90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 766
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Тигра, прочети си първа страница 2-3 пъти и питай, ако има нещо неясно.Ама 108 теми да четеш е пълна глупост.  Mr. Green

# 271
Тигра, вече са ти отговорили, но и аз да кажа - Елинор след първоначалното сваляне на много кг чета, че я прави всяка година, за да ги поддържа по веднъж. Правилно ти е казала Дайчето - направи пълен курс, за да ги затвърдиш (а той организма си знае колко да свали). Хубавото е, че с таде диетя се свалят мазнини (доказано при мен) и че не е тежка за спазване. Количествата храна зависят единствено от самата теб и от твоето желание. Давай смело - ще имаш резултат.

Лав, ти не мърдаш ли в мерките въобще? Не намалявай количествата, защото ще почнеш да трупаш запаси - и Хари ти го каза - ако искаш да сваляш - ЯЖ, за да успокоиш организма, че няма да го мори глад и ида се задейства метаболизма ти. Колко си висока всъщност? До колко кг. искаш да паднеш? Помня Денима, как беше зациклила и не сваляше преди 1 сватба и сега виждаш ли я каква фина е станала? Кураж и се храни - така ще отслабнеш, а не с глад! Hug

Хари, Тигра само тази 108ма тема мисли да чете, а не всичките Wink Я ела при интервалките и стига ше офлянква с тия сладоледи. Hug

# 272
За 3-4 кг. може би има по подходяща диета,мое мнение,но според мен "Целта не оправдава средствата" но всеки сам си предценява. newsm78

# 273

Ловче след МЦ поне още 1-2кг може да паднат. Завиждам ти за волята, аз щях да съм се отказала на втората седмица буквално.
Ами и аз,но ми омръзна да сменям всякакви диети и да не отслабвам Rolling Eyes
Вече не знам на какво се дължи това,че не отслабвам. Може би имам проблеми някакви, знам ли?! Твърдо съм решена да изкарам до край режима, пък дано до края да ме зарадва поне малко  Tired

Лав, ти не мърдаш ли в мерките въобще? Не намалявай количествата, защото ще почнеш да трупаш запаси - и Хари ти го каза - ако искаш да сваляш - ЯЖ, за да успокоиш организма, че няма да го мори глад и ида се задейства метаболизма ти. Колко си висока всъщност? До колко кг. искаш да паднеш? Помня Денима, как беше зациклила и не сваляше преди 1 сватба и сега виждаш ли я каква фина е станала? Кураж и се храни - така ще отслабнеш, а не с глад! Hug
Писали сме едновременно  Simple Smile
В мерките съм мръднала с по 1см  Confused Висока съм 167см и искам да стана 55кг.  Rolling Eyes
Аз ям уж нормално, но уви- Без резултат. За това реших да намаля храната.  Rolling Eyes
Аз куража не го губя, защото ми омръзна борбата с тези килограми вече 8 месеца  Confused

# 274
  • София
Взех няколко книжки и пише в тях че гъбите са най добрата комбинация.Ще опитам само на обед пък да видим какво ще каже кантара.
saaa и аз мисля като теб,лм.Добре дошли на новите попълнения.
Дали ще се похваля утре newsm78
Излезнах ме преди 18ч и трябваше да вечерям в 17,20. Еняма да ви казвам какво чудовище имам в корема,за капак децата казаха,КРАТОФКИ и ЧИЙЗ Sad
Удържам,ама се наливам с вода яко че иначе ще откача,след малко ще се мъча да спя.
Лов трудна работа са последните кг,аз за това не си слагам линийка че ще се депресирам още повече

# 275
Здравейте отново Simple SmileSimple Smile не се сдържах и реших да ви попитам нормално ли е в началото на диетата или на някакъв определен етап от нея да се качат килограми и ако все пак има такава закономерност какво трябва да се направи - да се намалят порциите или нещо друго. Интересувам се защото след 2-рия ден кантара показва 1,5 килограма на горе ( мислех да поизчакам с изводите защото MЦ ми наближава, но не можах да се стърпя Simple Smile ). Иначе по отношение на порциите ми е малко трудно да ги определям, защото от "Зоната" съм свикнала всичко да ми се тегли и поради това все ме е страх, че ям повече от колкото трябва. И наистина ли салатите може да са в неограничено количество и ако е така има ли зеленчуци, които са за предпочитане? Надявам се че въпросите ми не са много глупави, но все пак се извинявам ако има нещо такова  Embarassed Rolling Eyes

# 276
ПРОСТО ХАРИ,благодаря за отговора!!!  bouquetНе съм ви чела от доста време ама с това малко дете неуспявам нещо.Иначе режима си го карам,но килограмите много нещат да падат Laughing LaughingМалко ми действа отчайващо,но чета че има и други като мен та не се отказвам.Все се надявам, че в един момент ще сваля 5кг наведнъж,както е писано в книгата Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple SmileИма ли на някой така да му се е случило-застой и изведнъж да свали доста newsm78 newsm78
Иначе днес съм варива:З-кафе и грозде,О-боб яхния,печени чушки и 2 филии хляб,В-картофи на фурна+салата домати и чушки.Пих една чаша бира Embarassed EmbarassedДали е възможно бирата да ми е проблема, не че пия всеки ден,но понякога се изкушавам и си пийвам по чашка втези жеги Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 277
Цвети, нормално е да качиш, докато видиш от кои порции сваляш.Всичко в рамките на разумното е ок- 150гр месо и 400грама салата за обяд.За варивата е трудно да се каже, но средна купичка манджа около 300гр.От варивата най-много се качва.Зеленчуците за предпочитане-зеле, домати и краставици.

Мегън, едва ли една бира може толкова да навреди, но две филии хляб с боба са много.Аз от такава порция съм качвала 700гр.Даже почти през целия режим съм избягвала да ям манджи.Или само варени картофи със салата или салата с царевица.

# 278
ЛОВЧЕ ти с тези мерки си направо фиданка. не се терзай толкова много. Затова бавно смъкваш.

# 279
Добро утро, фиданки-сладуранки. Вчера избутах плодовия ден съвсем режимно. Днес последен воден. Незнам довечера или още по-рано дали няма да го направя плодов. На обяд тръгвам за морето и ще карам 4, 5 часа до там. Ако мога ще съм само на вода, но ще видим. Последната четворка ще я прекарам на морето. Дано да не се освиня, ако не мога да ям режимно, ще гледам поне да ям разделно. Незнам дали ще имам нет там. Затова от мен хубава седмица и много минуси. Ако имам възможност ще ви надзърна.  Hug

# 280
  • София
ДУ
Момичета през новата седмица само минуси ви пожелавам. Hug
Мога да се похваля,днес сутринта видях 68кг за 23 дни 4 кг имам минус,скромно е но се надявам да се задейства.
Днес въглехидрати,ще си правя едни питки,дано са вкусни.
Лов правила ли си тези последните в рецептите които си написала?
Дет приятно изкарване,няма да имаш проблем с храненето.

# 281
  • София
И такаааа, добро утро на всички отслабнали, отслабващи и искащи да отслабнат.

За тез, дето не ме познават - Дарт Вейдър, Кашчей Безсмертний или просто  afwitch се завръща.
Със седмица по-късно по независещи от мен причини да кажа първо, че по време на почивката не съм качила нищо.

Така че днес започвам второто полувреме от свалените 23 кг през първото и се надявам да ги закръгля на 40  Twisted Evil 

Поради напредналата ми възраст и силно опънатите нерви, злия ми характер и непоносимост към глупави въпроси - бих искала да замоля първо да се чете първа страница като Библията и после да се пита, щото е безумно досадно през един пост да се пита едно и също. Благодаря за разбирането.  Wink
Режимът действа перфектно - стига да го спазваш и да не си позволяваш волни програми, а после да се чудиш що така не сваляш. Всичко, което не е написано на първа страница е забранено, то е лесно  Grinning

И тъй - щото някой през нощта ми е изял полуумрелият банан, който си бях предвидила за закуска, трябва да отида до магазина  Grinning

# 282
  • sf
nana77   Hug Успех!

У дома вече никой не смее да яде нещо без да ме пита дали не е за мен  Mr. Green

А що се отнася до постоянно повтарящите се въпроси, подминавай ги, какво им се ядосваш толкова, Аз вече не си хабя нервите за подобни глупости.

Днес бобов- не знам какво ще ям. Ще готвя на мъжо чушки с яйце и сирене, ама аз май ще си отворя един буркан боб, предвиден за къмпинга  Joy

# 283

nana77
,добре си се завърнала!Сигурна съм,че ще свалиш още 23кг.,защото си много стриктна HugПожелавам ти го от сърце Heart Eyes
Днес съм въглехидратна и мисля обяда и вечерята да са овесени ядки с мед,а после и сладоледче Mr. Green
успешен ден на всички отслабващи Wink

# 284
Момичета, ставам все по-обезкуражена. Някъде 23-25 ден съм, бях свалила 2 кила и сега като се мерих съм си ги качила. Отврат.

Общи условия

Активация на акаунт