Къде в Пловдив??? - 14

• 53 925
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Да взема и аз да попитам-водили ли сте си някъде децата да им леят куршум? Някакви координати?
Благодаря!:)

В Катуница. Не вярвах на такива неща, но понякога неволята учи. И повярвах. След като имаше резултат.
Има 1 баба в Съединение. Тя също и бае. Няма определена цена, колкото ѝ дадеш.
Годеникът ми претърпя ПТП и веднага отиде при бабата. Бабата ВСИЧКО му позна Shocked, казала му и за стари случки, на които не е обърнал внимание.

# 406
  • близо до София
Здравейте, пловдивчани!
Пиша тук, тъй като синът ми е приет за студент в ПУ, и  сега търсим подходяща квартира на центъра или в близост. Предпочита да е самостоятелна, с хладилник и от собственик. Ако някоя от вас знае някой ,който отдава под наем, може да ми пише на лични.

# 407
Да взема и аз да попитам-водили ли сте си някъде децата да им леят куршум? Някакви координати?

В Катуница. Не вярвах на такива неща, но понякога неволята учи. И повярвах. След като имаше резултат.
Има 1 баба в Съединение. Тя също и бае. Няма определена цена, колкото ѝ дадеш.
Годеникът ми претърпя ПТП и веднага отиде при бабата. Бабата ВСИЧКО му позна Shocked, казала му и за стари случки, на които не е обърнал внимание.

ами ако имаш координати...благодаря!:)

# 408
сигурни ли сте, че лекциите му ще са в Рекората? Ще е хубаво да проверите.
1 колежка така си наела квартира с-у Рекората, а се оказа, че ВСИЧКИ лекции са ни в Нова сграда. Просто давам съвет де.

Миамиа, тя живее мн простичко, бе, жена. ГСМ едва ли има. Не работи и със записани часове. Отиваш, бае ти, заминаваш си. Аз не вярвах, ама след като му позна катастрофата, повярвах.
Ако решиш да идваш, пиши ЛС, ще те заведа и кафе ще пием Hug.

# 409
  • до Пловдив
Моля,за координати за новия адрес на Вито Де Симоне магазина за колички пег перего Praynig

ул. "Брезовско шосе" № 47

ето и карта http://www.vitodesimone.com/content/view/62/101/

# 410

Къде мога да намеря хубави кебапчета и кюфтета за скара (сурови)?

Аз понеже съм по кебапчетата, ще ти отговоря  Laughing Що не вземеш от Кауфланд от тези с логото ''Стара Планина''? Скоро разглеждах брошурка на магазина и ги рекламираха.
Пробвахме кебапчетата Стара Планина на СамиМ и си облизахме пръстите. Купихме 8бр. в тарелка за 4.05лв от Карфур Peace

# 411
  • -

МиаМиа,в Кичука има една баба,казва се баба Себахат,живее на улица"Павел Калпакчиев",но не знам как точно да ти го обясня...но когото и да попиташ на улицата за бабата,дето лее куршум всеки ще те насочи.
http://www.bgmaps.com/link/2C70E20D573D6A902C19DE68F7DABFDC

# 412
Айде и аз на опашката за английския магазин,пуснете инфо,който се докопа,да го преслушаме Wink

Пантофки намери ли, че и аз ще търся почивните дни, нещо дето да не спарва крака нон стоп!  Wink

# 413
  • Пловдив
Айде и аз на опашката за английския магазин,пуснете инфо,който се докопа,да го преслушаме Wink

Пантофки намери ли, че и аз ще търся почивните дни, нещо дето да не спарва крака нон стоп!  Wink

Миналата година взех на Бефадо, но от пролетните и не му спарваха крачето. Тази година съм му поръчала пак на Бефадо пролетни, но с дишаща подметка. Днес или утре ще ги взема и след като ги поноси малко пак ще пиша Wink

# 414
  • Пловдив
Аз неведнъж съм писала за пантофите. Преди купувах Зетпол, но от миналата година взимам Бефадо. Тази седмица ще купя и за двамата пак. Никога не са спарвали крачетата. И са много здрави. Мария изкарва с един чифт цялата година в градината - в смисъл от септември до май.

# 415
И ние сме с Бифадо от миналата година. Нито се късат, нито вмирисват на гума

# 416
Моля,за координати за новия адрес на Вито Де Симоне магазина за колички пег перего Praynig

ул. "Брезовско шосе" № 47

ето и карта http://www.vitodesimone.com/content/view/62/101/
Благодаря ти аз даже вече си поръчах количка обадих им се по телефона и ще ми я доставят безплатно Peace

# 417

И ние сме така,вчера пак и купих 2 чифта пантофки на Бефадо,от магазинчето,където е в началото на "Гладстон"   Peace

# 418

И ние сме така,вчера пак и купих 2 чифта пантофки на Бефадо,от магазинчето,където е в началото на "Гладстон"   Peace

Къде точно се намира този магазин...

# 419
Каспър, ние чакаме. Аз не съм забравила, но понеже ремонтът не предстои в близките дни, не съм много настоятелна. Когато имаш време..!!

Общи условия

Активация на акаунт