Къде в Пловдив??? - 14

• 53 936
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
И според мен си заслужава-няма нищо общо с бившия ни зоокът Naughty...А,доколкото знам в момента някои от Пловдивските животни са там евакуирани...
Друга хубава зоологическа градина/но е по-далече/е Ловешката......личи си,че я подържат с минимални средства,но животните им изглеждаха добре гледани и пак са на по-просторни клетки/то всъщност не са клетки,а просто заграждения/

Всяко лято ходим в Ловешката . Самата зоологическа градина е разположена сред парк Стратеш, огромна е в сравнение с тази, която беше тук. До колкото знам е втората по големина в България. Миналия път като бяхме имаше 2 бебета ме4ета и едно бебе вълк. Има огромно разнообразие на животни- бяла ме4ка,лама, тигри , лъвове, лисици, вълци, птици, щрауси, зайци, елени, коне,каквото се сетите още.
Има много място за разходка, пейки, детска площадка. Едно от любимите ни места е.

# 256
Здравейте,
Имам две питания:
Къде мога да намеря хубави кебапчета и кюфтета за скара (сурови)?
Къде се продават качествени анцузи и пижами за деца на 4г? В този склад до Бирената има ли детски анцузи?

Склада зад Бирената ще работи от 6-ти септември........пиша,за да не се разкарвате до там/че аз тамън се наканих да ида да разгледам какво предлагат и те взели ,че излезли в отпуска/
Хубави кебапчета и кюфтета правят "Сияна"-аз лично съм взимала от магазин в Кичук Париж,но имат и транжорна от която директно могат да се поръчат.Но,честно,напоследък предпочитам да си взема кайма и да си я омеся аз с подправките.....
Пижами,напоследък взимам на Дисни/имаше намаление в Карфур и цената беше много добра/-70%/......ама вече се поубраха-благодаря на момичетата тук,че навреме информираха  bouquet/

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 14:32 от Анонимен

# 257
Скъпи пловдивски приятели,
На 01.10.2010 от 19.00 часа ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на моята дъшеря - Ани във военен клуб Пловдив
/ бивш ДНА/.
Каним всички Вас, Вашите приятели и близки да се присъедините към нас. Нейната надежда е във Вас!
http://entg.net/ani
Приемете нашата покана, дайте шанс на Ани да преодолее коварната болест!
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=138910259473323 Praynig

# 258
Дано се съберат повече парички!Ние ще отидем задължително!

Момичета искам да попитам от къде мога да купя такава раницаhttp://www.sportdepot.bg/uploads/images/nike_BA2843-668_ranica.jpg

# 259
Дано се съберат повече парички!Ние ще отидем задължително!

Момичета искам да попитам от къде мога да купя такава раницаhttp://www.sportdepot.bg/uploads/images/nike_BA2843-668_ranica.jpg

Можеш да си поръчаш оттук http://www.sportsdirect.com/nike-mini-jdi-backpack-girls-711025 - има момичета от Пловдив, които постоянно пускат поръчки. Нещата пристигат за около 15 дена, а доставката е 10% от сумата  Peace

# 260
  • Лондон/Пловдив
teresa25 раничката не е нищо кой знае какво малка и само едно джобче от пред ! Точно днес гледах розовата в Спортдиректа беше под 10паунда ,а на другите места където съм я виждала е към 6 паунда .Аз имам черната подарък от френския сайт Ларедут .

# 261
teresa25 раничката не е нищо кой знае какво малка и само едно джобче от пред ! Точно днес гледах розовата в Спортдиректа беше под 10паунда ,а на другите места където съм я виждала е към 6 паунда .Аз имам черната подарък от френския сайт Ларедут .

Много си е хубава раницата и удобна. Аз я имам подарък от Cherry mam Grinning

# 262
Момичета,къде да намеря влакчето Томас с пластмасови релси?
Благодаря Simple Smile

# 263

Аз понеже съм по кебапчетата, ще ти отговоря  Laughing Що не вземеш от Кауфланд от тези с логото ''Стара Планина''? Скоро разглеждах брошурка на магазина и ги рекламираха.

В този детски център ''Лейзи Таун'' никой ли не е ходил? Дайте някакви отзиви Simple Smile И на мен ме блазни идеята да ходя на фитнес в Тотал спорт, а детето да е отсреща.

# 264
Момичета,къде да намеря влакчето Томас с пластмасови релси?
Благодаря Simple Smile

Томас с кафявите или сините релси?  Simple Smile
Преди време и аз питах същото тук и тогава една мама ми предложи да поръчам от чужбина.Гледах,гледах и се отказах.Иначе в Джъмбо-то има 3 комплекта Томас с локомотив,с кафяви релси,по 40лв.,60лв. и 99лв. бяха(този последния си струва определено и е с дистанционно управление,за разлика от другите). За другаде в Пловдив не знам. Ако случайно намерите някъде,драснете едно ЛС да споделите.  Mr. Green

# 265
хаха,мислех си да напиша "сините релси",ама много извънземно ми звучеше Simple Smile
Гледам и аз по чужбинско,ама цифри. Ще чакам Коледни намаления Simple Smile
Пък и това,дето продават локомотивчета и релси отделно,съвсем ме обърква Simple Smile

Сините релси по-квалитетно ли е ?

# 266
Забравих да питам - Бейби понитата, които ги рекламират по Дисни, какви пари са в Джъмбо? За тези дето издават звуци по-конкретно питам.

# 267
  Момичета в Писанеца на Южен правят ли чревни изследвания? Спешно ми е.

# 268
Супер сте момичета  Hug благодаря на всички,които ми дадоха инфо за шевните машини   bouquet

# 269

Аз понеже съм по кебапчетата, ще ти отговоря  Laughing Що не вземеш от Кауфланд от тези с логото ''Стара Планина''? Скоро разглеждах брошурка на магазина и ги рекламираха.

В този детски център ''Лейзи Таун'' никой ли не е ходил? Дайте някакви отзиви Simple Smile И на мен ме блазни идеята да ходя на фитнес в Тотал спорт, а детето да е отсреща.

Вече два пъти го посещаваме ... не знам ние ли улучваме такъв момент, но е супер спокойно и има всякакви играчки, огромно място чак футбол да се рита и в нашия случай една какичка се занимаваше само с моето дете. Единия час мина неусетно ...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт