Отговори
# 75
AAA то видението беше на Радето,май newsm78

Мечи, са още в болницата,малката е пожълтяла,висок и бил билирубина и педиатърката  не я е изписала,надяват се утре да ги изпишат.И ние също се надяваме Praynig Heart Eyes
Аз днес и се обадих,дано не ми се сърди,че давам инфо Rolling Eyes

Креми, е тея хора акъл имат ли да не ви кажат,че не се чувстват добре bashдано да не се зарази грацията,а на Гоги бързо да му минава Hug

Днес на гости ми бяха сватята и зетя,и те отпрашват за море.Децата си поиграха на двора,има и снимки може да ви удостоя с честта да ги видите.А каква влюбена имат,но е във фотото на Инчето и ще трябва да ми я метне първо за да ви я пусна.

Момичета дайте да си съживим темата защото ще ви напусна най-накрая,почвам да свиквам със септемврийки и ще ви прежаля ако не пишете Naughty Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Лекичка от мен,може и по-късно пак да се включа Hug

# 76
  • Пловдив
Момичета дайте да си съживим темата защото ще ви напусна най-накрая,почвам да свиквам със септемврийки и ще ви прежаля ако не пишете Naughty Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ааааааааааа сакън недей
сърце няма да ти даде мила,защото първата лИбоФ ръжда не хваща Laughing

# 77

bambam

Как да пиша, като вечер съм сдъвкана и изплюта?! Книгата, която си взех на морето я прочетох едва миналата седмица, сега почнах нова и баща ми звъни през няколко часа да пита дали съм я свършила, да си говорим за нея... Майка ми пък звъни да ме пита дали съм насадила някъв здравец, който ми е дала... Това са хора без работа, не с две деца... ooooh! И ти, Мими, бързаш да раждаш  - луда работа... Laughing
Макар, че нали се оплаках, че Мими е с нашите на Боровец и ми липсва..., и... не издържах и отидохме при тях няколко дни... Blush
Ми колкото и да ме ядосват и да нямам време за нищо, не мога без тях. Мъничкият толкова се е сраснал с Мими, че като го питаме как се казва и отсича - "кака!"Mr. Green. Ако, продължи още известно време ще пиша в психологическия... Rolling Eyes
Толкова много ме мори тази жега, че нямам търпение да стане тъмно и хладно, за да мога да дишам.
През деня мозъкът ми е течен, разтеглив и гладък като локум... Кви теми, кви форуми, кви пет лева...

Мария, усещате ли тона ми? Внимавайте в картинката, да не се вмъкна в родилното и да викам повече от вас, ако предприемете някакви крути, долни, изменнически действия... Naughty

•●kremucka●•, дано отмине бързо! Много течности!

# 78
Зари, вмъкни се и викай на воля,аз няма да викам,че ме е срам Joyи първия път не виках от срам,а доктора само ме подсещаше "ама момиче я си попъшкай малко,че да ти олекне" Laughingусетих ти тона и внимавам в картинката Heart Eyes

Ама пишете поне по един ред на ден Hug

# 79
Е, как не си викала?!? Веднага да поправиш тази грешка!!!  Laughing

Ти нищо не каза - избра ли болница, доктор, всичко? Или да идваме у вас по нощите? Mr. Green Виждаш ли - за теб вече всичко ще изтърпя... Hug

# 80
  • София
Да бе, и аз не разбрах последно акушерката в Шейново ли хареса или къде? И стига му дава зор на малкия мъж, нека качи още някое грамче, пък като реши ще излезе. И да не говориш лошо за моята зодия, че явно натам сте се запътили Heart Eyes А за напускане изобщо не говори, не те пускаме.
Абе и аз помислих, че видението е за Нежно цвете, ама нещо и там информационно затъмнение.
Креми, дано се размине вируса! Колко се дразня на такива идиоти - аз Евгени като му стане зле (а той е изключително кекав и често му има нещо) го гоня или се изнасям с Михаела, а някой чужд човек да знае, че нещо не е добре и да ми се довлече #2gunfire

# 81
Креми не се ядосвай Фокси ми върза тенекия , както и всички останали и нямаше среща  Sad , така че споко. А за вируса не се притеснявай той е от бързите  Peace

Алхимичката , алоооооооооооо къде си мислите , че се намирате А ? Да не дойда да ви ошамаря ей сега набързо , щяла да ни зарязва ....... аааа ма ха  Crossing Arms

Много съм изпуснала и ще пиша по - нататък повече , че сега незнам какво  Rolling Eyes Ще ви пусна и някоя друга снимка от Банско и Поморие , но когато ме отмързи да ги кача в някой сайт  Rolling Eyes

# 82
ОООо,Теди се завърна. Hugей завзе си те пак Павката и ни остави Mr. Greenааа,как така и тенекия са ти вързали???Ама чу ли ги?всичко наред ли е?

Адашче, не дей така с грамчетата,той трябва лесно да излезе Mr. Greenмакс3.400 му давам да порастне Laughingда в Шейново последно реших,ама то при нас везите всичко е предпоследно,така че... Joy

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 23:50 от alximika

# 83
  • Пловдив
Теди,как така тенекия бе,душа.Що така?За Кремито ясно-има болен юнак вкъщи

# 84
Ами добре са обадиха ми се от Обзор в 17.30 ( срещата беше в 17 ч )и казаха , че малко са укъснели и няма смисъл да идват , защото ще стане късно , а нали трябва и да се връщат , и така .

Той Павката днес замина за Мальовица да кара един курс за алпинисти и сега 10ина дни пак ще съм с вас  Mr. Green после пак сигурно малко ще забегнем и така  Grinning Ама все някога и до Софето ще се добера  smile3508 , че ми се иска и едни бенки да си прегледам та ще питам Инчето да ми препоръча доФтор  Wink

Тук до нас има един хотел и решили хорицата сватба да правят , та сега в 00.12 ч някакъв чичка се провиква и пее някакви народни песни  #2gunfire Как може такова нещо  #Cussing out а ако си затворя прозореца ще изпукаме от жега . Не стига , че по цяла нощ им слушам бученето от огромния климатик , ами и тъпите им мероприятия трябва да търпя  #2gunfire

# 85
Момичетаааааа,добър вечер.
Аз си ви чета,ама при мен голяма тъпня е настанала и няма какво да ви пиша.
А дали споделих че на 02.09 пътуваме за Приморско Mr. Green Sunglasses Mr. Green?Подреждам мислено багажа,после с едно написано списъче ще продължа и ако имам пропуски ще се допитам до вас.
Ей Теди,сигурно си има обяснение за "тенекията".Изчакай малко да видим какво е станало.Ама да си кажа честно аз много бих се ядосала(ама това съм аз де,нещо напоследък ме друсат нервите яко).
Миме,моя мъж е дева..............абе озорих се докато го опитомя.Много грижовен,домошар,разумен,ноооооооооо няма такъв инат.Добре че вече не му се връзвам.Ние сме 10 години заедно и в началото бяха яките скандали,цупене и раправии.Ама то има разлика между мъжа и сина,така че каквото дойде. Heart Eyes
Някой искаше торта...........
и затова да почерпя,моят свекър има рожден ден днес.Да ми е жив и здрав,че много помага.

И понеже много обича мастика,наздраве.

# 86
Елфитке, как месец и половина Shocked още два дни ако ме боли така ще се гръмна! А беше ли ти подуто? Моето е голямо колкото палеца ми Close днес не смогнах да стигна до лекаря май утре или в понеделник при моята.

Креми, дано да ви се размине гадния вирус!

Миме, специално заради теб всяка вечер пиша и те дебна Wink защо си се разбързала да раждаш, я се порадвай малко на спокойствието Laughing междудругото много ми харесва жълтия цвят у вас, много е слънчев и лудешки Laughing а Мая е страхотен бонбон, май трябва да я обличаш по-често в розово Heart Eyes

Като раждах и аз не виках Laughing толкова много ме болеше, че се бях свила на кълбо и едвам дишах от болка, нямах сили и да викам #Crazy ох като се сетя какво ми беше ooooh! Миме, ще раждаш ли с упойка?

Айде целувки и лекинка Hug  bouquet

# 87
  • Пловдив
Рени,в началото беше подуто и синьо.После на вид се оправи,но болката остана.Отиди на лекар задължително,защото при теб може да е нещо по-сериозно

# 88

Ама пишете поне по един ред на ден Hug

Един ред  Mr. Green

# 89
dorabella, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти ти пожелавам!

Гого днес е по-добре, остана само разстройството. На мен нещо ми се бунтува корема, но засега се държа.

Бременните днес още не са се преброили. Я на отчет бързо!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт