90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 749
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, аз тея дни малко окепазих режима и покрай рожденния ден на детето; днес трябваше да съм плодова, но провал отново.. чудя се утре белтъчна или плодова да съм?

Благодаря на всички за милите пожелания Hug да Ви се връщат тъпкано  bouquet

# 256
  • София
По тази логика в плодово-зеленчуков ден мога да ям зеленчуци на скара ....  Thinking как се прецаках три месеца да гладувам Mr. Green

И аз се прецаках  Laughing
Утре ми е плодов ден. Днес отидох да пазарувам.. На глада очите са огрооомни  Shocked  hahaha
Ако знаете какъв асортимент от плодове ще мъкна на работа... не е истина  Crazy Но струва ми се, че и вечерта ще хапна плодове, а няма да са зеленчуци като миналия път.

Днес ми е въглеидратен ден. Гледам за брускети говорите. Нали мога да ги хапна с маслинена паста? После малко сладолед и редичка шоколад. Или много ще стане толкоз ядене  Confused

# 257
  • sf
Белтъчен направи.

Аз все си мисля,че в бобов ден е по-добре да се хапнат пържени картофи, вместо нещо друго, но не за деня  Thinking

# 258
Чувствате се прецакани, ама ако ви тупна една чиния с тиквички на сач без олио и сол, силно се съмнявам, че така ще им се силите. Joy

Танче, какъв ден ти е по план? Прави си него.

# 259
  • TX
запис и от мен в днешния топъл ден Mr. Green
Харизанке как си?

# 260
Ако кризата не ни е ударила много в нас ще се върна след три месеца да пробвам още нещо да сваля  Laughing

Хари поне ще мирише на скара, нищо, че няма да е мазничко и соленичко   chef

# 261
  • София
Значи ще правя белтъчен, но съм решила да направя водния - плодов на 16ти Peace

Ето една снимка на рожденника:

# 262
По тази логика в плодово-зеленчуков ден мога да ям зеленчуци на скара ....  Thinking как се прецаках три месеца да гладувам Mr. Green

aз така практикувах първия ми плодово -зелечуков.През деня плодове, вечерта печени тиквики с малко сол  Heart Eyes Този път съм си подготвила, чушки, лук и патладжан и ще правя месена скара  Laughing

Утре ми е въглехидратен ден и се чудя какво да хапвам  Thinking Мога да хапвам солети нали ?

# 263
Вики, можеш.

Мурка, идеално съм.Ти приключи ли? Thinking

# 264
Момичета, избягвайте гъбите в плодово-зеленчуков ден - тежка храна са и не са точно зеленчук
Без да споря какво са, обръщам внимание, че ги препоръчват със спагети в въглехидратния ден  Thinking Колкото повече се втелявате, толкова по-трудно ще ви е да се справите с ограниченията на режима. Давам друга информация, която подкрепя консумацията им в плодов/зеленчуковия ден http://www.polezno.info/kakvo-tryabva-da-znaem-za-gbite-10.html. Не е добре да се дават крайни мнения, а и тук сме се събрали всеки да споделим опит. Аз и през 3те месеца ядях гъби, всеки път, когато ми се е ядяло (без значение от деня) и определено не съм забелязала да влияят негативно на процеса на отслабване - точно обратното - чувствала съм се заситена. Всеки сам преценява за себе си все пак! Peace

# 265
Здравейте дами, от известно време чета за тази диета по форуми и други публикации и да си призная честно малко съм резервирана по отношение на нея ( искам да подчертая, че не успорвам ефикасността й при положение че толкова много хора са отслабнали с нея), тъй като моето тяло е много непослушно и напълнява и при най-малкото прегрешение. Както и да е реших и с майка ми я започнахме - вече 3-ти ден я спазвам ( маика ми я пробва един път вече, но беше малко несериозна Simple Smile ), затова ви моля да ме напътствате в спазването й, за да не се получи обратния ефект. Да ви призная аз един път вече отслабнах 25 кг. с друга диета (" Зоната" на Бари Сиърс) , но тя е по-скоро за задържане на килограми, а на мен ми трябва да свля 5 кг, което става по-трудно с нея. Поради това най-искрено ви моля да ми дадете едно рамо  Simple Smile

# 266
Днес бобов.  Wink
Закуска: две праскови
Обяд: 250гр картофи на фурна, един домат
Вечеря: 150гр ориз със зеленчуци, 150гр салата домати и краставици

Порциите от тук нататък ще са ми миниатюрни,за да сваля кг. Писна ми от това 62  Confused Вече 30 дена ту свалям, ту качвам  Simple Smile

# 267
  • TX
Вики, можеш.

Мурка, идеално съм.Ти приключи ли? Thinking
да не съм се отчитала, защото бяхме на почивка и бях свела комуникациите до 1 телефон, който оставях в базата  Mr. Green
ще идвам пак в режима, защото не мога да си достигна желаното, но спазвам оснтовните правила с часовете, закуска плод и многото вода

# 268
Здравейте. И аз като cveti_vch съм нова във вашата област и идвам от Зоната, и аз не искам да задържам, а имам 3-4 кг за сваляне.Заела съм се да изчета темата ви,която е номер 108 от началото,но до тогава искам да попитам колко време да я спазвам за тези килограми ,има ли някой свалил и задържал малко количество кг и издържа ли се на диетатаSimple Smile Също не видях (може и да е моя грешката) да пише някъде какво количество се яде на едно ядене,примерно пилешкото или сиренето или доматите и т.н. колко грама да бъдат.Надявам се някой да помогне,а дотогава ще чета   bouquet

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 22:55 от Tigra1024

# 269
Тигра диетата се спазва 90 дни. Ако си свалиш килограмите можеш да започнеш да грешиш с по нещо за да не сваляш повече, но иначе я пази 90 дни. За грамажите някой друг да каже, защото аз не ги разбирам - ям си колкото ми се яде Rolling Eyes

Танче много е готин Мартин. Да ти е жив и здрав отново.  Sunglasses

Ловче след МЦ поне още 1-2кг може да паднат. Завиждам ти за волята, аз щях да съм се отказала на втората седмица буквално.

Общи условия

Активация на акаунт