90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 732
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета! Днес съм на въглехидрати. Чудя се между спагети с доматен сос и гъби и пица. Искам да попитам какво количество спагети трябва да си направя за двете ядения. А пицата с какво брашно я правите и пак колко да е голяма? Още съм новобранец и съм много стриктна, но се притеснявам с количествата на порциите да не оплескам нещата.

# 226
Здравейте, момичета,
Днес съм въглехидратен, така ми се яде сладко, направо ужас. Но ще гледам да е в умерени количества.
З-резен диня; О- филия с лютеница, 2 шоколадови бисквити и сладолед; В-няколко брускети, пак 2 бисквити и пак сладолед. Миналият път ядох сладолед и на обяд и на вечеря и бях с минус. Дано и днес да е така  Simple Smile
Утре съм плодов и във вторник трети воден, но пак ще бъде плодов. Мъжът ми ме е заредил вече с две дини, но имам и ядки ако ми стане гладничко.
Лек и минусов ден на всички   bouquet

# 227
Скица, спагетите са до 120 грама в сурово състояние.Така е по книгата.

Цветче, браво за кантара! Mr. Green

Момичета, не пропускайте яденето на определената храна на вечеря!С гладуване не се постигат резултати!От личен опит го казвам!
Тези, които не отчитате минуси, знайте, че Луната ще ни пречи до утре и после ще се сваля по-лесно.Имайте малко търпение!

Донси, честит ти минус!Страхотен е!Браво!  bouquet

# 228
  • Велико Търново
Книгата само на руски ли я има, или може да се намери някъде поне на английски, ако не на български.

# 229
Една фиданка каза, че я е виждала на български, но по големите книжарници не я видях.Тук я ползваме на руски.Сигурно и на английски я има за сваляне.

# 230
Здравейте,искам да попитам елда(гречка) към кой ден може да се включва?

# 231
Здравейте,искам да попитам елда(гречка) към кой ден може да се включва?
въглехидратен

# 232
Добър ден момичета.   bouquet

Аз днес съм на въглехидрати: з- сливи, о- палачинка с шоколад, в- сладолед.

Най-накрая, чудовището в корема ми май заспа, днес не ме гони апетита от последните няколко дни.  Laughing

Момичета, тази нощ към 04:30ч, пътуваме към морето, молете се за мен, да не прегрешавам, като на балкана и да вземе да ми свърши това МЦ по скоро, че направо хващам къра.  Praynig

Хари, миличка на какъв режим си в момента и дава ли някакъв резултат?  Peace

# 233
  • София
Във водния ден позволено ли е кафе?

# 234
  • София
Във водния ден позволено ли е кафе?

Да. Без захар и мляко.

# 235
Глори, на всичкорежим съм сега.Чистя си лунния плюс и после продължавам.До 15и септ искам да съм 80 кг, каквото и да става, ако може и по-рано. Mr. Green

# 236
  • София
Глори,стискам палци Praynig със всички деца ли отивате?
Вики на мен малките порции не ми помогнаха,забелязах при мен как кантара показва минус/малък но все пак/З-плод към 8,3-9ч обяд-13,3-14ч обилен към 300-400гр/салатата ми е по малко/ В-до 19,3 най късно /малко от менюто/ и повече салата.Плодовия го замествам със зеленчуци.
Отчета за днес
З-сок от грейфрут
О-картофена салата и моркови
В-малко картофи и повече морковена салата.
Хари не разбрах от кога си пак на режима?

# 237
Момичета, имам въпросче  Embarassed В бобовия за обяд хапнах малко картофена салата, а за вечеря салата: домати, печени чушки, лук, и царевица! Правилно ли е?  newsm78

# 238
Напълно.

# 239
Здравейте момичета!
Отдавна ви чета и все се каня да започна тази диета и вече реших от утре 23.08. да се включа във вашите редици! Надявам се, че ще ме приемете сред вас! Имам доста килограми за сваляне, минимум 25кг, дано успея с тази диета.

Общи условия

Активация на акаунт