Ще го пробвам
Благодаря ти Мадам. Сега вече съм добре - свежа и усмихната (щото пия кола с аспартам 

Ама така се гласи, така се натоква
Борис какво мисли за изборът ти на прическа?
Хм, по-добре да не казвам.
Цялото му тяло стана на пъпки(червени петна),като започнаха първо по меките части:областта на корема,по бедрата от вътрешната страна и така по цялото тяло,появиха се чак на ходилата.Такова нещо за първи път виждам.Спряхме го и до два-три дена му се ичистиха пъпките по цялото тяло.
....но на малкия му подейства от раз, когато трябваше и без странични ефекти..
...Само си мисля, с кой акъл вложихме мноого пари в супер скъпи тапети и обзавеждане, след като на места тапетите вече липсват, секцията е издраскана, големият диван в хола е на петна, наскоро го хванах да "рисува" с един молив по стената в коридора, а факта че огледалата са все в пръсти и детските играчки ги намирам на направо невероятни места, само допълват страшната картинка...Да ми е жив и здрав само, не ми пречи да прибирам след него 

Обаче аз съм дзвер и не търпя играчки из цялата къща/3 апартамент да съм точна
/
Въпросният приятел има за хоби да сглобява самолети и има огромна колекция и единствено тази стоя беше в началния си вид.Заключена,обаче
Ние у нас инвестирахме доста в детската стая,обаче Божидара не я "кефи" единия цвят и плюнчила с пръс по стената.Ужасна гнусотия
Сега излезе с ботуши,защото били комплект с полата,чорапогащника и пуловера.Нямаше сила,която да я накара да се събуе.

Сега съм сложила и втора партида 
Пожелавам й да е лека и безпроблемна! 

..Голяма мъка ми беше тогава, защото исках момченце с черна коса и сини очета, е радвах се на тази комбинация много кратко- новата му перушина е светлокестенява, а очетата- зелени:)
Препоръчани теми