Къде в Пловдив??? - 14

• 53 842
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Здравеите, кьде в пловдив претапицират мебели и сте останали доволни?

# 586
Слънчо, дано не те излъжа, но по спомен мисля, че 3-ката ходеше до Джъмбо. Ако се бъркам, извинявай  Blush

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 13:16 от ♥ Sweetheart ♥

# 587
Здравеите, кьде в пловдив претапицират мебели и сте останали доволни?
В Труд има  - много съм доволна - цената беше супер, дойдоха взеха и върнаха без допълнително да плащам за това, момчето даже без да сме се уговаряли понапълнило тук там където беше поулегнал дивана и не ме таксува за това. Работят за хотели основно - ако имат поръчки може да не ти вземат веднага мебелите, но вземат ли ги - всичко е в срок /2-3 дни/ и са много коректни. Дамаски има при тях или ти си носиш /аз направих последното, но следващия път ще си избера от техните - цените бяха добри и имаше избор/.
Намира се като влизаш от Пловдив - първата в дясно и после пак първата в дясно  Peace

# 588
  • -
Коя маршрутка ходи до Джъмбо. Само помня, че през военна болница минава, но кой номер беше? newsm78
http://www.econ.bg/marshrutkiplovdiv/-ето разписанията на маршрутките,това успях да намеря набързо

# 589
  • Пловдив
За тортите и аз да кажа:
Фирма Елена-вземахме за сватбата от там, много ни хареса! От там и сладки сме вземали на килограм-чудни!
За последния РД на големия-от Сладък рай в Тракия-на вид е доста кичозна /малкия умря от кеф де!/, нооо вкуса беше много добре, много сочна и с хубави кремове. Всички гости се изказаха добре за вкуса, на малкия кича му дойде точо, така че щастие за всички Laughing

Извинявайте и на нас ни предстои рожден ден с кръщенка и ми се искаше да намеря хубава торта, кажете ми къде е тази Сладък рай в Тракия, защото от както живея на село вече хич не съм в час кое къде е в Пловдив.... Blush

# 590
здравейте моми4ета...може и да не е тук темата,но незнам къде да попитам...някой да знае за преподаватели по български език,които  ходят по домовете.Търся за дете в седми клас и ако знаете колко се пласта на 4ас.
Благодаря ви и лек ден.

# 591
Под блок 104-Срещу Гара Тракия,обаче,ако ти е по-лесно,имат също от страни на централни хали сладкарница!

# 592
valka77 ,mamasvetla, благодаря ви.

# 593
  • Пловдив
Коя маршрутка ходи до Джъмбо. Само помня, че през военна болница минава, но кой номер беше? newsm78

маршрутката я спряха-нищо не ходи там вече

# 594
Сега обаче чувам от една майка, че пак в Гранда са им направили и изследване за салмонела, за което са заплатили ок. 11 лв. Е те такова чудо аз не знам, че е нуобходимо и не съм правила.

Аз специално питах сестрата в детската градина и тя изрично ка за  - само паразитология. Може би те са имали някакъв проблем?

# 595
Момичета,къде има м-н на Zara? Този на главната са го затворили.

няма още
най-близкия е в мола на цариградско в софия
има много хубави неща новата колекция, ха дано към декември им паднат цените, ама и сега са много хубави нещата

Каспър,благодаря, в сряда ще ходя в София,така,че ми беше много полезна. Hug

# 596
  • Пловдив
Под блок 104-Срещу Гара Тракия,обаче,ако ти е по-лесно,имат също от страни на централни хали сладкарница!

Мерси, ако някой знае и за някоя друга хубава сладкарница да казва! Благодаря предварително!  bouquet

# 597
Момичета,понеже е градинска треска ( за някои от нас) та минавам да ви похваля аутлета на Кимекс на Гладстон.Продават си и нова колекция,де;) Има хубави трикотажни анцугчета на прилични цени( малко по-скъпо от Съником,но си заслужава,аз имам някои техни неща и съм доволна). И една услужлива хубавелка продава,работят от 10 до 19 ч.
 Peace

За тортите-аз пак да си кажа,че  на Елена ми хареса Брюле-тортата-на външен вид изглеждаше конфекция,ама много вкусна беше   Hug

# 598
Еми Неделя,въпреки,че тук във форума много не се харесват,аз за малката за 1РД поръчах Малкия заек-32парчета беше 40лв!Заслужаваше си от всякъде,тортата беше много вкусна,нямаше човек,който да не я хареса(30 човека),а и е огромна,което за снимките беше супер!И Между другото аз от 3 години ям торти,и то само тяхните!Ето снимка да ни видиш

# 599
  • Пловдив

Мерси, ако някой знае и за някоя друга хубава сладкарница да казва! Благодаря предварително!  bouquet

Ако питаш за Тракия-има сладкарница Паризиана.Намира се на гърба на пазара,който е с/у голямото Тони 2000/филиала на Писанец-бл.176...друг ориентир незнам! Wink
Та за 2-рия РД на малчо поръчах от там и беше мн.добра тортата,на сега как е...ако някой знае,моля! Peace

Общи условия

Активация на акаунт