Къде в Пловдив??? - 14

• 53 837
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Днес видях новия магазин на Бефадо. Срещу ДМ в Маркет център има сергия за плодове и зеленчуци. Малко след нея е магазина.

# 601
А този на бул. България 4
Ори билдингс Г5
тел./факс: 032/ 23 10 12
ilinor.ltd@gmail.com
някой знае ли едни и същи ли са
Днес видях новия магазин на Бефадо. Срещу ДМ в Маркет център има сергия за плодове и зеленчуци. Малко след нея е магазина.

# 602
Да питам имащите кулбокс имат ли проблем с телевизията тази вечер?

# 603
danip,  Пепи,, благодаря за отговорите. На мен ми беше спешно и реших въпроса с пластмасови табли от левчето, но информацията ми е полезна, че като паднат температурите ме хваща кулинарна треска.
Като стана въпрос за Кимикса, да кажа, че в Кауфланд са отворили магазин за детски дрехи на мястото на Барт. Имаше доста хубави неща. Повечето бяха от някаква марка, която съм срещала и в Кимекс до сладкарница Неделя, мисля че е турска. Това може и да не е новост за вас, но аз не бях ходила скоро в онази посока и не го знаех този магазин.

# 604
Да питам имащите кулбокс имат ли проблем с телевизията тази вечер?
Не,при нас всичко си е наред...,по принцип откак сме с Coolbox,рядко имаме повод да се оплачем........

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 23:06 от Анонимен

# 605
*Люба*, мерси, преди малко се свързах с оператор, проблемът беше при нас. То и аз съм доволна от тях, ама одеве не успях да се свържа от раз и веднага се оплаках тук Laughing

# 606

Ако питаш за Тракия-има сладкарница Паризиана.Намира се на гърба на пазара,който е с/у голямото Тони 2000/филиала на Писанец-бл.176...друг ориентир незнам! Wink
Та за 2-рия РД на малчо поръчах от там и беше мн.добра тортата,на сега как е...ако някой знае,моля! Peace

Днес имах малък повод, помъдрях с 1 год. и купих торта от Паризияна- "Брюле"- беше приятна и лека на вкус и гостите я харесаха./произведена на днешния ден/

Ори билдингс Г5
ilinor.ltd@gmail.com

Бинго!!! "Илинор" е официален и единствен представител за България на марката "BEFADO" /от 1 година насам/ и магазинчето срещу ДМ в Маркет център е ТЕХЕН ФИРМЕН МАГАЗИН. Уверявам Ви, че там регулярно ще има периодично най-новите модели, защото пловдиските деца все пак го заслужават... /вносителя е от Пловдив Simple Smile/ А периодично , когато сме преди нов каталог ще правим добри на намаления на остарелите модели.

# 607
Норче, дай сега, за да се разходим до там едно отговорно намаление послучай отварянето.
Щото аз обикалях, обикалях за пантофки, взех, ама не са ми много на сърце.

# 608
  • Пловдив

Аз вече купих пантофки,но техните "Илинор" и обувки/на др. фирма са/ но са ест.кожа!

п.п. Пантофки и обувки пак на Бефадо и Илинор има и в Карфур/обувките са с 1лв. разлика Wink което ме учуди щото магазенчето цитирано по-горе уж  е фирмено??? Но аз взех от магазинчето,че в Карф. имаше само по 1чифт!

# 609

Ори билдингс Г5
ilinor.ltd@gmail.com

Бинго!!! "Илинор" е официален и единствен представител за България на марката "BEFADO" /от 1 година насам/ и магазинчето срещу ДМ в Маркет център е ТЕХЕН ФИРМЕН МАГАЗИН. Уверявам Ви, че там регулярно ще има периодично най-новите модели, защото пловдиските деца все пак го заслужават... /вносителя е от Пловдив Simple Smile/ А периодично , когато сме преди нов каталог ще правим добри на намаления на остарелите модели.
[/quote
  Изпълнявайки упътването на съфорумка аз се озовах в магазинчето над тунела на ул."Гладстон".Е да бях се пресрамила и да попитам,ама "бързата кучка слепи ги ражда"    Rolling EyesНищо -това да ми е за урок-да не чета по диагонал Naughty

# 610
Норче, дай сега, за да се разходим до там едно отговорно намаление послучай отварянето.
Щото аз обикалях, обикалях за пантофки, взех, ама не са ми много на сърце.

Поли, ти ще ме разбереш колко пари трябва, за да направиш нещо ново... чакай малко да поизплувам  Joy

Аз вече купих пантофки,но техните "Илинор" и обувки/на др. фирма са/ но са ест.кожа!

п.п. Пантофки и обувки пак на Бефадо и Илинор има и в Карфур/обувките са с 1лв. разлика Wink което ме учуди щото магазенчето цитирано по-горе уж  е фирмено??? Но аз взех от магазинчето,че в Карф. имаше само по 1чифт!

tandonova79, това, че магазина е фирмен, не означава, че ще ги купиш на доставна цена. Има някой принципи в търговията, които не мисля да ги разиснявам тук въм форума. Не е тук мястото и времето. Фирмен магазин е място, ъдето можеш да намериш разнообразие на модели на марката, която се представя... А който иска може да си купи и от голямата верига- избора си е негов. Но не всеки иска да се рови из рафтовете, които не всеки път са подредени. А ние сме много над тези неща, да сравняваме цените си къде са повече от 0,50 лв ири пък 1 лв. newsm78

# 611
  • Пловдив
истински качествена бебешка кухня -

няма такова животно като качествена кухня според мен

по-скоро търсиш такава,която да се яде от детето както е отбелязала Орхидея
според мен държавните са по-добрия вариант.поне в Кичука е така-държавната е по-добра от частната Пълно коремче

А за коя държавна кухня в Кичука - къде се намира

Аз имам питане - откъде може да се купи спрей за самозащита /не знам така ли се казва  Embarassed/

# 612
Спрей можеш да си вземеш от всеки магазин за оръжие-има и такива, които са и с действие против кучета.
Не са скъпи, до 10 лв. някъде.

# 613
И въпросче: къде да търся хубави детски пижамки-за градина естествено! Сина ми е на 3, някакви идеи?
Благодаря:)

# 614
  • Балчик
истински качествена бебешка кухня -

няма такова животно като качествена кухня според мен

по-скоро търсиш такава,която да се яде от детето както е отбелязала Орхидея
според мен държавните са по-добрия вариант.поне в Кичука е така-държавната е по-добра от частната Пълно коремче

А за коя държавна кухня в Кичука - къде се намира

Аз имам питане - откъде може да се купи спрей за самозащита /не знам така ли се казва  Embarassed/
В магазините за оръжие продават , моят си купих преди година от щанд в магазин Алати , имаше такъв оръжеен щанд , дадох към 4 лева грубо

Общи условия

Активация на акаунт