Отговори
# 105
Честити бебчета на akspet и LITA да са им живи и здрави и много да ги радват  bouquet  bouquet  bouquet

# 106
LITA - Честито ви бебнце, да ви е жив и здрав и много да ви радва и слушка!   bouquet
bublast - и аз имам  такива прорязвания, но незнам на какво се дължат, много са неприятни

# 107
LITA, честито синче!   bouquet  Да е много здраво, послушно и засмяно!

# 108
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МАМА ЛИТА! МАЛКИЯ ДИМИТЪР САМО РАДОСТИ ДА НОСИ!

# 109
Честити бебчета на родилите!   bouquet

Да са ви живи и здрави и много да ви радват.

Почна бебевалежа... Спомням си преди две години когато аз трябваше да раждам каква емоция беше... Сега не се различава по нищо... Супер кефещо и същевременно изнервящо да чакаш и ти да се похвалиш с най-хубавото нещо на този свят... Момичета, когато си гушнете бебоците и ще разберете за какво сте живяли до сега. Няма друго такова чувство... Изгаряш от любов!!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 110
Знаех си, че ще има ново бебе Simple Smile Да е живо и здраво момченцето на мама LITA Simple Smile  До края на деня очаквам и бебето за 19 август Simple Smile

За зрелостта на плацентата - моят лекар каза, че нямало много общо с момента на раждане - всъщност били 4 степени на зрялост като се почва от 0 - т.е 0, 1, 2, 3. Моята била 1 към 2 - каквото и да означава това. Бебчето отговаря на 34 г.с, а аз съм в 37, но казват началото на септември да го чакам. Днес се записахме при педиатър и го чакаме така или иначе, ама хич да не ми бърза докато не стане поне 3кг.

За магазин "От А до Я за вашето бебе" аз лично съм много доволна от отношението на мъжа, но като слушам се радвам, че все пак нищо не купихме оттам Simple Smile Иначе за количка - ние взехме Cosatto Cabi - харесах си я още като бях в 1-ви месец и сега си я харесвам Simple Smile

Gala за сватбата най-добрият подарък са пари - особено за хора, очакващи дете. Ние скоро правихме сватба и на нас абсолютно всички ни даваха пликове - важно е да си покриеш куверта, а младоженците изобщо не разбират кой плик от кой е Simple Smile освен ако няма картичка.  И в никакъв случай не подарявайте машина за сокове или кухненски робот - ние събрахме няколко - уж да правим сокчета за бебето Simple Smile

От днес мисля да почвам голямото чистене въпреки, че не успях да се настроя много много Simple Smile Хайде оставям ви и ще минавам да проверявам за ново бебе Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 12:52 от Teddy84

# 111
Честито, LITA! Бъдете много здрави и щастливи!

# 112
  • София
LITA, честито! Нека малкото ти юначе расте здраво, силно и обградено от обич и много радост!

sweet_maniche, приятна почивка! В тези жеги си е само за балкан! Peace
Jani4ka страхотно е да има къде да се спасиш на прохладничко!  Grinning
Gala, ние те гласим за болницата, ти за сватба се стягаш... Laughing Внимавай само с танците!  hahaha
Desita Dimova, много си права! Наистина колкото и банално да звучи, малките човечета осмислят живота ни и го правят по-пълен и завършен. Нищо не ти дава по-голямо удовлетворение от една тяхна усмивка.

# 113
  • в мечтите си

ЧЕСТИТО НА МАМА ЛИТА!!! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ!!
Боже момичета изписали сте 8 страници....сега ще чета Simple Smile

# 114
gala. , обикновено приятелите ни сами си казват, че искат подаръците в пликове Simple Smile Щом са ви близки 100 лв е прилична сума и ние обикновено даваме по толкова  Peace И един съвет от мен - избери си мнооого удобни обувки за сватбата, че до края краката ти ще са много горкички  Wink

# 115
Мирка, нямам търпение вече... Започна да се изчерпва.... Сега чистя като луда, пера дрешки, гладя, за да съм подготвена. Моят багаж остана само. В същото време правим ремонт на едната стая и лудницата е пълна. Добре че баткото го няма за цяла седмица и мога да се пооправя на спокойствие... Той милият не ми пречи, но аз не мога да се организирам с него. Днес отново ще имаме гости и ще трябва да съм свършила с всичко до ранния следобед...

И аз имам всички болежки, които сте описали. Много е гадно, но още малко ни остава...

Гала, пари според мен е най-добре да дадете, пък било то и 100 лв. Важното е наистина да покриете разходите по куверта.  Peace

# 116
Еми добре, даваме в плик парички и няма да го мисля,че изобщо не ми се ходеше по магазини сега точно.

Много завиждам на тези дето са започнали да си чистят вече за бебчо - ох ,ако знаете на мен ми иде да се изнеса.
 Наще си дойдоха от Рила в неделя  с идеята "майка ми да ми помага ",а баща ми да мине на едни прегледи.
Моля ви застреляйте ме - освен да само да цапат и да осмърдяват на манджа друго не правят, масата е вечно разхвърляна, само се готвят някви смръдливи манджи и се яде, цапа се ,един път не е измела или измила,а претенциите и големи.

На всичко отгоре другата седмица ще се гледа племенника ми в нас ( и аз го закъсах ,като една мама от октомврийките  Sad )  ,който е на 3 години и се връща в неделя от море - познайте с колко бацили и шум и претенции и изобщо какво ли още не . И когато онази вечер аз казах ,че не искам да се гледа тук ,а в тях - майка ми пъро ми каза,че тя била дошла на мен да помага ,и за това щяла да го гледа у нас, после ми "нареди"  къде да спя ( защотоимам проблем с гърба в момента и спях в хола на дивана ) ,но съм щяла да и преча сутрин да готви и СЪМ СИ ИМАЛА СТАЯ -ДА СИ СТОЯ ТАМ -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
представяте ли си - плаках цяла нощ ,полудях от нерви , и още не може да ми мине . Уж само ни се повтаря как апартамента бил за нас и ние да си правиме каквото си искаме ,( като разбира се трябва да платим половината на брат ми ) хем, ми се нарежда с този огромен корем къде да спя, да седя и т.н.
Оплаках ви се ,но много ми тежеше и сега ми тежи де - от тогава не и говоря и си седя само в стаята , нямам търпение да си отиде ,зада си изчистя и да си оправя. Язък ми и за труда и за чистенето и за ремонта и за всичко- отиде ми цялата подготовка за бебка

да не говорим,че умирам от жега ,а не мога да си пусна климатика, защото им духа
нещо не ми е добре - не мога да спра да плача, много съм изнервена

# 117
                 ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ НОВИЯ БЕБЕШОР , НА МАМА ЛИТА БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ  !!!!!!

Галя по принцип ние сме на 2 сватби септември месец- на 11 и на 19 -ТИ . Едната е на братовчетка ми ,а другата на най - добрия приятел на мъжа ми , следователно и мой / както във твоя случай / . И на двете сватби ще дадем по 100 лв. Не знам , но 50 ми се виждат малко за двама човека. Ние поне от една година  си даваме по толкова, а ходим много често на сватби. Тук в Перник е като вирус- всички приятели ни се зажениха . А това да си сложиш парите в пликче и да не надпишеш на една картичка от кой е е страшно тъпо- на нашта сватба имаше от 70 пликчета около 6 ненадписани и ме беше много яд . Но колкото и да си приготвиш по добре им дай пари от колкото да им купиш нещо ,което да им е ненужно, а пък и ще си спестиш разходките по магазините на това ужасно задушно време .
Ние пък сме на кръщане на 28-ми на племенничката. Дано не родя до тогава,че много ми се иска да присъствам .

Аз нали съм си невежа , нищо че чета постоянно за бременноста си мислех че плацентата има 3 степени на зрялост. Моята беше 2 към трета миналата седмица и ми беше чудно за колко време ще стане трета и после четвърта. Предполагам , че при всяка е различно и няма определен брой дни от преминаването от една в друга степен на зрялост.  Каква съм шматка самооо- задавам си въпроси и си отговарям сама  Joy Joy Joy.
Абе това да си бременна не е лесно. Направо си изперквам тотално. На моменти се улавям , че си се смея без да има за какво ама един смях различен от моя .  amiiii

# 118
*Мирка* аз вчера и обяснявам на Галя, че ще роди до края на седмицата а тя ми обаснява как и хоро щяла да играе...мисля че трябва линейка да и пратим, че може и до болницата да не ст6игне, голям е сладур Wink няма спирачки Wink
Гале, за подаръка нека споделя нещо и аз Wink
Нашите приятели се бяха конбинирали и ни купиха голям подарък, но една девойка не можа да се включи и отишла в Халите (май там съм виждала такова нещо и по морето) и ни направила една карикатура. да си призная, аз нали съм човек завършил художествена академия и към такива неща нямам кой знае какъв афинитет, но карикатурата е толкова сполучлива, че съм се смяла с глас...и все още се смея, намерих и местенце и си я окачих и ми оправя доста настроението.
Прилагам снимков материал Simple Smile , за да се посмеете и вие Simple Smile
http://195.149.248.189:8080/2010-08-19/dcb9b98bb23c854de27cfa59922ab0c3

# 119
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебенцата и много да ви радват! Бебевалежа наистина започнаааа (гответе се момичета   Laughing ) !

Аз си се надявам да съм другата седмица, ама то си е Божа работа  Wink ! Иначе не мога да спя нощно време, даже през нощта ставам много активна  Laughing - започвам да готвя, да мия и всякакви такива. Заспивам към 2-3 часа, въртя се непрекъснато, а снощи пък съм сънувала, че раждам - не виждам раждането, ама знаех, че раждам (сигурно сънят беше заради непрекъснатото мърдане на бебчето).
Лек ден на всички ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт