Къде в Пловдив??? - 14

• 53 856
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Сестра ми снима с професионален фотоапарат. Не е професионален фотограф, но и не взима колкото проф. фотограф... Mr. Green Добра е.
Викат я да снима балове...Ако искаш ще ти дам координати да говорите и да ти покаже нейни снимки...

# 511
За тортите и аз да кажа:
Фирма Елена-вземахме за сватбата от там, много ни хареса! От там и сладки сме вземали на килограм-чудни!
За последния РД на големия-от Сладък рай в Тракия-на вид е доста кичозна /малкия умря от кеф де!/, нооо вкуса беше много добре, много сочна и с хубави кремове. Всички гости се изказаха добре за вкуса, на малкия кича му дойде точо, така че щастие за всички Laughing

# 512
Момичета, някоя от вас скоро да е ползвала услугите на фотограф?
Ако можете да ми препоръчате някой, както и да дадете инфо за цени, срокове на изпълнение, въобще всичко, което мислите, че е важно да притежава един фотограф.
Става въпрос за изписване на бебе, което е доста по-кратичко и непретенциозно събитие, в сравнение със сватба например . Не ми се е налагало досега да ползвам подобен род услуги, така че ще ми е от полза всякаква информация / отзиви.

За бебешки снимки половината форум е луднал по Калина Peace.Ако се уговорите, пътува до много градове. Това е профилът и, можеш да разгледаш и снимки. От личен опит казвам, че остава невероятен спомен за цял живот.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=30176

# 513
  • до Пловдив
понеже и на нас скоро ни предстои рожден ден и аз от сега се замислям от къде да поръчаме торта нищо не казвате за сладкарница АМЕЛИ  newsm78

# 514
За бебешки снимки половината форум е луднал по Калина Peace.
Аха и ние в това число Heart Eyes Хич не ме е срам да се поФаля с нашата снимка (профилната ми) от фотосесята, която направи с Иво у дома, когато той беше едва на 7 дена. Още се белеше милия като гущерче Simple Smile

# 515
  • в обкръжаващия ме хаос
понеже и на нас скоро ни предстои рожден ден и аз от сега се замислям от къде да поръчаме торта нищо не казвате за сладкарница АМЕЛИ  newsm78
Няколко от тортите за рождените дни на сина ми са от там - бяха много вкусни и с мн хубави украски. Но това е информация от преди 3 години. Каспър наскоро беше писала, че вече работи само цехът им, а сладкарничка тип кафене е затворена и ако искаш да поръчаш тр да им позвъниш на вратата да ти отворят или  чрез Тон Бонбон.

# 516
Амели за цената си са с хубаво качество. Това може да се каже.
Няма как за тази цена да се очакват шедьоври на сладкарското изкуство.
Аз работя с тях пет години - държа на тортата да е сочна, кремовете и блатовете са ок, да има перфектна визия.
Елена също за този клас са ОК, аз съм работила и работя с тях, познавам ги много добре и знам, че са професионалисти, приятели и комшии са ми, но там няма професионален декоратор, който за мен понякога е по-важен от добрия сладкар.
Иначе всички други - да е жив масовия непретенциозен вкус, ако го наричаме вкус, да им върви бизнеса и всички да са доволни.  Simple Smile

# 517
Каспър, ха дано да донесеш и на нас добри тортени новини  Grinning Пък и японската ако правят  Crazy
..това чудо иска да опитам Mr. Green

абе, който си ги може, може и японска, може всичко, само да има кой да плаща
мъжът ми е много добър сладкар, навремето имаше едно заведение Бродуей в Тракия - той правеше всички торти там, учил се е от хората на Лъки в София, ами като знам, че като прави вкъщи тирамису на нас ни излиза 25 лв тавичката, без ток, труд, печалба, как да повярвам, че за 30 лв мога да купя декорирана детска торта. Пък за декорирането - Пепи да каже каква играчка е да измайсториш 4 пикливи фигурки. Няма такъв филм просто. Но вече съм се отказала да говоря на тази тема, защото всеки ден се появява някой да ме убеди колко велика е тортата от поредното цехче блъскана със сметана от 2,20 литъра, която дори и не е сметана, а откровено растително заместителче.

# 518
Малко офф - Каспър, моето дете за трети път вижда снимката от профила ти и всеки път казва '' Това е Ивка'' (т.е. тя)  Laughing

# 519
ами, да, те красивите деца си приличат на пръв поглед  Joy
после се вижда, че освен красиви, пък са и уникални  Flutter

пак офф - не знам за другите майки на момичета, но аз полудявам като я бъркат с момче
онзи ден един сервитьор, много мил и любезен иначе, тя първо спеше в един розов анцуг и после се събуди и той като я видя и понеже е мъж и няма никакво чувство за такт, каза
ах, ама защо сте го облякли този юнак в розов анцуг?
или пък на складовете едно момче, пак добронамерено съвсем, казва на колегата си
мъжкар е, мъжкар е....
пък тя пак цялата в розово и циклама ooooh!
сега вече й слагам и кърпи и ленти на главата, белким се усетят, че е момиче
ето я, как може да я бъркат не знам направо
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31035972&l=da34ab5167&id=1011751516

# 520
  • Пловдив
Каспър,бъркат ги с момчета и то много.Моята досега-няма много коса и обеци.Като я облека унисекс-дънки,тениска и дънкова спортна шапка се чува Ех,какъв гъзар.Мъжът ми само ги поправя-гъзарка е тя.Лично според мен дори мъжко облечени,се разбират момичетата-имат по нежни черти и т.н
Като пробиете ушичките няма да ви бъркат толкова.Но за бабичките недоскиф-не гарантирам  Mr. Green

# 521
Може, може, аз като ги видя и наистина по очичките познавам, няма как да объркам или е много, много рядко.
Може би ме боли толкова много, защото чаках да прилича на някоя от лелите - и двете красиви, ама красиви, а пък то цялото едно към едно на баща си. Живо и здраво да ми е, ще е римейк на грозното патенце. Simple Smile
Спирам с приказките, че не е стока и не й е мястото в тази тема. Извинете.

# 522
  • Пловдив
................ Пък за декорирането - Пепи да каже каква играчка е да измайсториш 4 пикливи фигурки. Няма такъв филм просто.

Даааааааа, това е най-сложната част- фигурките. Още по-сложно става, когато клиента си мисли, че от захарно тесто може да се изработи всичко  ooooh!

# 523
  • Пловдив
Каспър ,за това красиво дете на аватара викаш грозното патенце?

Тъй и за да не е съвсем офф

преди и аз много харесвах Бътърфлай
може пък целите им торти още да са добри,но парчетата в сладкарницата са кофти

# 524
и понеже е мъж и няма никакво чувство за такт, каза
ах, ама защо сте го облякли този юнак в розов анцуг?
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31035972&l=da34ab5167&id=1011751516

Ха ха ха ха ох тръшнах се от смях направо, тва мъжете са уникат в такта:))))
Абе какво ти пука, че я бъркат! Моя голям син -на 3 г.-като му сложа шапка идиотка и почват "аууу, че си хубава", аз си умирам от смях:)
Те хората ей така си бръщолевят, не че искат да кажат нещо всъщност...

Хмм никой освен мен ли не е пробвал Сладък рай?

Общи условия

Активация на акаунт