Къде в Пловдив??? - 14

• 53 831
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
И въпросче: къде да търся хубави детски пижамки-за градина естествено! Сина ми е на 3, някакви идеи?
Благодаря:)
В Юск имаше много хубави пижамки на промоция, провери, защото може да са свършили

# 616
Благодаря!:)

# 617
  • Пловдив
И въпросче: къде да търся хубави детски пижамки-за градина естествено! Сина ми е на 3, някакви идеи?

Магазина за дестки стоки на Вимекс, до у-ще Душо Хаджидеков.............
Магазин за бельо на ул. Крали Марко № 6 /гърба на Тримона/.................

И на двата магазина съм пробвала пижамите и съм доволна от съотношението цена - качество  и количество  /при мен/ Simple Smile

# 618
  • Пловдив
А за коя държавна кухня в Кичука - къде се намира

Детска млечна кухня Звездичка в Кичука е с кухня майка-отстрани на ДКЦто до Бейби ленда
разнася се по пунктовете
т.е където и в Кичука да се запишеш е все добре
за пунктове аз знам за ЦДГ Вяра и този на Кичево /до парка на Шарманта/.Водят го пункт Албена.Реално се намира в блока на ЦДГ Малина.Аз взимам от втория

# 619
Пижамки купувам от м-н Рошко в Кичука, в пресечката до бившите хали. На Дисни, по 10-11 лв., но не винаги има разнообразие от размери, просто трябва да случиш. Аз за това купувам когато има и каквито има, дори по-големи, че другия път (когато ни потрябват) я има, я не.

# 620
  • Пловдив
Взех нелоша пижама с Макуин на Дисни от Метро - 21лв и някакви стотинки.

# 621

Аз съм доволна от пижамите на Венера. Запазват си качеството доста дълго време.

# 622
  • Пловдив
Точно и аз щях да похваля Венера: за пижамките и за бельото им.  Peace

# 623

Аз съм доволна от пижамите на Венера. Запазват си качеството доста дълго време.
Видях хубава имитация на Дисни пижамите от страна на Венера  и мисля, че бяха малко по-евтини  Peace

# 624
  • Пловдив

Детска млечна кухня Звездичка в Кичука е с кухня майка-отстрани на ДКЦто до Бейби ленда
разнася се по пунктовете
за пунктове аз знам за ЦДГ Вяра и този на Кичево /до парка на Шарманта/.Водят го пункт Албена.Реално се намира в блока на ЦДГ Малина.Аз взимам от втория

Много са ми мътни тук в квартала детските заведения  Embarassed Сравнително отскоро живеем тук
До старата Била няма ли близо кухня и на коя улица е  Hug

Мерси за отговорите за спрейовете   bouquet

# 625
  • Пловдив
Много са ми мътни тук в квартала детските заведения  Embarassed Сравнително отскоро живеем тук

има някъде до старите хали,което за теб е ОК
накрая на септември ще ходя за купони и ще питам къде има пункт около вас

# 626

разнася се по пунктовете

Мерси за отговорите за спрейовете   bouquet
Има,тази,която ти е най-наблизо е баш там/зад на зъболекарката ти коооперацията,има ясла-в двора я дават храната/...........ама навремето беше отврат/цяла седмица,манджата беше една и съща с малки вариации......и основното вътре беше тук там кайма,ориз и консервирани домати,всичко това обилно сгъстено с брашно/,щом всеядният ми тогава син не я удостои с внимание,смятай......Дано сега да има промяна,че да не се разкарваш надалеч/както аз правех впоследствие/

# 627
  • Пловдив
Точно и аз щях да похваля Венера: за пижамките и за бельото им.  Peace

И аз съм с вас PeaceОще 1 глас!

# 628
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря кайма на Попов.
До скоро взимах от един магазин на търговиите в Кичука, но сега вече нямат ( май не предлагат повече техни продукти )

# 629
Пепи, в Слънчеви лъчи има кайма на Попов, (май е само замразена).

Общи условия

Активация на акаунт