Отговори
# 90
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА МАМА LITA - ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ  РАДВА  newsm30 smile3504 Misc Baby Bottle

# 91
Лита, честито!

Да ти е жив и здрав и скорошно прибиране!

# 92
  • у нас
Момичета,от няколко дни изведнъж ме срязва нещо във влагалището,сякаш ме режат с нож,и за няколко минути минава.Някой може ли да ми обясни какво е това?Рали? Embarassed
така както го описваш звучи като спускане на главата и натиск върху шийката. Споко- всички го имаме. Peace правен ли ти е скоро ехо преглед или вагинален newsm78 въпреки че за срока в който си е раничко още....

# 93
  • някъде в България
Я още едно бебе сме имали и незнаехме Mr. Green
Честит син Димитър на мама Лита да се гушкат скоро заедно и да расте здрав и хубав   bouquet

# 94
LITA, ЧЕСТИТА ТИ РОЖБА !!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ДИМИТЪР !!!

Лелеее, ще остане ли някой за септември?!?!

smile3508 и днес се отчетохме - да видим утре - Яничка , как си ,мила  newsm53   smile3503

Joy Тук съм, добре съм. Стискам здраво!  Joy А ти?  newsm53
А за сватбата, пари в плик е добра идея, могат да си изберат каквото им трябва. Сложете им 70 - 80лв. Точно в този момент на всеки му е ясно колко много финансии поглъща малкия човек.  Wink

# 95
Gala, 50лева не са много ,но не са и малко зависи колко са ви близки.Пък и с 50лева ще си покрият  два куверта и няма да са на загуба Mr. GreenЗа тези пари можеш и много хубав подарък да купиш от някой магазин за нестандартни подаръчета,някаква изгъзена лампа,красива ваза newsm78иам много неща само трябва малко фантазия.А ако са ти достатъчно близки можеш и да ги питаш от какво имат нужда,да ти кажат няколко неща и ти ще прецениш кое да им вземеш. Peace

Томелис, почивай,а това кръвно май е височко.колко му бяха ускорени тоновете на бебо?да не е защото ти си се притеснила?

# 96
  • у нас
сега разгледах първата страничка, че ми беше любопитно кога е бил термина на Лита и видях доста имена, които не съм ги виждала да пишат..... защо не пишат тези дами.... да не би да не ни харесват newsm78 (устатници кат нас, остава и някой да ги харесва Mr. Green)

уж не съм се притеснила- по скоро жегите ме мъчат много. Докторката не ми каза колко са на бебето тоновете само ми каза над 160, но то това ми стига  Confused
напоследък все е височко кръвното ми, а като си го измеря при майка и е нормално....тя за това не предприема корекция на кръвното..... но до сега детските тонове си бяха все в нормаSad

# 97
  • някъде в България
Мами , в събота сме на сватба ,а не сме купили никакъв подарък - дали е добре да се дадат пари в плик  и ако да , според вас колко е добре да се даде.не искам да се изложим ,ама пък и с тези покупки доста сме на червено , а болничния ми още се " обработва в момента" и се чудя между 50лв ( струва ми се малко)  и 100 лв  ooooh! ( доста ние ) .и незнам как да постъпя  newsm78

Гала,виждам че вече са ти дали съвет относно дилемата, а моя е близък до тоя.Питай ги най-добре но парите са за мен добрия избор.Често младоженците им се повтарят я подарък я не го харесат и кофти,а парите сигурна работа да се накефят.Като ме поканят и са ми близки се поинтересувам от цената на куверта и от там правя сметки колко да дам.и сумата гледам да покрие куверта и да има отгоре да не е само ..... нали и така.Дано сме ти били полезни някак Simple Smile

# 98
  • някъде в България
Tommelise и аз като тебе огледах първата страница и не видях с какъв термин е била Лита  newsm78

# 99
аз ако не се лъжа термина беше 09.09, но пак казвам че не съм 100% сигурна

# 100
Вие винаги сте много полезни   bouquet - нали и за това сме се заформили един малък кръг от постоянно пишещи, а тези ,които не пишат Tommelise  не ги мисли, те губят  Peace - я колко ни е приятно тук.

Та за близки - близки са ни - най-добрия приятел на мъж ми, но те така или иначе са малко в оптегнати отношения в момента , което не би трябвало да се отрази на "подаръка " ( разбирай сумата).
То се оказа ,че и тя е бременна съвсем в началото,та си мислех ,че определено ще им трябват пари ,защото имат и голям ремонт да правят ,ама и на нас не ни е лесно  newsm78.
та исках да ви чуя и вие какво ще кажете за сумите,да няма после сърдити .  

Яничка,май съм добре, въпреки ,че и на мен ми излезнаха болки в корема ,но аз се притеснявам,че на мъж ми не му беше добре вчера ,да не е донесъл летния грип , защото страхотно ме прерязва корема, но и много ходя до  Toilet та ще изчакам още малко и да видя .

Ама ,момичета,там дето пише кога е родила , Даниелка на всяка мама пише и термина

# 101
Яничка,май съм добре, въпреки ,че и на мен ми излезнаха болки в корема ,но аз се притеснявам,че на мъж ми не му беше добре вчера ,да не е донесъл летния грип , защото страхотно ме прерязва корема, но и много ходя до  Toilet та ще изчакам още малко и да видя .

Еееее, то пък ако на финалната права те хване нещо много тъпо. Стискам палци така както се е появило да си и отиде!!!  Praynig 

Аз излизам за последни задачки с мама, а довечера се качвам на вилата, че тук не се спи.  Rolling Eyes Нооо ще шпионирам през телефона.  Wink

# 102
Момичета,от няколко дни изведнъж ме срязва нещо във влагалището,сякаш ме режат с нож,и за няколко минути минава.Някой може ли да ми обясни какво е това?Рали? Embarassed
така както го описваш звучи като спускане на главата и натиск върху шийката. Споко- всички го имаме. Peace правен ли ти е скоро ехо преглед или вагинален newsm78 въпреки че за срока в който си е раничко още....

Рали,на ехо бях миналата седмица.Сега на 16 бях на консултация по ЗК,шийката ми е скъсена и главата е оаднала надолу.Дъщеря ми я родих в началото на 9-я,та нищо чудно и това да е така(само да изчака 28,че ще правим курбан на Симона)..Просто не си спомням със Симона да съм имала такива болки.

# 103
  • някъде в България
Ама ,момичета,там дето пише кога е родила , Даниелка на всяка мама пише и термина
Мале,Гал станала съм за очила с голям диоптър Shocked, Embarassed
Jani4ka  приятно тепане по задачите и хубаво да се наспиш на вилата  Hug

# 104
LITA, честито!!!   bouquet

Да ви е живо и здраво момченцето!
Много да ви радва и слуша!!!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт