Отговори
# 210
Здравейте момичета!
Нас днес ни изписаха и вече сме си вкъщи. Мерси за пожеланията и честито на всички родили вече мами!
Утре мога да се включа със снимки, че още не съм ги свалила, а сега се връщам да дочитам докато не е дошло време за къпане. Peace

# 211
добре дошла мама на део и ема! Wink

# 212
  • София
мама на Део, добре сте се завърнали вкъщи!  Heart Eyes Бързо аклиматизиране, да е спокойна нощта ви и очакваме с нетърпение снимчиците! А като имаш възможност разкажи малко повече как мина раждането.  Grinning
Giada, довери се на преценката на твоя лекар! Както стана ясно и с двойната плацента на Грикс, всеки доктор си има собствено мнение и на някои само им дай повод за секцио и почват да те плашат.
Gergan_ka, то форума си е една групова психотерапия, така че не се извинявай като си изливаш душичката пред нас!  Hug Ето ти нещо весело, за повдигане на настроението: http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/funkids/kids.htm   Wink

Относно суеверията, нещо не са ми присърце. Предпочитам преди да тръгна към болницата да си запаля една свещичка пред иконата на Богородица, която имам, да се помоля да ме закриля по време на раждането и да й благодаря, че ще имам щастието отново да стана мама. Не че съм много религиозна, но така ми идва отвътре.

И понеже заговорих за религия, мислите ли да кръщавате бебчетата си още докато са мънички? Аз май искам да е по-скоро, защото ми се ще да вярвам че при кръщенето децата получават ангел-хранител, който ги пази. Но пък от друга страна ми се ще времето да е топло, за да стане хубав празник някъде на открито в някой манастир, а това означава да е максимум края на октомври, което е твърде раничко.

И да ви питам още нещо. Досега се мъчех да изпера старата си количка. Голямо търкане с четката му ударих, голяма играчка, уж и Вениш слагах, а накрая ми се струва че нещо не се е изпрала. Като я прибирах преди 2 години я прах, ама е стояла прибрана на тавана и на места има някакви петна. Хрумна ми идея да я занеса на автомивка да я изперат с пароструйката. Поне в тази жега ще изсъхне за нула време. Какво ще кажете?

# 213
  • Словения
Даниелка, страхотна тема както винаги   bouquet, на теб дупе да ти е яко - много пишете бе, момичета, вие друга работа освен да седите пред компютъра нямате ли си Mr. Green
Абе, мацки, какво става всички сякаш са се наговорили да не дочакат термин Heart Eyes Страната на шега - Да са честити бебчетата на аскпет, LITA, Illik123 и grix, а и на Даниелка честити котенца   bouquet  Много да са здрави всичките и само радост да носят в семействата си, мамите да се възстановяват бързо бързо!
Димяни, много ме радват новинките за твоите растящи куклички, още малко ви остава и ще си ги вземете вкъщи, за да им се радвате на воля  bouquet
Мама на Део и Ема  Heart Eyes, добре дошли вкъщи   bouquet

# 214
Честита принцеса Мая на мама грикс!Само радости и усмивки да ви носи! Hug Hug Hug

мама на Део.добре дошли!  Hug

# 215
Момичета,да ви се оплача,донесоха ми количката/подарък ,втора ръка ,от роднини на които вече не им трябва/,та уж беше много хубава,много скъпа а тоооооо,оказа се че няма зимен кош/или кош за новородени,аз хич не съм в час с количките,ама никак,но тази ми разказа играта Sick,модела си е такъв,без такъв кош,и не ми е особенно ясно сега как ще я караме и какво тр да направим,нова ли да купуваме,на тази уж нещо и се сваляло/летния кош/,слагало се някакво чувалче и така се ползвала,ама за малко бебче хич не ми се види подходяща newsm78 и чак ме е срам да си призная,но аз не мога дори да я сгъна и разгъна,супер непонятна ми е много трудно става,Др колички на мои приятелки съм бутала и носила,ама нямаше такова нещо и такава мъка #Cussing out,аз съм си виновна де,че се доверих на свекървата и мъжа ми,сега направо ми се плаче,че в последния момент става така.За доказателство ето я и самата количка Crossing Arms [url]http://www.momentofpeace.net/wp-content/uploads/2008/05/chicco_trio_ct01_autofix.jpg /самоче няма кош за новородено,даже не намерих същия модел Cry
Извинете ме момичета ,но толкова ми стана гадно с тая тъпа количка #2gunfire

# 216
Еееййй честито на новите мамчета   bouquet Да са ви живи и здрави рожбите  Hug

И аз да се похваля-от днес вече си имаме климатик  newsm44 Лелелел то голям живот е това,направо се родих  Mr. Green
Цял ден чистя,мия, бърша без да ми е станало топло,направо не мога да повярвам.Вече няма да изпадам в гадното настроение  Mr. Green От събота ще подготвям бебешорските работи и аз  Heart Eyes
И само да съм чула тези от вас които са с климатици да се оплачат че е топло  Naughty нищо не сте видели  hahaha

Най-важното: и аз вече съм в 9-и месец  newsm68 newsm44 newsm68

# 217
ето ме и мен с поредния въпрос. Миналата седмица ми донесоха за бебо  сгъваема кошарка с второ ниво . Хубаво ,но като я разпънахме забравих да премеря какви размери дюшече ще ми трябва, а сега е вече сгъната  Rolling Eyes. И понеже много от вас споделиха , че ще използват такава кошарка ще ви бъда много благодарна да ми споделите какви матрчета сте си копували - и като размер ,и като материал та дори и като цена . А то кошарите като ги разглеждах преди са еднакъв размер - поне така ми изглеждат.  

# 218
  • някъде в България
Добре дошли у дома на мама на Део и малката Ема,пожелавам ви спокойна първа нощ у дома  Hug
Мирка идеята ти за автомивката не е никак лоша  Peace още повече че там имат добри препарати за пране на тапицерийте който могат да те избавят от въпросните петна.
vany666 честит ви климатик пожелавам много прохладни дни и нощи от сега нататък в жегата  smile3501
Kirra много съжалявам че така се е получило с количката при тебе,ама нещо не ми излиза модела  newsm78

# 219
е,няма ли я в интернет - напиши и модела и ще ти излезне все някой сайт  и там ще и видиш размерите  newsm78 ,за да си сигурна,да не се окаже после,че да имат различни размери различните модели

Kirra, не можах да видя коя е количката,за да потърсим зимен кош,който да се напасне евентуално, опитай пак да сложиш линк.

Мама на Део -   bouquet,добре сте си дошли

vany666, честито  Hug , страхотно е да си на климатик ( особено,ако можеш да си го ползваш  Crossing Arms)

# 220
nansi_21, може да е 60/120 или 70/140
аз специално дюшек не съм купувала

# 221
ето го  Митко

# 222
Еха аз докато се наспя и вече 4 бебчета си имаме!!! Супер!!!

Да са ви живи и здрави бебчовците и вие също мамчета!!! Много да ви радват и да пълнят къщите ви с детски смях!!! newsm51 smile3525

Добре дошли у дома и на мама на Део!!!Пжелавам ви спокойни нощи и много усмивки!!
vany666  Честит ви климатик!Със здраве да си го ползвате! Аз направо не знам ако нямах такъв... сигурно щях да се гръмна до сега с тея жеги....
Момичета полека с нервите.... трябва да си ги пазим за след раждането.... Аз също на моменти съм много сърдита, раздразнителна и ми иде да убия някой ей така просто.... пусти хормони... А мъжа ми вика май трябва на психиятър да те пращам  Crossing Arms Хмммм мислят си че не е голяма работа.....
Аз отивам да понапазарувам последни неща от списъка и мисля другата седмица да почвам и аз да пера и гладя, че като ги гледам тези нетърпеливи бебета..... шубето ме хваща здраво!

LITA_
Малкия е очарователен!!! Heart Eyes

# 223
мама  на Део добре дошла   bouquet
Мирка и аз мисля че автомивката определено е добър вариант  Naughty Мъжът ми прдния път донесе пароструйка у дома и всичко перем с нея всяккви дивани килими и сгъваемата кошара От Ния с нея ще изперем

Оххххххх климатик, незнам как идържат момичетата без такъв, който няма да заповяда у нас  Hug

# 224
Чико TRIO CT O.1 AUTO-FIX ето това е най близкото което открихhttp://www.momentofpeace.net/2008/travelsystem_chicco,разцветката е едно към едно-оранжево-синьо/,само както писах вече няма кош за новородено.Не ми се получава с линка нещо,много съм смотана значи ooooh!

Нанси21 аз ще съм с такава кошара на Чиполино,матрачето ми е 60/120

Общи условия

Активация на акаунт