Лакове за нокти - тема 10

• 46 103
  • 700
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Записвам се да следя темата, много ми харесва... и аз съм фенка на маникюра и поне веднъж в седмицата си купувам лак за нокти. Като поизчета последните страници  ще споделя снимки и аз, че да не се повтарям....
Иначе последните ми придобивки са маслото за кожички с аромат на липа от Стар нейлс и два холограмни ( май така ги водят) лака на Catherine Arley - номера 647 зеленикаво- синккаво и 666 - лилаво... Simple Smile

# 661
Включвам се днес с още един цвят на Golden Rose Paris колекцията - 46 номер е лакчето, ето го:

и на директна слънчева светлина:

(ама Уебшотс как мачка качеството на снимките, ужас ooooh!)

Като цяло цветът не е нищо особено, но ми допада. Трайността на тези лакове обаче не е сред силните им страни - издържат ми около 3 дни (е, вярно, без топ лак), като самият лак е много "крехък" и се надрасква лесно. Но като за този ценови клас, не се учудвам особено Simple Smile

# 662
И аз днес си понакупих лакчета.  Flutter

# 663
И аз днес си понакупих лакчета.  Flutter

можеш ли да покажеш реална снимка как седи на нокти цикламената мода, защото аз го имам, ама взех и ментовата, и се  лакирах първо с нея, ама ми е много любопитно цикламения как седи Simple Smile

# 664
Лакът ми в момента е нов (от снощи). Като го махна, ще сложа този и ще снимам. Peace Или пък да мацна на ЛМ на нокътче? Crazy Laughing

# 665
И мен тази цикламена Мода много ме изкушава, покажи я когато можеш, Бижу Heart Eyes

# 666
Горкият ми мъж, на какво ли не съм го подлагала, но досега не го бях лакирала!  Mr. Green Беше потресен, ама го убедих да не се дърпа.  Joy Heart Eyes
Аз пък исках да видя тъмно лилавия, та мацнах и него.
Ето ги

# 667
  • Стара Загора
dollface, честити придобивки, както и на всички останали  Hug . Всички лакчета са много хубави, да си ги ползваш със здраве.  Hug  Peace   bouquet

# 668
Алиента, вече са ти отговорили, че това е новото светло зелено.  Hug Laughing
Мерси момичета.  Hug
Относно цветовете, аз имам всякакви, не се съобразявам особено от сезона, като ми хареса някой си го купувам.  Laughing

# 669
Бижу, ти ме разби просто, по повод манекена ти, направо се разсмях до сълзи Laughing Търпелив благоверен си имаш Flutter

Иначе и двата ти показани лака ми хващат окото, супер са Peace

# 670
Ами гледа тенис, две амазонки играят, мога да го накъдря, да му лакирам ноктите на краката, въобще да го правя каквото си ща, само да не му закривам телевизора. Joy
Да, и аз ги купих само по избор от бутилчето. Ма харесах още 2-3 на Флормар, та може утре да ида и за тях  Crazy Много са трайни и съхнат бързо.
(току що му предложих лакочистител и каза "Няма да ги чистя! Нека видят хората на какво ме подлага жена ми!) Joy

# 671
  • София
Бижу  Grinning адмирации за Валентин   bouquet  Laughing И завиждам най-благородно на теб за мъжа, който имаш до себе си  Heart Eyes Много му отива велурената Мода  Crazy  Flutter

# 672
  • София
Много са хубави покупките на всички ви  bouquet

Аз днес си взех черен и бял лак за бъркоча,който мисля да сътворя с цел да докарам мечтаното сиво Heart Eyes
Взех си и един телесен цвят със златни частички,много е нежен,но е почти прозрачен.Ако успея да му уловя утре бласъка,че кача снимка.

Момичета тези лакове на Flormar Super Shine как са ви като издръжливост,гледам все хубави цветове показвате.
Имам и още един въпрос
http://media.snimka.bg/6355/018965269.jpg
синият лак в ляво какво бих могла да го направя?
Много ми харесва като цвят,но ми е доста нетраен Sad
Приемам предложения всякакви Hug

# 673
Момичета тези лакове на Flormar Super Shine как са ви като издръжливост,гледам все хубави цветове показвате.
Имам и още един въпрос
http://media.snimka.bg/6355/018965269.jpg
синият лак в ляво какво бих могла да го направя?
Много ми харесва като цвят,но ми е доста нетраен Sad
Приемам предложения всякакви Hug
На мен Flormar Super Shine ми издържа седмица, повторен три пъти. Като го махам, защото ми омръзва и само ръбчето на нокътя е с тънка светла ивица(вероятно от писането по клавиатурата). Но на мен и лак от магазин за левче ми стои по толкова. Израстват ми ноктите и вече си личи, а лака не мърда...
За синия лак - освен с някой як топ лак и добра основа, за да стои цветния да го задържиш, друга идея нямам.

# 674
  • София
Сестра ми също се лакира с една от новите ми придобивки светло синия Ейвън:

Ето и два страхотни лака на Римел, невероятна покривност, а четките са супер, почти не се нацапах.

Определено имам нужда от омекотяване на кожичките, очаквам скоро едно масълце.

В Плевенския ДМ открих 2 бройки от оранжевия и 1 от млечно жълтия на Cute as Hell на Essence, ако някой иска някой от тези лакове, мога утре да мина да взема и да изпратя, помня че имах запитвания за жълтия.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 23:01 от Pampita

Общи условия

Активация на акаунт