Къде в Пловдив??? - 14

• 53 863
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Каспър, стана ми любопитно за двете девойчета, работили в сладкарницата на Главната newsm78Имаш предвид тази срещу бингото ли, виенската сладкарница на Вишански?Ако може да ми споделиш нещичко за тях, на лични разбира се.
Иначе тортите, с цена на продуктите под 25-30 лв, моят мъж ги нарича "типов хляб" Laughing
Ех, няма ги вече в града ни истинските Бадермаер, Естерхазе, Мока, Тирамису
Да не изброявам повече, че ми потекоха лигите....... Joy

# 526
  • Пловдив
Хмм никой освен мен ли не е пробвал Сладък рай?
И на мен ми харесват, взимаме си чат-пат без повод, винаги са пресни и вкусни  Peace

# 527
Каспър, стана ми любопитно за двете девойчета, работили в сладкарницата на Главната newsm78Имаш предвид тази срещу бингото ли, виенската сладкарница на Вишански?Ако може да ми споделиш нещичко за тях, на лични разбира се.
Иначе тортите, с цена на продуктите под 25-30 лв, моят мъж ги нарича "типов хляб" Laughing
Ех, няма ги вече в града ни истинските Бадермаер, Естерхазе, Мока, Тирамису
Да не изброявам повече, че ми потекоха лигите....... Joy
Да, точно там. Тази сладкарница не работи вече 10 години обаче, смятам знаеш
След това са натрупали опит по Бътерфлай, София и тн т...
Ще ти пиша лс, в най-скоро време ще ги опитам и ще кажа
Охладих им малко ентусиазма относно града ни, дано не съм била права.

# 528
  • Майничка
Истината е, че в Пловдив нито има такъв голям пазар, нито такава платежоспособност, че да има файда от производство на сладкиши с висококачествени продукти. Съответно и вкус не може да се възпита. За толкова народ токмаците в "Сани" със стружки шоколадов кувертюр отгоре са върха на сладоледа...

# 529
Много благодаря за отзивите за фотографи! Ще обсъдим със съпруга и ще решим.  Hug

# 530
И моето дете го бъркаха като по-малка, защото нямаше много коса Simple Smile Бабите са уникални просто... детето с ярко цикламена рокля и една баба се изцепи - ''Момче е нали?''  Laughing И други такива ситуации имаше, но сега май рядко се случва някой да я обърка.

# 531
Привет, момичета! Така, както сте заговорили за торти, да попитам и аз нещо свързано с тях. Знаете ли, къде се продават от тези кръглите картонени подложки, върху които се поставят тортите? Сигурна съм, че съм виждала да се продават, но не се сещам къде. Ако може да ми кажете някоя сладкарница ли, магазин ли, за да не обикалям като гламава.

Да кажа и аз за момиченцата, които ги мислят за момчета. При нас положението и до ден днешен е такова. Вярно, че малката е с къса коса, но за сметка на това има обици с цветя, които са доста забележими, а освен това най-често е облечена в розово-лилавата гама, с шарки на цветя, пеперуди и т.н. Еми постоянно чувам да и казват юнак, пикльо, палавник и т.н., но вече не се впечатлявам много.

# 532
Някой ходил ли е скоро до аутлета на Карпетмакс ... ще съм благодарна за повече инфо за цените им ... как са спрямо редовния магазин?

# 533
Момичета... правете си домашни торти. Не винаги украсата трябва да е водеща.
На мен ми е много по-сладко да хапна домашна тортичка с млечен крем отколкото която и да е купешка

Пепи, подкрепям те. Аз нямам време, но когато искам - имам Пепи  Laughing

едни момичета отвориха наскоро сладкарски цех, уж са с големи амбиции, ще ги видим
.....чакам я да ми донесе мострите и ще се произнеса окончателно

Каспър, ще чакаме твоето мнение за техните торти... Praynig

Момичета, някоя от вас скоро да е ползвала услугите на фотограф?

Преди 6 месеца в Тракия една позната си направи фото- викала съм я на рожденни дни да заснема- много приятно момиче и не взима скъпо. Някой ако иска мога да дам телефона на ЛС. Фотото е "Фото мания" в новия комплекс "Аримаг" в Тракия....

Момичета, някоя от вас скоро да е ползвала услугите на фотограф?
Ако можете да ми препоръчате някой, както и да дадете инфо за цени, срокове на изпълнение, въобще всичко, което мислите, че е важно да притежава един фотограф.
Става въпрос за изписване на бебе, което е доста по-кратичко и непретенциозно събитие, в сравнение със сватба например . Не ми се е налагало досега да ползвам подобен род услуги, така че ще ми е от полза всякаква информация / отзиви.

За бебешки снимки половината форум е луднал по Калина Peace.Ако се уговорите, пътува до много градове. Това е профилът и, можеш да разгледаш и снимки. От личен опит казвам, че остава невероятен спомен за цял живот.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=30176

А Калина от Пловдив ли е? Аз сега чувам за нея. На мен често ми се налага да ползвам фотографски услуги. сега ще трябва скоро да заснемаме фотосесия за нашите обувчици ... така че  newsm78

А така ми се прияде нещо сладичко- с това обсъждане на тези торти  Rolling Eyes

# 534
  • Пловдив
Моя малък син пък беше с дълга до раменете руса къдрава коса. И на плажа - гол, без нищо му казваха "момиченце"- някои хора просто не гледат.

# 535

За бебешки снимки половината форум е луднал по Калина Peace.Ако се уговорите, пътува до много градове. Това е профилът и, можеш да разгледаш и снимки. От личен опит казвам, че остава невероятен спомен за цял живот.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=30176
[/quote]

А Калина от Пловдив ли е? Аз сега чувам за нея. На мен често ми се налага да ползвам фотографски услуги. сега ще трябва скоро да заснемаме фотосесия за нашите обувчици ... така че  newsm78

А така ми се прияде нещо сладичко- с това обсъждане на тези торти  Rolling Eyes
[/quote]

Калина е от София, но пътува постоянно и Пв не е проблем Peace

# 536
 Някой може ли да ми каже Мол Галерия до колко часа работи вечер ?!

# 537
Някой може ли да ми каже Мол Галерия до колко часа работи вечер ?!
Ако не се лъжа е до 22:00,но след 21:00 мисля,че работеха съвсем малко магазини и Карфур.

# 538
Да, от 5 работят 2

# 539

Калина е от София, но пътува постоянно и Пв не е проблем Peace

Blagodaria   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт