Отговори
# 120
Gala - ей я не се ядосвай, наистина има за какво, но пък ти не си тормози бебенцето заради другите. Поне ти е майка, а аз съм със свекърва и то каква.....леле майкуууууу

# 121
  • София
Здравейте и аз се включвам с малко новинки от бебките! Grinning
Видях ги и днес,поседях малко при тях поговорих им   Heart Eyesно те и двечките днес спинкаха Grinning
Малката алармираше пак постоянно но се надявам да няма нищо тревожно!  Praynig
Вики е 1620 кг. а Вал 1400 кг!    Praynig

# 122
Ей момичета явно жегите и наближаването на най- голямото събитие сди казва думта, пишете ли пишете - нямате спирачки.
BUBBAST
и аз имах такива прорязвания прди окло 10 дни на нколко пъти, но от тогва спряха.бях на лекар споделих й и тя ме прегледа вагинално, но няма никакви проблеми, мисля си че бебка нещо притиска най- вероятно.
gala и ние напоследък по свтбите даваме пари - най- добре е за младоженците, само на тази на която кумувахме държах да купя подарък, защото исках да е спомен от кумовете, но бях питала това дето съм избрала дали имат нужда от него  Naughty

# 123
Благодаря ви за хубавите пожелания,
термина ми беше на 09.09 Simple Smile
само че на малкия май не му се седеше в корема.

нямам търпение да стане неделя да си зема момчето. днес ми е много кофти някак празно
но за сметка на това сега се връщам от пазар. купихме количка козметика играчки всичко което не успях

поздрави

# 124
  • Варна
 Браво на бебките Димяни говори им скоро ще си ги гушкате у дома!Много ми е свидно като чета и като се сетя какви малки мишлета са в тези кувиози и как сме безсилни, а те малките се борят за живота.
 Само да ти кажа че тази ранна борба ги прави много силни занапред аз от личен опит знам цял живот сама съм се оправяла и борила. Hug Hug Hug

# 125
Lita_ , недей да тъжиш  Hug ! Малкото слънчице ще е при теб след няколко дена, мисли си, че всичко е за добро. А ти в Бургаската болница ли ражда? Ако да, сподели малко инфо (може и на ЛС  Heart Eyes ).
Димяни, много ме вълнуват твоите коментари - представих си как им приказваш на малките слънца  Heart Eyes , хайде скоро да си ги вземете и вие  Hug !

# 126
да сте циви и здрави Лита ти малкия и цялото ти семейство...............  bouquet  bouquet  bouquet момичета до 10,09,2010 които бяха май вече родиха а ние които сме за 20-и значи началото наемесеца да се гласим ooooh!

# 127
  • Варна
Благодаря ви за хубавите пожелания,
термина ми беше на 09.09 Simple Smile
само че на малкия май не му се седеше в корема.

ООООО заедно сме били значи много ме яд за датата че беше супер и аз няма как #Cussing out да устискам до тогава.

# 128
Охооо, още един юнак! Честито на мама LITA , МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ДА ИМ НОСИ!

Галя, ние бяхме миналата седмица на сватба и имахме същата дилема за подаръка, но решихме,че 50 лв са малко, а 100 са ни множко точно сега, затова дадохме 80лв в едно пликче с хубава картичка и многооооо пожелания.

А за плацентиите, моята е вече "остаряла",както се изразяват лекарите. Била минала 3-та степен  Mr. Green , но интересното е,че въпреки това не смятат,че ще родя по-рано, даже мислят, че може да пренося. Та, това с плацентите не ми е много ясно. А и казаха,че ми била като на действащ пушач,а аз не пуша, откакто знам че съм бременна. Странна работа...

Ей, Дамяни,ама и твоите куклички как си растат,браво на вас!

# 129
Аидеее имаме си бебенцааааааааа  newsm44 newsm44 newsm44
Вестителска Новинкааа!
Илиана(илик123)днес след планово секцио е родила две красиви бебенца-Александър и Кристияна!,бебчетата са по 2800гр!Малките са добре,мама също.Целувки и кураж на всички.Усещамето е превъзходно!
Честити ти бебенца Илианка,много радости и щастие да ви донесат.Браво мамче!

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 14:18 от Danielkka

# 130
Ауу  smile3501 Честито на щастливата мама   bouquet Да са и живи и здрави мушмороците!

# 131
СУПЕР!!!!!!!!! ЧЕСТИТО!

# 132
  • София
Kalinastamatova,Гери,НИкл  Hug
ООоо.... каква прекрасна новинка от Даниелка! Party
Мамче,Илик честита двойна радост мила!  bouquet Hug
Много да са здрави милите и много щастие за напред им желая! Heart Eyes  bouquet

# 133
ilik123 Браво мамче, да са ти живи и здрави  Александър и Кристиана и бързо възстановяване    bouquet

# 134
  • Варна
ЕЕЕЕЕЕЕ бравоооооо супер!!! ЧЕСТИТО НА ИЛИАНКА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МЛКИТЕ СЛАДУРИ Hug Hug
НАЛИЦЕ СА И ДНЕСКАШНИТЕ БЕБКИ!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт