90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 784
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нана привет,само минуси и не по малко от 23кг за режима,пожелавам.Ти си ни голям пример,заедно с Хари и Петкова Hug
Отивам да хрусна една ябълка

# 286
Добро утро, момичета! Simple Smile

Идвам да дебна за Нана дали се е появила, но виждам, че е тук.Нана, успех с новия старт! Hug

Хайде на закуска! Wink

Дет, приятно прекарване на морето и успешен воден!

Успешна нова седмица на всички! Hug

# 287
  • София
nana77   Hug Успех!

У дома вече никой не смее да яде нещо без да ме пита дали не е за мен  Mr. Green

А що се отнася до постоянно повтарящите се въпроси, подминавай ги, какво им се ядосваш толкова, Аз вече не си хабя нервите за подобни глупости.

Въпросът не е дали се ядосвам. Въпросът е, че когато човек прави нещо би трябвало да се подготви и тогава ако нещо има неясно да пита. А не просто да отвори и да изплющи един тон въпроси, отговорите на които са безпределно ясни, защото ги пише на първа страница.

Меган78, естествено, че бирата не е позволена следователно е прегрешение. Отделно махни този хляб, дето го ядеш в бобовия.

# 288
  • Далечният изток
Добро утро!
Хари, мерси за кафето!   bouquet
nana77, добре дошла отново и успех!  Hug

Да се "похваля" какви ги сътворих снощи... Изядох 1 домат и 1 филия посред нощите...  Embarassed  За първи път ми се случва, но бях умряла от глад... Кантарчето обаче отново е благосклонно към мен - 69 кг. Не смъквам, но и не качвам, това е добре!

cveti_vch, твоето качване може наистина да е от МЦ, не се притеснявай. Аз качих веднага след края на първи цикъл 2 кг за 2 дена, но малко се поулях тогава, сега пък вече колко време не мога да ги сваля отново и това е...  #Cussing out   След края на първи цикъл бях 68 кг, качих 2, станах 70 и вече съм почти в края на втори цикъл, а пустите кг не щат да падат. Свалям до 69, после пак качвам до 70 и така вече сто пъти...  Sad 

MEGAN 78, ооох, как се надявам и аз така изведнъж 5 кг да сваля... и 3 да са, няма да се разсърдя, ама...  Wink

Днес ми е въглехидратен ден, менюто все още не е ясно. За сега само кафе, в 10 ч. ще изям 1 ябълка. Ще разгледам закованата тема... Водата нещо не ми спори... по 1-1.5 л едва изпивам...

Приятен ден на всички и много минуси!  Hug

# 289
  • София
Nana  Hug
Зарад теб съм тук  Laughing
Значи днес ми е вторият плодов ден. Пожене като новачка се меря всеки ден. Затвърдила съм -2,5 кг  Wink Обаче това, което ми прави впечатление е не килограмите, а другите мерки. Мерих един път само и то не първият ден. Днес обаче по дрехите си усещам, че обиколката намалява, просто невероятно  Grinning Това ме окуражи  Grinning

За хляба гледам говорите. Аз хляб не ям, освен във въглехидратния. И по принцип аз не ям хляб с манджи и ми е лесно сега в това отношение  Wink

# 290
  • София
Ваче, браво душа, само така. Ще успееш.  Hug

Камерън - има нещо, което съм го установила по себе си. Организмът понякога когато достигне определено тегло, което за него е пределно просто спира да сваля. Аз бях така преди години на 72 килограма. Каквото ида правих не свалих повече от това, за сметка на това започнах да припадам по улиците.
Така че изкарай режима и ако не свалиш ще ти трябва почивка или просто да приемеш факта, че това е твоето оптимално тегло.

# 291
  • Велико Търново
Днес съм за въглехидрати - з- ябълка, а за обяд и вечеря мисля да спретна след малко пицата от рецептите от книгата.

Приятен ден на всички и дано са малко изкушенията. Упсех!

# 292
  • Далечният изток
Да, благодаря ти, Нана, ще изкарам режима до края разбира се. Никакво отказване. По едно време се бях отчаяла, но както чета, и другите момичета имат такива периоди. А и виждам, че се сваля и след края на режима, през следващите 90 дни. И си се обнадеждавам така.  Wink  Освен това започнах да се харесвам и с тези килограми и то точно защото като мерки доста съм свалила, но има още какво да се желае...  Аз тези дни доста чета и за лунната диета и се оглеждам и там, чудех се даже за утре за пълнолунието...  newsm78, но реших, че след като свърша с този режим, тогава ще започна лунната, пък каквото стане.

# 293
Нана звучиш като лоша  учителка в интернат за девици разположен в южните части на Великобритания  Laughing представям си как размахваш и показалката!  Mr. Green Права си за първата страница де.

Аз съм в застой иначе, от както беше водния на 02.08 нищо не съм свалила. Цикля м/у 58 и 59.

Днес въглехидрати:
з- две праскови и кафе
о- два пакета кубети на салата с домати
в- сладолед

'убав ден на всички Hug

# 294
 Joy Дайче, пак си се изказала!А салатата с кубети е уникална.Добре, че те слушам в кулинарно отношение. Wink

# 295
Добро утро,  Hug
бубанка дано е така и някой ден видя желаните кг на кантара.  Wink
Дет приятна почивка и лек воден ден. Не стой много на слънце като мен,че да не се чудиш кво да правиш после.  Laughing
Ива&СиЕ правила съм ги,да.  Peace
Просто Хари благодаря за кафето  Heart Eyes  food010
Камерън няма да се отказваш и смело напред. Все някога ще се предадат гадните килограми. Има хора,които се борят с годии с тях,но успяват да ги свалят  Peace Всичко се опира до силната воля, без нея сме за никъде във всяко едно отношение  Wink
nana77 добре дошла отново в редиците  Wink Пожелавам ти постигане на целта и много под нея  Simple Smile С килограмите,които си свалила първият път не се съмнявам,че ще я постигнеш  Hug

Днес ми е въглехидратен и на мен  Wink като гледам има доста въглехидратни. Днес не мисля да готвя,че ако го направя ще имам плюс утре  Laughing Ще карам на салати и сладко в умерени количества  Sunglasses

# 296
  • София
Добро утро!
Да се отчета вчера на първия воден ден заминаха общо около 2,5- 3 л вода , едно кафе и 2 глътки бира.Днес кантара е -1 кг . и главата ме цепи като засветовно все едно не съм спала 3 дни, но пък не чувствам глад все още.От началто на диетата 62.6, сега 58.8.Остават 8 кг до целта.
Ето нещо, с което се опитвам да се събуждам сутрин  - http://vbox7.com/play:c500421d ,добре ми действа и е с видим ефект.

# 297
Еее Харито знаеш, че го казвам с добро чувство и нищо не влагам в написаното Sunglasses така ми звучи поста само Joy Много се радвам, че салатката ти е харесала. Аз си я правя с цацики Laughing, но днес имам и с кашкавал.   chef

Мъжа ми сутринта каза, че съм изперкала, защото само смятам калории и после ги горя на велоергометъра (поне 1/3 горя)  Laughing омръзнах си вече с тези пресмятания, но пък един номер на дънките си е един номер Twisted Evil бях стигнала 30-31 след като родих, а сега съм 28  Twisted Evil кекекеке!!!!! и последните 3-4 дена съм много гладна  ... мдам.

# 298
  • Sofia
Привет!
Идвам да се запиша, за да съм по мотивирана. А и да питам ако нещо не съм сигурна. Започвам на 97кг. Цел - колкото повече - толкова по-добре. Имам да свалям от първата бременност, че качих 30 кг, а втората 15кг, но те си отидоха от само-себе си 2 месеца след раждането. т.е. трябва 30 да си отидат, но искам плавно и сигурно.
Бях започнала преди около месец режима, но поради разни проблеми след 1 седмица се случи така, че го прекъснах. Сега съм твърдо решена да издържа.
Днес ми е 2ри ден - бобов. И трябва да свикна пак да пия много вода ...

# 299
Добро утро и от мен, аз съм на  з- ябълка о- пълнозърнести брускети-марети в- малки пици с зеленчуци

Хора има ли такива като мен, на които им се гади от водата. Направо ме е срам да си кажа  Blush Но се напъвам за тези 2 л. Накрая на деня вече ми се повдига. Стремя се да пия минимум 2 л. за да не пия сокове и др. понеже искам да си махна и целулита  Confused

Общи условия

Активация на акаунт