Лакове за нокти - тема 10

• 46 211
  • 700
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета,да знаете от къде мога да поръчам Orly?Дали има български онлайн магазин?А къде в София мога да намеря тази марка?

В София, мисля че ги има само в Дъглас, цена 22лв.

# 601
Ей с тези Орли не можем да се разберем  #Cussing out.
Търсих във Варна цвят -Теракота - ми няма го и не могат да ми кажат кога ще зареждат и дали ще го има #Cussing out.

За това и аз да попитам дали има Орли онлайн за да си поръчам че не ми е удобно да ходя до Дъглас всяка седмица . Cry

# 602
  • Варна
Мили хора, тази вечер ще спя спокойно - Парадоксал е вече в мен  Flutter  newsm44
Още нещо - устоях на изкушението да се сдобия с четворката сенки №19, както и с лака Rouge Fatale  bowuu
За сенките не се знае дали утре няма да се изстрелям към Прити шоп  ooooh!

# 603
  • София
може ли да се присъединя към вас
първия , третия и четвъртия са уникални

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 14:54 от bubanka

# 604
Мили хора, тази вечер ще спя спокойно - Парадоксал е вече в мен  Flutter  newsm44
Още нещо - устоях на изкушението да се сдобия с четворката сенки №19, както и с лака Rouge Fatale  bowuu
За сенките не се знае дали утре няма да се изстрелям към Прити шоп  ooooh!
Хайде честито! Hug
Ето ги другите Шанели.

http://www.thebeautylookbook.com/2010/08/chanel-le-vernis-rouge-fatal-rose.html

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 15:07 от densi

# 605
  • Варна
Мерси, Дени! И трите са много хубави. Момичетата в Прити шоп се бяха омацали всички с розовия /489/, много хубаво седеше, но аз имам много розови и чак толкова не се впечатлих. Другите два са мноооого хубави. Покрай Парадоксал имаше и още един тъмен, ама не се сещам кой цвят беше.

# 606
От мен поредният селф-мейд лачец. Sunglasses Снимките са много, но и нюансите му са много; въпреки това, не съм сигурна, че успях да хвана всичките, но със сапунерка - толкова. Всички снимки са линкове.
2 слоя, без база, без топ.

- дневна светлина /с кофти кожички, които ме домързя да оправя/

- слънце;

- изкуствена светлина /а.к.а лампа/;

- със светкавица

# 607
Аризона, направо си го докарала на Paradoxal  Laughing

# 608
От мен поредният селф-мейд лачец. Sunglasses

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Без думи ме остави, признавам си   bouquet И ноктите, лакът са върха! Лека препратка към Парадоксал, а  Wink

Edit: Rangua, заедно сме писали  Simple Smile Ама на мен ми харесва дори повече от Шанелския!

# 609
  • София
Mood-чето най-после си дойде на мястото, въпреки че обиколи цяла България.  Crazy

Paradoxal също ми е в ръчичките, скоро ще покажа и него. Шашнахме продавачките в плевенския мол. От тук имам информация, че са останали само 2 бройки и пращам сестра ми (която е управител в един от магазините в мола) веднага да ми вземе единия защото ще свършат. Тя отива и казва: "Имате тука на Шанел останали 2 лака, искам единия!" и те супер озадачени откъде някой ще им знае наличностите. Е, тя ме обяви за луда, ама всеки луд с номера си.

Аризона, готин е лака.

# 610
Аризона, направо си го докарала на Paradoxal  Laughing

Е много  е хубав  Crazy , браво - кои са съставките? Praynig

# 611
  • София
Аризона много ми харесват отблясъците! Доста нюанси има Simple Smile

# 612
Аризона, уникален цвят си направила, наистина е копие на Шанел.  Heart Eyes

# 613
От мен поредният селф-мейд лачец. Sunglasses

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Без думи ме остави, признавам си   bouquet И ноктите, лакът са върха! Лека препратка към Парадоксал, а  Wink

Edit: Rangua, заедно сме писали  Simple Smile Ама на мен ми харесва дори повече от Шанелския!
Благодаря ви много, момичета, чак се засрамих! Blush
Да, от темата се вдъхнових парадоксално. Laughing

placholina, ето тези двата лака смесих: http://img341.imageshack.us/img341/3876/other133.jpg ; обикновен черен на Мейбълин, а това Габрини го подмятам от години /някой някога ми го подари/ и все не му намирах приложение, понеже не обичам такива бледи цветове /наскоро го показах като основа на едни "луни"/. Та четейки тук за Парадоксала, ми просветна, че Габринито най-сетне ще влезне в действие. Laughing Номер 12 е, обаче явно някакво старо издание, понеже в сайта на марката под 12 излиза друг цвят май. Но предполагам, че ще стане и с друг с подобни отенъци.

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 15:42 от bubanka

# 614
Много прилича на Шанела вярно е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт