Отговори
# 150
Ми това сме го обсъждали много пъти, общо взето както с всичко е въпрос на личен избор. За зехтина отрицателни мнения не мисля, че има (за разлика от маста), но пък то няма и за хубавата козметика...така че ползвай си каквото ти е на сърце, а и то самото бебе ще си покаже кое как му понася, няма как от сега да се предвиди всичко.
Аз лично също ще ползвам в началото зехтин за основното мазане, но пък без козметика не мисля да мина, все пак и душ гела е козметика, а съм си взела и кремче за под пелени.

# 151
Мерси за отговора Simple Smile съжалявам, че питам нещо вече обсъждано, но аз доста пропусках и може пак да повторя някои въпроси - предварително се извинявам Simple Smile

# 152
LITA,Честито момченце!Да е жив  и здрав !!!
Illik123,Честита ви двойна радост!!!
Kirra не се притеснявай!Всички бебчета са различни едни се раждат 2500гр,други 5500.
Аз вече спрях да се притестнявам,че ми казват ,че бебчето е малко по-мъничко.
Само се надявам всичко да мине дабре.Аз ходя при двама доктори и единият ми казва,че бебчо ще е мъничък,а докторката от ЖК ми казва да се готвя за досто голямо бебе.Преди около 10-тина дни го измери 3000гр.Живот и здраве всичко да мине добре и ще видим кой печели!!!

# 153
Аз също ще мажа със зехтин, даже се чудя дали да го преварявам.
Но за лицето мисля да взема крем (всъщност имам на Mustela този който е за атопична кожа, Вики мажа с него), та за това още се чудя да купувам ли друг.Не ми се ще да ползвам зехтин за лицето.

# 154
  • Sofia, Bulgaria
Честито на новите мамчета   bouquet Heart Eyes.Бързо възстановяване и по скоро да сте си у дома с бебчовците,че снимки да показвате.Нали ще си направим колаж с бебчетата на първа страничка?
Теди84 най-доброто решение е зехтина.В началото после изобщо всичко се спира.Ако е много суха в последствие кожичката на бебчо се маже след баня с едно кремче на Доктор Тайс то е най-доброто.Стига си блъскахте главите с тая козметика .Знаете ли какво алергий се развиват?Питайте патило та да знаете .Аз не познах и днешната дата ( засега) .Остава ми 21 и 24 -ти  Wink.

# 155
Мили момичета, незнам защо си мислех, че има много време до раждането и така и не взех тел. на вестителка. Сега ви пиша от телефона си, за да ви сьобщя радостната новина. Днес се роди нашето ськровище Мая с мерки 3400гр и 51 см. Раждането мина добре, плацентата се роди нормално. Поздрави на всички вас, които ви чака сьщото щастие. Hug

# 156
  • София
grix,да ви е жива и здрава мила и много послушна!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 157
Да е жива и здрава малката Мая! За мама grix  Hug   bouquet

# 158
  • София
Здраейте,
Честито на всички нови мами и добре дошли на този свят на всички новородени бебчовци!

Аз да се отчета от прегледа:слушахме само тонове и всичко повече от ОК и никакви контракции нямам ,на 30-ти ще ходя да ми се оформят документите за раждане ,за последните прегледи и среща с анестезиолог ,секциото ще е около 10-ти ,ако бебка не ме изненада по-рано.

# 159
Illik123,Честита ви двойна радост!!!

GRIX  честита бебка и на вас

да са ви живи и здрави и много да ви радват и бързо прибиране в къщи  smile3504

# 160
Grix ЧЕСТИТООООООООО!!! БРАВО на теб, много се радвам, че всичко е минало добре, да ти е жива и здрава принцеската!   bouquet

# 161
  • у нас
Димани- много много се радвам че малките принцеси растат. Представям си какви малки сладки мишчици са с тези мерки. Да наддават бързо и да си ги гушкате Heart Eyes

Честито на мама Илки за двойна радост- да са и здрави и да растат обгърнати от много любов, безгрижни детски мигове и да са много много палави Mr. Green

за всички много се радвам Heart Eyes grix и ти многоме зарадва-  изключително много- все пак постоянно те гласяха за секцио, а ето малката Мая се е родила без проблемно Hug Hug Hug да ви е жива и здрава, много да ви радва и бързо да се прибирате вкъщи Hug Hug Hug

дай нямаме пропуск от нови попълнения през последните 4-5 дни Laughing

# 162
Illik123, честити бебчета -     bouquet    bouquet   bouquet

newsm44 newsm44 newsm44
Grix  newsm09 ти ме разби - честитооооо

браво момичета  -да са ви живи и здрави бебчетата

# 163
честито, грикс!

жива и здрава да ти е и мноооооого да я слушате!

# 164
  • София
Grix, честита ти рожбичка и добре дошла на малката Мая!!!
Да бъде много щастлива и обичана, да расте умна и красива и да ви радва цял живот! Желая й много любов, усмивки и най-прекрасното детство!!!

Радвам се че след всичките ти притеснения накрая всичко е минало както го искаше!  Hug А името, което сте избрали е страхотно!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт