Къде в Пловдив??? - 14

• 53 974
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета, имате ли информация какви автобуси или маршрутки вървят към квартала, в който се намира х-л. Русалка? newsm78
Автобуси: 7, 27, 16
Маршрутка: 8

# 286
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде е разположен цирка,който гостува в Пловдив.Вчера една кола минаваше и обявяваше че имало цирк с много животни и нова програма,но не чух кой цирк е и къде се намира.В Кичука минаваше колата

# 287
Момичета,знаете ли къде е разположен цирка,който гостува в Пловдив.Вчера една кола минаваше и обявяваше че имало цирк с много животни и нова програма,но не чух кой цирк е и къде се намира.В Кичука минаваше колата

В Кичука е ... на Южен ... Peace

# 288
  • Пловдив
В коя част на Южен? За кой цирк става въпрос?

# 289
Момичета, я кажете някаква частна занималня- да е близко до Кършяка, че моята щерка е първокласничка, и трябва да се ориентирам нанякъде. Ще учим в НУ Христо Ботев.

ТонБонБон има -на аптека Марица
за повечи инфо питай Каспър

Благодаря  Simple Smile

# 290
  • Пловдив

В Кичука е ... на Южен ... Peace

Дай малко повече инфо,моля!Ако знаеш час на представлението и цена на билетите! Peace

# 291
Цирка е на Рум Родопи, до светофарите, билетите са по 10 лв - за възрастни, а за деца - не знам  Embarassed Представлението е всеки ден от 19 часа, а в неделя - от 17 ч. Мисля, че са тук до 7.09, но не съм сигурна.
Дано сте разбрали от обяснението, че аз самата не се разбрах Embarassed

# 292
  • Пловдив
А някой водил ли е детенце?Дали е интересно за тях?/прогромата/

# 293
Аз мисля, че ще е интересно, снощи като минавахме от там имаше доста дечица, музика, балони...Ние все още нямаме детенце и ни се иска да отидем, но малко ни е срам  Embarassed

# 294
  • Пловдив
Момичета, имате ли информация какви автобуси или маршрутки вървят към квартала, в който се намира х-л. Русалка? newsm78
Автобуси: 7, 27, 16
Маршрутка: 8

bouquet

# 295
В неделя от 10.30 ч. ще има куклено представление за деца в Театър "Хенд". Преди 2 седмици ние ходихме и много ни хареса. Препоръчвам го горещо   bouquet
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=150260845003550&ref=mf

# 296
  • Пловдив
Знае ли някой дали приключи ремонтът на Кукленския манастир?

# 297
  • Майничка
Започна кукления фестивал "Двама са малко - трима са много", ето програмата.

# 298
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета имате ли някакво инфо от DCC? Вече 3-ти ден няма нет вкъщи, добре че от време на време се прикачвам към комшийските като забравят да го заключат. Уж изпратиха нов телефон за връзка, а на него най-нагло ми изреждат адресите на офисите им в Пловдив и Асеновград и след това прекъсва връзката. Нямам възможност да ходя до офиса им. Това е безобразие егати.
Извинете, ако съм досадна   bouquet

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 16:31 от МалинкаКалинка

# 299
  • Пловдив
Мен ме интересува някой дали си е пуснал интернет към Булсатком, и дали е доволен.

Забравих да дам отзиви за фирмата за почистване,доволна съм - дивана е като нов,матрака също.

Общи условия

Активация на акаунт