Майчета 2009! - 2

• 26 882
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Ок, ама как я разреждате newsm78

# 631
  • софия
Набързо да се включа и аз.
Първо да ви успокоя,че Валчето се появи най-сетне!Тя ще обясни по-подробно,къде е била.
Важното е,че са добре.
Моля се болничките бързо да оздравяват! Praynig

Да наклеветя и сватята,че опусна фронта и тя се тръшна сополива. Mr. Green

# 632
  • София
Честит празник, мили момичета!

Благодаря на всички за милите честитки, не мога да си кривя душата че ми стана много приятно!
черпя ви с едно парче... Не казвай Любе лека нощ http://www.youtube.com/watch?v=R1bbcH8IRvU

# 633
  • Русе
Рони, аз не я разреждам. Така я капя с нослето. То, не се знае колко е разредена преди да я натикат в шишето Whistling

# 634
Ок, ама как я разреждате newsm78
Изобщо не я разреждам, все пак това е вида със сребро- не е опасна, ако я приемат както си е:) Понеже и аз питах тук, ама въпросът ми остана "Глас в пустиня", та питах лекарката и една приятелка, която често я ползва за детето й, та те ми казаха, да я давам неразредена Peace
От вчера и аз се тръшнах болна  до малкия (недоспиването и нервите си казаха думата), и сега двамата се лекуваме с еднакви неща- сребърната вода, Витамин Ц, капки за нос, сироп за кашлица- Хустагил и  осцилококциум,  и стискаме палци да оздравеем бързо. А виновникът за спадналия имунитет на Криско-гадният кучешки зъб, който ни разказа играта последната седмица,вече почти е пробил ..ха дано и другите три не тръгнат веднага след него,че ще влезна в лудницата ooooh!

# 635
  • София
олелеле...много болнички станаха Sad за сребърната вода - има във вид на спрей по аптеките, пръскам я в устичката и в нослето директно без разреждане след като добре съм я раздрускала. Преди 2 месеца пишлето на Божко беше доста зачервено-също със сребърна вода се оправи. Peace
Кога ще се кротнем малко обаче не зная...нито ръцете мием спокойно, нито памперси слагаме човешки, нито ядем или се обличаме нормално....просто е една малка катастрофа вкъщи.

# 636
Набързо да се включа и аз.
Първо да ви успокоя,че Валчето се появи най-сетне!Тя ще обясни по-подробно,къде е била.
Важното е,че са добре.
Моля се болничките бързо да оздравяват! Praynig

Да наклеветя и сватята,че опусна фронта и тя се тръшна сополива. Mr. Green
Клюкарка Mr. Green

# 637
  • гр.Стара Загора
Честит Рожден Ден Аркси!Пожелавам ти много здраве и семейно щастие!
Дени,дано при Рада бързо се оправят нещата и да не е нещо тревожно  Praynig Hug
Сребърната вода я давам в чистия си вид без да разреждам-капвам по 2-3 капки в нослето през 3-4 часа и в устата  Peace
Болничките бързо да оздравяват  Praynig
Вчера бяхме на реимунизация на Пентаксима и беше безплатно,но за Синфлорекса док каза че е безплатна само за децата от януари 2010 и ако ние искаме е 160лв  Peace
Покрай тези зъби и ентеро вируса Евитка се беше стопила и сега е 8930кг и 78см-на мама мишлето финна мадама ще е  Mr. GreenНо не се притеснявам вече ,мен от малка са ме тъпкали да ям и все клечка бях а сега не мога да се оттърва от излишните кг  WhistlingЩом е здрава и жизнена значи всичко е ОК.
За протокола Евелин е с 15 зъба  Mr. Green

# 638
  • софия
Цитат
Клюкарка
Фана ме срам! Embarassed

# 639
  • софия
Голяма съм Увтсъ! ooooh!Забравих да ви почерпя за здравето на моя татко.Днес има рожден ден.
Заповядайте!

# 640
Честит ден на независимостта!

smehorana , да ти е жив и здрав рожденника!

В моето семейство е двоен празника. веднъж като ден на независимостта, веднъж че официално се сгодихме преди 8 години с моя мил съпруг  Heart Eyes
 cheers beer2

# 641
Честит празник и от мен!
Честито на рождениците, които пропуснах!  bouquet
Болничките да се оправят бързо   Hug
Смехоранка, да е жив и здрав баща ти!
Вяра честит празник и на вас!

Съжалявам че съм ви накарала да се притеснявате за нас  Blush Ние сме добре. Е Катерина сега има някакви сополи, ама се надявам да си остане само с тях.  Praynig Както бях споменала преди време мъжът ми работи  в Гърция, не е за постоянно , но беше там през последният месец. Аз общо взето трябваше да се оправям сама с всичко, тъй като майка ми работи и няма възможност много да ми помага, за свеки няма да коментирам. И така, все не ми остава време за тук, затова и не пиша. Просто нямам сили накрая на вечерта, дори компа не пускам. Сега в петък принудих мама да вземе малко отпуска и аз отидох при мъжо малко да разпусна, той бачка на брега на Егейско море. Не успях обаче да си включа роуминга, както знаете сега Мтел си сменят системата и е ужас. Ивето ми е звъняла тогава и не се е свързала с мен и се е притеснила. Но няма причина, ние сме си ок, като изключим че е кофти да си сам, но някой от вас го знаят добре.  Peace  Прекарах си добре, топнах си гъзето в морето, почернях малко и прочетох три книжки. Беше приятно да не мислиш за нищо. На всичкото отгоре бяхме в едно селце курортно, в което нямаше и много магазини, та не можах и да похарча много парички и така и мъжо е доволен и аз  Laughing Прибрах се с него онзи ден през нощта, сега ще имаме празник на града и си дойде да почине за седмица, но пак ще заминава и аз отново ще съм си самотна птичка Sad Но няма как, трябва да има финансова стабилност в семейството  Confused

Ами това е от мен,ще се мъча да драсвам по някой ред, когато мога Hug
Лека нощ милички  Heart Eyes

# 642
Добро утро.Много болнички-бързо оздравяване.Валче добре дошла HugЧестито на патерици на рожденниката  bouquetСмехоранка и на теб да  ти е здрав рожденника  bouquetИскам да благодаря на Роси дето се отзова по въпроса с омекотитела smile3525При нас нищо ново.За два дена прескочихме до Варна с мама и тати/баткото и Сиска де/.Не успях да се обадя на варненки щото беше набързо-а и мама се разболя там,че бягахме в 12ч. посред нощ до спешното ooooh!Но другия месец ще водим баткото на преглед и дано успея да се видя с някоя от вас.Сияна е станала много дива-отде  се пръкна такова лудо...Последно време взе да отговаря като я питаш нещо с "да" или "Не".Но там е работата,че се усеща кога да кажи да и кога не.Снощи я питам ти слушкаш ли-а тя "нееееее",а правиш ли бела"дааааа".Скици големи са-все повече интересни стават.Сега ще ви пожелая приятен ден  Nature Sunny

# 643
***Val4eto***  Hug

Моето пък Кати вчера вдигна 39 градуса! Днес пак е с Т. А през нощта ме оповръща 2 пъти.  Rolling Eyes Сега я чакам да се събуди, че да я водя на лекар. Дано бързо да й мине. Имам чувство че усети, че и готвя нещо. Днес мислих да я пусна на ясла, но уви - сама я отложи. Сладурана! Дано не е нещо сериозно...  Sad

# 644
  • Русе
Бързо оздравяване на Катито  Praynig
Дендри, чакаме новини.

И мойто Гого хремаво  Confused Нещо тая сребърна вода не помага  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт