Отговори
# 135
Честито на Илик!

# 136
ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА МАМА ИЛИАНА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ МИШЛЕТА И МНОГОООООООО ДА ВИ РАДВАТ

# 137
         ЮПИИИИИИИИИИИИИ ОЩЕ БЕБЕТА .  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ СЛУШКАТ МАМА И ТАТЕ .

# 138
Момичета,драснах по един смс на Данна,Илик и Китикат,но ме е страх да пиша за да не ги притеснявам,имат нужда от почивка.Ако отговорят ще докладвам!  Peace
п.с.Получих отговор от Данна2010,цитирам смс-а:
Сърдечни поздрави от нас с Дани!Надявам се да ни изпишат до 1 или 2 дена и ще се включа!Поздрави и целувки за всички!

bouquet

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 14:20 от Danielkka

# 139
  • София
Илианче, честита двойна радост!!!   newsm51
Да са ти живи и здрави малките сладури, много да те радват, да растат умни, весели и щастливи!
  Hug Hug Hug

Димяни, ехе колко бързо растат малките ти принцески! Още малко търпение и ще си ги гушкаш!  Hug
Десита, завиждам ти за трудовия ентусиазъм!  Grinning И аз си мислех, че като изпратя домочадието на балкан, ще си свърша всички задачки, обаче в тая жега нещо не ми спори. А и едно спокойствие ме е налегнало, чак не мога да се позная. С предната бременност още в 8 месец бях готова с всичко - купено, подредено, нагласено. А сега ако не сте вие да ме амбицирате, щях да чакам до последния момент.  Blush
Гале, спешъл фор ю:

Усмихни се! Никак не ти е лесно, но в името на бебчето се опитай да си затвориш очите и да не обръщаш внимание на майка си. Всичко ще мине, само нервите дето сега ще ги изхабиш няма кой да ти ги върне!  Hug

# 140
Още бебета newsm44 newsm44 newsm44 Нека са здрави, умни, гордостта на мама и тате Simple Smile

# 141
Честити бебчовци на мама Илиана!  smile3525  newsm51 Да растат здрави, щастливи и много да ви радват!

# 142
Четито момченце на мама LITA! Да ви е жив и здрав малкия юнак и само да ви радва newsm51

Честита двойна радост и на мама Илиана! Пожелавам им едно безгрижно детство и много радост на мама и тате!

# 143
Ех, че е хубаво!

LITA, ЧЕСТИТ СИН! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ! Hug
Още малко търпение и ще се гушкате. Simple Smile

Illik123, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВАМКАТА! ДА СЕ РАДВАТЕ НА ПЪЛНА КЪЩА С ДЕТСКИ СМЯХ! Hug

Димяни,  Hug, браво на бебките. Peace
Gala., не ти е лесно, не се натоварвай с отрицателни емоции точно сега. Hug
А за сватбата - и ние като NKl дадохме 80 лв., просто нямахме възможност за повече.

Аз до сега рисувах цветенца по ноктите на щерката, утре е рожденичка и трябва да е красива. Flutter Само да мине РД-то и вече ще съм спокойна, бебчо може да се появява. Simple Smile

# 144
Illik123 да са ви живи и здрави бебчовците Hug
Аз току що се върнах от преглед и ми е малко притеснено,защото ми казаха че бебчо бил дребен Confusedпитах я е колко е дребен,ама тя нищо не ми каза,не можела да ми каже,но бил дребен,нали съм щяла да раждам нормално,по добре да не съм се мъчила,пък и той още щял да порасне Thinking
Иначе каза че плацентата е 1 към 2 ра степен,води си имало достатъчно,бебчо бил долу но можело и още по надолу,тоест мога да си изкарам до термин Rolling Eyes,явно не му се излиза още.Но това че бил дребен ме притесни,сега да търся ли друг лекар newsm78

# 145
  • Варна
kirraako се притесняваш за собствено успокоение иди при друг лекар, но по мое мнение няма място за притеснение бебчо сега започва да наддава по интензивно пък тя щом не се обосновала в кг. всяко бебче си е индивидуално едни едри други по дребнички само да са здравички.Видеозоните дават 500гр. разлика не забравяйте.

# 146
Kirra - на твое място не бих се притеснявала и не мисля, че има нужда да ходиш при друг лекар, ако наистина е дребно бебчето, той няма да го уголеми Simple Smile Стой си спокойно и се наслаждавай на поселдните дни, пък бебчето колкото е писано, толкова ще се роди, само да е живо и здраво то ще порасне, а и нали знаеш, че тези измервания не са много точни. Аз пък имам обратния проблем, мойта принцеска е доста едра и се притеснявам как ще я изкарат от там  Laughing

# 147
Абе момичета стига сте се притеснявали за тези размери...цели 9 месеца ги обсъждаме тези неща, едни били много дребни, други много едри...ми нормално, ние всички да не би да сме еднакви!!! Карайте си спокойно бременността, а колко са дребни ще ги видим като се родят Simple Smile

# 148
Честити бебоци на мама Илик!
Живи и здрави и много послушни!

# 149
Пак съм аз с едно въпросче. Педиатърката каза първите 2 месеца да не се ползва никаква козметика за бебето - да се маже единствено със зехтин, преварен на водна баня. От 3-я месец нататък да ползвам каквото искам. На първата консултация щяла да ми обясни и покаже, но аз се чудя за този зехтин. Какво ви е мнението?

Общи условия

Активация на акаунт