Отговори
# 75
  • София
Лита,да ви е е жив и здрав и много семейно щастие ви желая! Hug Heart Eyes  bouquet

# 76
Здравейте момичета
аз се завърнах от родилното
имам си момченце Димитър роди се на 15.08  2600 47см

спукаха ми се водите още на 9.08 ама задържахме до 15 ти
наложи се секцио

сега ме изписаха а бебко в неделя ще го вземем

newsm44 newsm68 имаме си бебеееееее
 newsm09 - малееее каква изненада

Да ти е честито   bouquet - да е жив и здрав и много да ви радва   bouquet

smile3508 и днес се отчетохме - да видим утре - Яничка , как си ,мила  newsm53   smile3503

# 77
Лита,да ви е честито бебчето,пожелавам ви да е живо,здраво  и мнго да ви радва  bouquet

Ихааа и бургазлийки се разписахме Laughing

# 78
  • Пловдив
LITA_, да Ви е жив и здрдав малкия човек Simple Smile
Да расте здраво и усмихнато бебе, за радост на мама и тати  bouquet

# 79
LITA_ честито ти момченце, много да те радва!

# 80
LITA, честито   bouquet Да ви е жив и здрав малкия мъж и много да ви радва!

# 81
Лита,честито!Да ви е жив и здрав! Hug

# 82
LITA,Честита ти рожба Димитър,много щастие и смях да изпълни дума ви!  Hug

# 83
Много сте бързи в писането Laughing

ЧЕСТИТА РАДОСТ НА АСКПЕТ,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА,МНОГО ДА СЛУШКА И СПИНКА КРОТКО. newsm51

ЧЕСТИТ ДАНИЕЛ МИЛА ДАННА,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ. smile3525 smile3525

LITA_, ДА ВИ Е ЧЕСТИТ МИЛИЯ ВИ СИН,НЕКА БЪДЕ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ. smile3525

Аз вчера бях на тонове,всичко е наред,разкритието ми не се е увеличило,но контракции си имам.Аз да ви кажа честно искам вече да раждам,бебо по прогнозно тегло е към 3.200.Плацентата ми е 2 към 3 степен на зрялост,имам си води достатъчно,но мнооооого ми се раждааааааааааа.

Гала,и аз имам същия проблем със сшправката в нои,ти как се справи?Можеш ли да ми обясниш или е сложно?Благодаря ти предварително  bouquet

Хубав ден момичета  bouquet

# 84
Гала,и аз имам същия проблем със сшправката в нои,ти как се справи?Можеш ли да ми обясниш или е сложно?Благодаря ти предварително  bouquet

на мен не ми беше никак сложно - просто ,явно зависи какъв експлорер използваш. Аз ползвам само OPERA, опитах с IE и накрая си свалих MOZILLA FIREFOX - от там си минах целия път от начало и стана - това е всичко ,което съм направила .

Мами , в събота сме на сватба ,а не сме купили никакъв подарък - дали е добре да се дадат пари в плик  и ако да , според вас колко е добре да се даде.не искам да се изложим ,ама пък и с тези покупки доста сме на червено , а болничния ми още се " обработва в момента" и се чудя между 50лв ( струва ми се малко)  и 100 лв  ooooh! ( доста ние ) .и незнам как да постъпя  newsm78

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 11:33 от gala.

# 85
Я...скрито бебенце сме си имали Wink
LITA_, да ви е жив и здрав синът, много щастие и радост да ви носи.

# 86
LITA честито бебенце! Да ви е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва smile3525

Момичета утринта влязох амо да видя  няма ли бебчовци  smile3508 и нямах време да пиша, че трябваше да ида да посрещна Ния и връщам се а вия пак романи сте написали  Crazy че и нов бебешор имаме newsm10

# 87
  • у нас
Лита честита ти рожба- много да ви радва с таткото и да се възстановяваш бързо  bouquet

аз се завърнах от прегледа.... 0,5 кг наддаване и до тук с добрите новини Sad кръвното ми беше 140 на 90 за пореден път  Confused, ами тоя път и на бебето сърдечната дейност беше ускорена Confused сега всекидневно следене на кръвното, никакво излизане по тия жеги и спокойствие Confused дадоха ми документите и следващия преглед е на 02,09 (ако няма раждане преди това...)

# 88
  • Варна
ЧЕСТИО НА МАМА ЛИТА ДА СИ ВЗЕМА БЪРЗО МАЛКИЯ ДИМИТЪР ДА СЕ ГУШКАТ СКОРО ЖИВИ И ЗДРАВИ  Hug Hug Hug

# 89
Gala, мерси и аз съм с опера,явно от там е проблема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт