Отговори
# 165
  • у нас
gala. и Jani4ka да не се ослушват  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil gydi gydi gydi

# 166
СУПЕЕЕЕЕР  newsm44
Grix, честита дъщеричка!  newsm51  Да е здрава, весела, щастлива и много радост да носи на всички!

# 167
ЧЕСТИТО на Ilik123 и Grix!   bouquet

Да си ви живи и здрави дечицата,
да са мнооооого щастливи и засмени,
да ви радват и слушат!

Hug

# 168
gala. и Jani4ka да не се ослушват  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil gydi gydi gydi

както споменах не съм добре нещо с нервите и помолих мъж ми утре да почива и ще катеря Мальовица  newsm44 newsm44  newsm68 - много се радвам - точно от това имам нужда, да си размърдам дебелия з-к

# 169
Супер Hugколко много бебишори са се появили Party
Да са живи и здрави,а мамите бързо да се възстановят  bouquet

# 170
ЧЕСТИТА БЕБКА НА МАМА GRIX! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА! newsm51
Абе момичета много активен тоя бебевалеж, те ще останат ли бебчета за септември  newsm78 Само ние дето сме за след 20ти май ще останем за септември  hahaha Май и на бебчовците им е много йега и бързат да излизат  Whistling

# 171
  • в момента Германия
Я, колко много бебчета за 1 ден...

Честито на всички горди мами! Бързо възстановяване им пожелавам, а на бебчетата - много здраве, щастливо детство и много да радват семействата си!  bouquet

И аз нямам търпение всичко да мине вече, въпреки че мъничко ме е страх...  Mr. Green

# 172
  • Eemnes, NL
За да не пропусна някоя мама - Честито на всички нови мамчета. newsm51 newsm51 newsm51. Хиляди щастливи мигове заедно ви пожелавам, тихи и послушни бебчета, засмени и кротки дечица. Heart Eyes На всички мамчета, леко и бързо възстановяване. Ех, че бързо намаляме, ние дето сме по към края, много ви стискаме палчета и се радваме с вас. Hug Heart Eyes
Дамяни - все ми се струва, че скоро ще си ги прибирате бебките. Къде се загуби Руби?
Лек и усмихнат ден момичета. Heart Eyes

# 173
  • у нас
ще се скъсам от смях ако те хванат болки на върха hahaha, но пък ще има какво да ни разказваш Mr. Green

# 174
ще се скъсам от смях ако те хванат болки на върха hahaha, но пък ще има какво да ни разказваш Mr. Green

аз се съмнявам ,че ще стигна до горе  newsm78 - ,но поне до мостчето да успея пак ще ми е супер

# 175
  • у нас
едни такива разходки в такъв срок си е живо желание да се ражда бебето. Crazy

# 176
Grix, честита ти принцеса!!! Да расте здрава, умна и красива Simple Smile

Мнного се радвам, че всичко е минало добре, бързо да се възстановяваш и те чакаме пак тук...вече с малкото съкровище!

# 177
Да са живи и здрави всички бебенца които се родиха.

Всеки път като вляза и чета за ново бебенце забравям какво съм искала да пиша, много се вълнувам вече. Набързо донакупих каквото ми беше останало по списъците, изпрах, изгладих и остана само да стирилизирам шишета, биберони, помпа и съм готова.

Да ви споделя много ми се ходи някъде, няма значение къде, искам разходки а в тези жеги не смея да изляза по цял ден. А вечер любовта като се прибере от работа не иска никъде да се разхождаме. С приятелки като излезем все кафенцата пазим, тук да седнем, там да седнем, а аз искам разходки не кафенца, обаче и няма къде да се разхождаме - в малък град живея. Ще се опитам да го навия да хванем планината събота или неделя, че там ще е по - хладно. Сега ще се разровя за място с по лесен маршрут и рекичка, ох много почнах да мечтая.

gala. ако имаш време пиши за хомеопатията.

# 178
едни такива разходки в такъв срок си е живо желание да се ражда бебето. Crazy

smile3503

или е просто бягство

# 179
  • някъде в България
Мале докато се върна от болницата и нови попълнения имаме  newsm68 newsm44.
ЧЕСТИТИ БЛИЗНАЧЕТА НА МАМА ИЛИАНКА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ - АЛЕКСАНДЪР И КРИСТИЯНА  baloni baloni baloni
ЧЕСТИТО И НА МАМА Grix ЗА НЕЙНАТА ПРИНЦЕСА МАЯ, ДА РАСТЕ ГОЛЯМА И ХУБАВА НА МАМА И ТАТИ  baloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт