Майчета 2009! - 2

• 26 887
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от нас:)
roni.k, както вече са ти казали мацките тук, кумовете в гражданското и тези в църквата могат да бъдат съвсем различни хора Simple Smile По принцип трябва да са кръстени,но аз на колкото сватби съм ходила, един поп не е искал да им види кръщелните... Mr. Green Като бях кума и прилежно се покръстихме с младоженеца, т.е мен ме кръстиха, после аз него ( това в един ден) и така тотално омешахме нещата, защото като негова кръстница, не трябва да съм му кума..Попът,който ни кръсти го подчерта изрично, обясни и защо не трябва, но в църквата, където се състоя венчавката, никой не ни поиска кръщелните или ни е питал- кой, кого и т.н е кръщавал Crazy
Стастике, дай да те видим с тия "силиконови" джуки, може и да ти отиват Wink
Криско ми се разсополиви тия дни, от две вечери съвсем не може да спи  от запушеното носле, а не дава нищо да му капна-пищи,гърчи се,бяга, удря,хапе жестоко ooooh! ..Тази сутрин по време на поредния опит да му сложим капки в носа,така жестоко ме ритна в гърдите, че видях звезди посред бял ден...Виброцила май -май не действа, та мисля да пробвам със сребърната вода, но до сега не съм я слагала в нослето, та, как я слагате-чиста или разредена, по колко капки?
Следобед ще го водим да го види педиатърката- няма температура,не е отпаднал, не кашля, но му блестят очетата...Ох,дано не е болен Praynig

# 616
  • Велико Търново
Честит рожден ден,Искре!Желая ти много здраве,щастие,късмет и много хубава година изпълнена  с вълнуващи преживявания!Целувки от нас!

# 617
  • Русе
Честит рожден ден, Аркси! Здраве, щастие, късмет и пари безчет  Hug  bouquet

И Гого е със сополи  Confused

# 618
  • София
Аркси,честит рожден ден мила!

# 619
Честит рожден ден Аркси!  newsm59 Бъди здрава и обичана!   bouquet

# 620
Честит рожден ден Аркси  Hug

# 621
  • София
Искре, все такава хубава и стилна да бъдеш! Желая ти здраве и щастливи дни!ЧРДен!

# 622
Искра честит рожден ден. Желая ти да си здрава, обичана, все така красива и чаровна. Да те радват много двамата ти мъже и да си направите страхотен празник.   bouquet

Ронието, ша са жените църковно значи? Браво. Не да ми мърсуваш с Жоро, както до сега. Нямате срам от бога, младите бре ей... Laughing

От нас нищо ново. Взехме и една реклама със все филма, та ми се насъбра работа вчера, днес и утре (после пек ще се успокоят нещата). Не мога да смогна да седна на компа.
На Рада продължава да и пада косата от едната страна. От няколко дена няма особен апетит. Тя и преди не ядеше много, но сега е отслабнала с 500 гр. и вече е 9.400кг. Не знам дали има връзка, дано не. За съжаление чак в четвъртък сме на преглед, тогава успях да си запиша час. Консултативният център е един за цялата страна и явно има голям наплив на дечица с проблеми. Приятелка на майка ми, руска педиатърка, мина на гости и видя Рада. Според нея също не е нормално подобно опадане на косата. Някакви предположения изложи, но няма смисъл да го дискутирам. Нека по-бързо да дойде четвъртък и да я прегледа детски ендокринолог, за който вече имаме ново направление.
Оплаках се малко, съжалявам.
Хайде оставям ви. Болните да оздравяват, здравите много секс да правят.

# 623
  • Русе
Аркси, Честит Рожден Ден  Tada! Много здрава, щастлива и обичана бъди!  bouquet

Дени, дано не е нищо сериозно  Hug! Уф, представям си какво ти е, докато чакаш да дойде четвъртък!

Дано и Валчето се включи скоро, че ни разтревожи!

Хайде, всички сополиви да бързо да отпушват носовете  Grinning!

Лека и спокойна от нас!

# 624
Дени, дано вичко е наред с Рада Praynig Hug
Да не е имала контакт със котка newsm78(само питам) Peace
А нямате ли адреса на Валчето във Свищов?
Братовчедка ми е студентка там и ще я помоля когато се прибере, ако може да я издири Rolling Eyes
Дано и при тях всичко  да е наред Praynig
Честит рожден ден на Аркси на патерица Hug
Да си жива и здрава  bouquet

# 625
Добро утро момичета!

Честит Рожден Ден Аркси  newsm59 ! Бъди много здрава и усмихната! Наздраве!

Ние вчера със съпружето имахме годишнина от сватбата и го отпразнувахме на ресторант  Mr. Green . Обаче да се оплача от сервитьора, постоянно ми наливаше вино  Crazy, пък аз си го пиех и накрая мъжо го отнесе, казах му някои истини в замаяно състояние  Rolling Eyes.

Дени ще чакаме добри новини в четвъртък  Praynig Hug !

# 626
Дени, ще чакаме новини. Мисля ви.  Hug И аз първо за контакт с котка си помислих, но мисля че при тази болест щеше да се засегне цялото тяло.
Аз съм водила Ники в този консултативен център, ако още не си разбрала къде е ще те упътя.

Виктор вече е с 16 зъба, а аз с 16 милиона нервни клетки по-малко. Надявам се да минат поне няколко месеца до кътниците, че пощурях. Сега да видим какво ще му е оправданието да е див и кисел.  На моменти ми идва да го замъкна директно в яслата, сили не останаха. Сега е в някакъв агресивен период, дано е за кратко. Удря ме, щипе, скубе. Аз го нося, той ме млати по главата. В събота си разби носа, в понеделник брадата. Изглежда като ръждясал по лицето  hahaha

Аркси, честито на патеричка!

# 627
ЧРД Аркси на патерица  bouquet
Някой ще ми каже ли как се използва тази сребърна вода, моля, че в аптека нищо не ми обясниха newsm78
Дени Hug

# 628
  • Русе
И аз вчера взех за първи път. През 2-3 часа капя по 2-3 капки в носа. Другаде не слагам. Гого вчера пусна едни сополи и цял ден капя разни боклуци в носа му + започнах да му давам клеева тинктура. Има ефект. Спа през нощта и не врещя заради запушения си нос. Днес тормозът продължава. Лайка+ сребърна вода+ Стеримар+ клеева т-ра.

# 629
  • Велико Търново
Ели,добави и мед към правените капки Peace

Дени,мисля ви и аз HugНадявам се и вярвам,че всико бързо ще се оправи Praynig

Рони,аз със сребърна вода им мия целите лица и така отива и в носовете им Crazy

Сега съм си забъркала домашна клееватинктура и я чакам да стане готова и да почвам цялото семейство Simple Smile

Лианке,избихте рибата с тези 16 зъба Mr. GreenАйде дано другите да почнат към 2 годишна възръст,че да починеш малко Crazy

Общи условия

Активация на акаунт