с първия.,че ми е много любопитен как ще стои на ноктите. CrazyЩе кача снимка,ако го направя.

# 556
Днес се прибрах с лак на Перфект №83. Много е готин цвета, но както и да го снимам не ми излиза реалния цвят, а и не мога да намеря снимка в нета.... Confused

# 557
В The mall на Цариградско.
Да и в пряка на Витошка, мисля че е Гладстоун. Там се премести този които се ремонтира и се сля в един огромен магазин на три етажа с другия Прити шоп, които беше в средата на Витошка.

taffy, мерси много.  bouquet

# 558
  • Плевен
И аз в обедната почивка се сдобих с Paradoxal Simple Smile Цвета е уникален...заслужаваше си чакането.
Densi  честито :bouquet
Алиена не се чуди, че ще свърши за Плевен бяха докарали само 3 бройки...

# 559
viv_pl  ,честито и на теб. Страхотен е.
Мариша, щом в Плевен вече го има би трябва и до Варна да е дошъл, намини през магазина още днес. Hug

Нещо хубаво от Dolce & Gabbana Perfection (220)

# 560
  • Варна
viv_pl  ,честито и на теб. Страхотен е.
Мариша, щом в Плевен вече го има би трябва и до Варна да е дошъл, намини през магазина още днес. Hug
Мислех си го, ама няма да мога Sad. Отивам на парти /лакирана с Шанел, разбира се  Flutter/ Още утре ще го направя  Party

# 561

Ето нещо и от мен

# 562
Аз не мога да видя идображението ти.
Аз отново се налага да попитам синият на Манхатън вече има ли го във Варна?
Също така има ли някъде лаковете на Мода? Ако е около центъра, още по-добре.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 20:11 от Rainboww_

# 563
Ето как стои Opi Catch Me in Your Net Има чудесна покривност,съхне бързо.

# 564
  • София
densi, честито, снимки да покажеш  Laughing

Аз засега удържам фронта, че си взех Purple Grey на Models Own, нали навсякъде тръбят, колко много си приличали, май ще трябва да си направим лакова среща да сравняваме  Thinking

Ето и новите лимитирани цветове от Сохо колекцията на Шанел.

http://www.refinery29.com/everywhere/beauty/new-beauty-products/

# 565
  • Ст Загора
Взех днеска някои лакчета и взах че загубих на КА -625 (маи беше) холограм сив ,ще показжа после другите да ги снимам .Исках да взема и лака от колекцията на есенс  eclipse - сивия ама виакма аиде да разгледам .На касата имаше от стаеите колекчии на есес - от дивата серия, онази пролетната

# 566
  • Бургас
Ето го и моя Адос, за който ви говорех преди ден. За съжаление обаче цвета само се доближава до това как изглежда в действителност

днес съм със самоделен зелен лак /светло син перфект + ярко зелени пигментни сенки на Стила и съхне безкрайно бавно  ooooh!

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 22:16 от ga_aMa_He

# 567
densi, честито, снимки да покажеш  Laughing

Аз засега удържам фронта, че си взех Purple Grey на Models Own, нали навсякъде тръбят, колко много си приличали, май ще трябва да си направим лакова среща да сравняваме  Thinking

С най-голямо удоволствие дойда на среща. Hug Ние сме казали Септември живот и здраве. Ако искате вече можем да насрочим дата и да се разбираме. Някакви предложения?
Парадоксал е изненадващо хубав лак. Сега го пробвах хубаво, доволна съм. Heart Eyes Дано само излезе траен, че синия не е и това ме разочарова. Надявам се този да е, защото иначе повече Шанел няма да си купя.
Новите лимитки са просто приказка.

# 568
  • София

С най-голямо удоволствие дойда на среща. Hug Ние сме казали Септември живот и здраве. Ако искате вече можем да насрочим дата и да се разбираме. Някакви предложения?
Парадоксал е изненадващо хубав лак. Сега го пробвах хубаво, доволна съм. Heart Eyes Дано само излезе траен, че синия не е и това ме разочарова. Надявам се този да е, защото иначе повече Шанел няма да си купя.
Новите лимитки са просто приказка.

На Шанел имам един единствен лак(Rose Paradise), на естествени нокти издържа не повече от 24ч. май трябва мноооого да ме заплени цвета, че да си купя втори  ooooh!

# 569
Да явно това им е проблема, перфектни цветове, но слаба трайност.

Общи условия

Активация на акаунт