за сребърната вода - има във вид на спрей по аптеките, пръскам я в устичката и в нослето директно без разреждане след като добре съм я раздрускала. Преди 2 месеца пишлето на Божко беше доста зачервено-също със сребърна вода се оправи. 

Щом е здрава и жизнена значи всичко е ОК.

Ние сме добре. Е Катерина сега има някакви сополи, ама се надявам да си остане само с тях.
Както бях споменала преди време мъжът ми работи в Гърция, не е за постоянно , но беше там през последният месец. Аз общо взето трябваше да се оправям сама с всичко, тъй като майка ми работи и няма възможност много да ми помага, за свеки няма да коментирам. И така, все не ми остава време за тук, затова и не пиша. Просто нямам сили накрая на вечерта, дори компа не пускам. Сега в петък принудих мама да вземе малко отпуска и аз отидох при мъжо малко да разпусна, той бачка на брега на Егейско море. Не успях обаче да си включа роуминга, както знаете сега Мтел си сменят системата и е ужас. Ивето ми е звъняла тогава и не се е свързала с мен и се е притеснила. Но няма причина, ние сме си ок, като изключим че е кофти да си сам, но някой от вас го знаят добре.
Прекарах си добре, топнах си гъзето в морето, почернях малко и прочетох три книжки. Беше приятно да не мислиш за нищо. На всичкото отгоре бяхме в едно селце курортно, в което нямаше и много магазини, та не можах и да похарча много парички и така и мъжо е доволен и аз
Но няма как, трябва да има финансова стабилност в семейството 
Честито на патерици на рожденниката
Смехоранка и на теб да ти е здрав рожденника
Искам да благодаря на Роси дето се отзова по въпроса с омекотитела
При нас нищо ново.За два дена прескочихме до Варна с мама и тати/баткото и Сиска де/.Не успях да се обадя на варненки щото беше набързо-а и мама се разболя там,че бягахме в 12ч. посред нощ до спешното
Но другия месец ще водим баткото на преглед и дано успея да се видя с някоя от вас.Сияна е станала много дива-отде се пръкна такова лудо...Последно време взе да отговаря като я питаш нещо с "да" или "Не".Но там е работата,че се усеща кога да кажи да и кога не.Снощи я питам ти слушкаш ли-а тя "нееееее",а правиш ли бела"дааааа".Скици големи са-все повече интересни стават.Сега ще ви пожелая приятен ден

Препоръчани теми