Лакове за нокти - тема 10

• 46 204
  • 700
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аризона, страхотен лак!!!

Pampita, знаех си че първо на теб трябваше да пиша  Laughing

Не ти ли идва много ярък в жегите? Кажи как му е трайността на естествен нокът  Wink

# 616
Мерси Аризона     bouquet Heart Eyes

# 617
  • Варна
Предлагам като излезе нова колекция от по-скъпите марки първо да се доверим на Аризона - да забърка подобни цветове. Ако не успее да ги докара - тогава да купуваме   Party

# 618
  • София
Такъв синкав лак може да има в хамелеонските лакове на голдън роуз.
всъщност за такъв синкав се сещам и на перфект, обаче го подарих и не мога да ви кажа номера му.

# 619
# 620
  • София

в шишенца не впечатляват толкова, но на нокти ми харесаха Peace

# 621
  • София
всъщност за такъв синкав се сещам и на перфект, обаче го подарих и не мога да ви кажа номера му.

За какъв синкав лак става въпрос?

Ако е за Paradoxal то там няма нищо синьо,  доколкото виждам е дискретен лилав блясък  newsm78

# 622
# 623
  • София

За какъв синкав лак става въпрос?

Ако е за Paradoxal то там няма нищо синьо,  доколкото виждам е дискретен лилав блясък  newsm78

овцата си остава овца!  Embarassed Embarassed Embarassed пропуснала съм да напиша, че става дума за лака на Гарбини, който Аризона е използвала.
на моя монитар излиза като синкаво розов...

на мен ми харесва червения... прекрасен е!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 624
На мен ми харесва много сивия. Heart Eyes

# 625
  • София
На мен ми харесва много сивия. Heart Eyes

И на мен
и оранжевкия Heart Eyes

# 626
И ся к'вооо - хептен ме объркахте и пак нЕма да си взимам топченца значи Crossing Arms Пак ще друскам като гламава, щото да си купувам специално Перфект за бъркане няма да стане, нито пък да си събирам топченца от някой друг такъв лак Tired

Апропо, за оловото - тези топченца дето са си в даден лак от какъв материал са, някой да не би да знае Rolling Eyes

Хековете се правят от най-различни неща, някои даже ги пълнят с ориз и разни други естествени семенца. Аз съм имала и такъв с метални топченца, нямам представа дали са били оловни или не, не тежеше кой знае колко, съответно не е било трудно да се играе с него, но тогава хич не съм се и сещала за забъркване на лакове. Не знам от какъв материал са направени топченцата, които слагат в готовите лакове, но и аз като теб не мога да бъда сигурна че и те не блъскат олово там. Не знам също дали оловото е толкова лесно разтворимо без нагряване, хич ме няма в химията, но предполагам че страховете на момичето, което го каза са основателни. Така или иначе още не съм намерила време да бъркам лакове, така че проверка от първа ръка не съм правила.
Иначе мерси за посрещането - аз от самото начало чета, но принципно не съм от най-приказливите, нямам навика често да се обаждам   bouquet

# 627
  • София
всичките са страхотни
аз току що се влюбих и в още един
по-голям размер : http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/lippmann_badromance007.jpg
по-голям размер: http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/lippmann_badromance001.jpg
а този си го поръчах преди малко да видим кога ще пристигне : http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/xy2qp.jpg

# 628
# 629
  • София
Mood-чето най-после си дойде на мястото, въпреки че обиколи цяла България.  Crazy

Paradoxal също ми е в ръчичките, скоро ще покажа и него.

уникален е, на твоите нокти стои страхотно  Heart Eyes  Heart Eyes

ПС. и честит ти Paradoxal  Hug

Общи условия

Активация на акаунт