Къде в Пловдив??? - 14

• 53 999
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Момичета знае ли някой къде се намира магазина на ТСМ?

# 331
  • Пловдив

няма вече ТСМ
сега се казват Кеv
обаче къде има такъв магазин-не мога да кажа

# 332
Здравейте Simple Smile ,

Някой знае ли дали има програма за деца в книжарница 'Хермес' срещу хотел 'България' на Главната? Преди имаше всяка събота от 11ч.

# 333
Столче на Макси Коси взехме от Касида,във Вис Виталис също имаше,ама в този,до хотела на Ванко 1 ,обаче това беше преди 6 месеца и може,да не ми е актуална информацията!

# 334

няма вече ТСМ
сега се казват Кеv
обаче къде има такъв магазин-не мога да кажа

Магазин Кев има на Брезовска- до търговиите- новия Кауфланд!

# 335
Здравейте Simple Smile ,

Някой знае ли дали има програма за деца в книжарница 'Хермес' срещу хотел 'България' на Главната? Преди имаше всяка събота от 11ч.

Все още не са ни наели.
Може би ще стартират с началото на учебната година.

Столчета Макси Кози има във Вис Виталис - 2 или 3 модела или разцветки
Аз взех на Мадъркеър, уникално розово, в момента са в намаление, ако са останали, много хубави и на много добра цена излизат.

# 336

Срещу Община Родопи -пресечка на малката главна около Халите,до сладкарницата имаше подобие,не знам дали е там още.Имаше интересни нещица Simple SmileНо единични бройки най-често.Вземала съм шушлеков комплект панталон и яке за 12-тина лв. лятото.Изрязани му бяха етикетите,иначе ново с опаковка.И мъжа ми някакви рибарски пособия ,на добри цени;)

Да питам-гледах във ФБ,че Бефадо-полските пантофки отворили магазин срещу Маркет Центъра на Капитан Райчо.Някой знае ли какво е работното му време,че съм решила да взема нещо свястно за градината на детето.За лятото му взех от Карфур,но ми се иска да имам по-голям избор.Благодаря Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 09:07 от Трапезица

# 337
  • Пловдив
Да питам-гледах във ФБ,че Бефадо-полските пантофки отворили магазин срещу Маркет Центъра на Капитан Райчо.Някой знае ли какво е работното му време,че съм решила да взема нещо свястно за градината на детето.За лятото му взех от Карфур,но ми се иска да имам по-голям избор.Благодаря Simple Smile

Аз нали съм им фен, обаждах се да питам за работно време миналата седмица. Не запомних от колко почват сутрин, защото се интересувах вечер до колко са - до 19,00 ч. И в неделя не знам дали работят. Май не помогнах много.  Simple Smile

# 338

Аз взех на Мадъркеър, уникално розово, в момента са в намаление, ако са останали, много хубави и на много добра цена излизат.

Коя категория е? И каква е промоцията?

Ние имаме нет и телевизия от Кулбокс и сме доволни. Нет-а не спира, ако се налага профилактита, се обаждат предварително, увеличиха от 1сеп. скоросттите, пускат нови канали по тв-то, ако има някакъв проблем реагират бързо.

# 339
  • Майничка
Трапезица, магазинчето е от поне 4-5 години, аз съм купувала оттам гуменки на голямата за І клас, а сега е V-ти. Laughing
Отстрани на блока със "стълбичките" е, дето пише "Ортопедични чехли и т.н.".
Работи от 9, без неделя, но сега по училищните трески може и в неделя да отварят.

# 340
Значи говорим за друго магазинче,защото това отваря сега( тези дни,не разбрах точно кога)  и се води фирмен магазин на Бефадо       Peace

# 341
  • Пловдив
gargamela, това старото го затвориха. Новите вносители нямат нищо общо с него. Новия магазин бил в същия блок, но по-навътре в улицата, доколкото разбрах. Откриха го в четвъртък.

# 342
Мъжът ми чул сега по някакво радио реклама,че работело и в неделя  Peace Иначе вечер ме устройва удълженото им работно време.Като го навестя,ще докладвам  Laughing

Всички сме впрегнати в градинската треска   Mr. Green

# 343

Коя категория е? И каква е промоцията?

Не знам от 9 нагоре, но до колко не знам, ама така  като гледам до 3-4 години ще става, абе докато минем само на седалка. Аз го харесах заради цветовете - основа бледо розово, има и циклама, и сиви цветчета. Градът обърнах и по-хубави цветове не намерих, въпреки че хич не ми отива на колата и тапицерията.
Намалено е от 250 лв на 170 лв.

# 344
  • Пловдив
Момичета , чудя се да сменям ли интернет доставчика. Ние сме на ДСС .От вчера имаме интернет но преди това 3дни ни оставиха без нет. Ходих до офиса на близу/ стария евроком/ Много примамливи оферти имат обаче искат докоговор за 18месеца и в нета прочетох доста лоши мнения .  В момента с ДСС не съм на договор. Има ли доволни от близу?

Общи условия

Активация на акаунт