Майчета 2009! - 2

• 26 878
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Кати, Гого, Рада- да оздравяват бързо-бързо Hug
... Нещо тая сребърна вода не помага  newsm78
Същата работа- ни сребърна вода, ни калеева тинктура, ни Виброцил подейства на нашето носле ooooh! Мъча го със Стеримар-а пред час-два, за да може да диша, че я закъса нещо Confused Така не ми се е разболявал до сега- носът тече, гърлото  зачервено и кашля, а все си мислех, че гледам калено дете, та той миналата година вирусния фарингит го пребори за два дни Cry Най-странното е, че не вдига висока температура, детето  за миг не е показало, че се чувства болно, има апетит за 3-ма..Като не е вирус, какво е това чудо... newsm78

# 646
Момичета мина прегледа, но от работа чак сега успях да пиша.
Ендокриноложката каза, че всичко и е окей на Рада и просто си сменя косата. Дано да е права. Малко съм объркана обаче и не съм се успокоила качествено. Поопипа я, поогледа я и това беше - каза да не се притеснявам, че всичко е нормално. До известна степен ми олекна, но очаквах някакво изследване да и направят. Така, след двама лекари, които казват, че може да е нещо друго ми трябва някакво по-сериозно доказателство, че детето ми е добре. За мое успокоение явно, ми даде направление за дерматолог, в Медицинска академия ме прати. Ще ходя и там, въпреки че не вярвам да е кожен проблем. От два дена забелязвам подобрение. Като че ли повече боцка на плешивите места, дано и никне новата перушинка.
Не дай Боже по болници да тръгнеш с не толкова често срещан проблем. Чуди ти се един, наплаши те втори, препратят те, а третия те успокои, ама те претупа като експресен влак селска спирка.
Е това е от мен. Новините са добри все пак, така че мисля... да не го мисля тази вечер. Детето заспа преди час, аз си свърших работата за днес и смятам да се метна на дивана с един огромен шоколад и някое филмче. Лека и утре ще ви чета момичета, че душата ми спи.

# 647
  • София
Дендри, чудесни новини, стискам палци да видиш новата косичка бързо и да забравиш за тревогите!
Вяра Д-много тежка нощ, дано да не е сериозно и да оздравеете скоро.
Ели, Джени-с тези сополи май е бая упорита борбата....
Валчето-хубава е причината за това че се позагуби. Радвам се, че се включи.
Ние правим все повече бели. Нощем се будим по 2-3 пъти.
P.S.
Честито настъпване на есента

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 21:23 от Мигла

# 648
И при нас сребърната вода досега не е давала резултат и си мисля, че може би е ефективна по-скоро при профилактика, а не при лечение. Аз му промивам очите със сребърна вода. Виж, клеевата тинктура определено ми е пресичала цифките и гърлобола, но на мен, на малкия май-май тцъ, но си му добавям по 1 капка клеева тинктура в сока всеки ден през пролетно-есенния период.
Ох, хайде всички болни малчугани бързо да оздравяват!
Дендри, радвам се за добрите резултати от днешния преглед, но ако не се чувстваш спокойна поискай още мнения и прегледи.

# 649
Дени Hug
Аз така и не я пробвах тая сребърна вода...Стеримар през час-два и си минаха от самосебе си.Обаче от днес сутринта и двете кашлят като мен сутрин след кутия цигари Mr. Green
А Луничка да спре да се спотайва и да каже как е Ивко! (Дано съм запомнила името на детенце, че иначе резил Crazy)

# 650
Привет мамчета  Hug

Обещах на мама Мира във фейса да мина да се разпиша след прегледа при д-р Калев, при когото смятам пак да раждам живот и здраве декември, и ето ме  Heart Eyes

Малката ни принцеска е 30 г.с. вече и си отговаря напълно на седмиците (леле то не остана още 10 седмици и ще се видим на живо) 1500 гр е и се чувства супер  newsm44

Днес бях и на отворените врати на Втора градска и след ремонта миналата година изглежда като частна болница - всичко ново, чисто, лъскаво.... направо ми се приражда още днес  hahaha С умиление си припомних всички мигиве от раждането на Теди и престоя ми там и ми стана едно такова  smile3518 мило мило... излязох с такова прекрасно чувство от болницата и какво да видя -- мойте мъже ме чакат отпред ... малкият спинкал в колата, после ходили на кафенце с тати (изрично подчертвам, че бил слушал и си седял в количката най-чинно през цялото време  Mr. Green) и така ми се зарадваха като ме видяха, а аз им се зарадвах още повече спомняйки си часовете след раждането ееееееееех направо се разтапям вече така че стига толкова  Naughty

Желая на всички спокойна нощ и спинкащи и слушкащи дечица   love001

# 651
Здравейте, мацки! Четох ви, но толкова съм объркана и притеснена, че не мога да пиша сега по темите.
Ходя на интервюта за работа и мисля какво да правя с малката, ако тръгна на работа. На една от работите, ако станат нещата може и да отсъствам за известно време. Ще пиша, ако стане.
В момента се опитвам да отбия Алекс. ДО сега все си казвах то ще стане от самосебе си, но не ставаше. Сега просто се амбицирах малко повече. Да видим дали ще стане. Проблемът е, че до сега никой др не я е приспивал и не знам дали самата тя ще иска... ох мисля ги нещата, не мога да спя по цели нощи, а никога не съм имала проблеми със съня. Днес ходих и на хомеопат и тя също каза, ч изглеждам доста притеснена . До момента си мислех, че ако се разделя с Алексчето за ден-два какво толкова, така или иначе не сме се делили, НО днес само като си го помислих и като ревнах... не го очаквах от мен, по принцип съм доста трезвомислеща и не се разплаквам лесно, особено като знам, че е  за малко, но ей на...
С мъжа ми също нещо се караме за глупости, основно от финансов характер. Освен това имам усещането, че той използваше кърменето до момента ато предтекст, за да не участва активно в грижите по заспиването на пример и все казваше "ами аз нямам нищо против да излизаш по-често с приятелки, но кой ще приспи Алексчето"ох, не знам може и аз да съм по чувствителна.
Болничките да оздравяват бързо!
Валче, радавам се, че се включи и че си си починала макар и за малко.
Дени, ссигурно е само смяан на косичката!
Лека и спокойна нощ!

# 652
  • София/Варна
Аркси, честит рожден ден на патерица!

Времето е много болнаво и затова всички дечица са се разсополивили. Дано по-бързо се оправят малките човечета.
Дени, сипи си нещо по-силничко и дишай дълбоко. Радето ще се сдобие скоро с буйна грива, въпреки лекарските мнения Simple Smile.
Валче, радвам се, че се разписа. Чудесно те разбирам за самостоятелното отглеждане на дечурлигата.

Елица отпада от съревнованието за най-късно проходило бебе - от 3 дни се пуска сама и прави тигели по около метър. Не е стабилна, но много се забавлява. За съжаление все още предпочита да превключва на 4х4, когато трябва да изминава по-големи разстояния.

Аничка, както ти казах в събота, ти трябва силен гръб при отбиването на Алекс. Докато основно ти се занимаваш с нея няма никакъв шанс. Обясни го на близките си много ясно и категорично. Разбирам те чудесно, и аз имах терзания с баткото, нямах търпение да свърши работния ден и да хукна да го прибера от площадката, на която бавачката го водеше. Пожелавам ти успех и за работата и при разрешаването на другите проблеми  Hug.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 00:56 от KayRenn

# 653
Ето ме и мен.
Дендри, мисля си за теб и Рада. Всичко ще е наред. На едната ми комшийка също започна да и пада косата, но това в пубертета. Както ти описваш - правиха и 1000000 изследвания - нищо не откриха. Пробва какво ли не, най-накрая някой и каза да се маже с чесън и той оправи работата. Сега си има буйна грива, здрава и права е, радва се на две деца. ПОнякога някой неща са необясними. Дръж ни в течение обаче. И гуш от мен.
Аничка-Баничка, не ги мисли толкова нещата. То колкото повече ги мислиш, толкова повече ще си задълбаваш драмата. Но и аз си мисля, че мъжът ти трябва да ти помогне. Ние с отбиването също сме до никъде. Поне както съм казвала, намерих АМ, което Александър харесва и пие. Но все още смуче ако му дам денонощно. Аз какво правя - вечер си лягаме двамата, но изчаквам да е много, много изморен. Първо му давам да суче за минута-две, после му давам бутилката. Той си я изпива, аз му обръщам гръб и той ме чеше по гърба, бърка ми в ушите, но след малко заспива. През нощта се размрънква веднъж - около 3 часа, мъжът ми става и му прави мъничка бутилка с АМ. През деня, ако нищо не правиме, може да суче непрекъснато, но ако сме навън, или с други деца, не се и сеща. Аз работя откакто Александър беше на 8 месеца - в събота, и не съм с него почти цял ден. Тръгвам в 7.20 и се прибирам към 17.00. Този ден е с баща си. Като беше съвсем бебе му давах да суче преди това и те обикновенно ме чакаха след работа (аз свършвам в 15.00, но докато се оправя, обиколя магазините и се прибрера става 17), та тогава си изкарваше идеално без мен в този интервал. Сега дори е и по-добре. Не му давам сутрин да суче, но като се прибера, той си ме води на стола, дето го кърм, цокне веднъж-дваж, и това е. И аз имах тази драма да го отбивам, защото цокаше по цяла нощ и аз спях единствено на ребро - ако зърното ми не е в устата му, започваше се едно истерично реване. Е, аз си намерих решение, сега съвсем не се и натискам да го отбивам - той може и без мен, просто си суче от време на време. Виж, обаче не мисля да кърмя в тандем, просто ме побиват тръпки от това.
KayRenn, честита ти проходила Елица.
При мен - нищо ново, обадиха ми се от болницата, в която съм си избрала да раждам, имам събеседване с акушерка средата на Ноември (те по-скоро го правят, за да ти покажат отделението, и ако съм късметлийка, може и да ме нахранят там,мммм, от сега се облизвам). Аз съм добре, все още коремът ми е като на ДОСТА преял човек, но не бременна.
Александър е добре, беше болен за кратко - заведох го на басейн и го простудих, но се размина само с 3 дози панадол. Иначе си беше болен де, щом на лекар го заведох. Но лекарят ми каза- само леко подути сливици, да не се притеснявам. Та всичко мина и замина.
Хайде, това е от мен, поздрави на всички.

# 654
Каде сте????????????? newsm78И ние се сдобихме съсъ сополи ooooh!

# 655
  • Русе
Гого вече е с Т  ConfusedИзвадих тежката артилерия, явно няма да минем само с хомеопатични гадории.
От утре започват и изпитите ми..... Sick

Другите болни как са?

# 656
За Кати незнам какво да кажа. Лекарката каза, че е вирус, но май се съмнявам... Има си Т, но вече реших да не чакам да я вдига, а направо ще и дам пак Нурофен. Дано до неделя да спре да я вдига, че да не купувам антибиотик без повторен преглед.  Praynig А и други симтоми няма. Не ми е повръщала отново... Дано и мине, и е от зъб.

# 657
Алекс е ок, Рая спря да кашля, ама още точи сополи ooooh!И на мен ми мина.

# 658
Вяра, Ели защо не пробвате и с Инфлуцид, помага при температура и засилва имунитета. Както вече писах при първите симптоми давам на Али и всичко секва за около 3 дни. Профилактично се да 3х1, а при температура 4х1.
Скоро оздравяване на всички болнички  Heart Eyes
Ани, Дени кураж, всичко ще се нареди  Hug

# 659
  • Русе
Аз знам че Инфлуцид-а се дава на по-големи. Започнах още в неделя с Осцилок...... профилактично и клеевата ама тц, нямаше ефект.

Момичета, чета ви редовно но нямам настроение дори да коментирам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт