90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 802
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
И трябва да свикна пак да пия много вода ...

Всеми си едно шише от 1.5л и докато не го изпиеш не се предавай. Ако го изпиеш, вземи си още едно. Определено има ефект, аз така правя и нямам проблеми с водата. Преди пиех от 0.5л,но започнах да им губя бройката,затова минах на 1.5л.  Laughing

# 301
  • София
Има дето им се гади от вода Sick ама....
Аркси привет,стискам палци смело напред,ще смъкнеш сигурна съм.

# 302
  • sf
arksi_ , ДАВАЙ - кураж- и пиши често тук,мен това много ме поддържа. И аз стартирах от 97кг.
И на мен ми се опира водата- в началото като че ли беше по-лесно. Но и аз си пълня 1,5л и все до мен го държа.

# 303
ЗДравейте момичета!
Април месец бях започнала диетата и до средата на май месец я изкарах, когато се наложи да ни вземат с детето в болница и там я прекъснах... За месец и половина бях свалила 7 кг. След като я прекъснах качих 1 кг., та в момента съм на минус 6 кг от тогава. Мисля от днес да започна отново... И тъй катоо знам, че някои от вас смесват белтъци искам да попитам - може ли в белтъчния ден кренвирш запечен с кашкавал  Crazy ?

# 304
Принципно може, но виж как ще ти подейства на теб.Аз веднъж ядох и после три дни не можех да си сваля плюса. hahaha Като се ядат чисти меса, най-много се сваля.

Добре дошла и успех!  bouquet

# 305
Благодаря! Simple Smile Просто не съм се подготвила и това имам под ръка...

# 306
  • София
Аз пълня по 2 л. вода. До следобед сим ги изпила. Вечер пия по-малко.Ама това като съм на работа. Иначе в събота и неделя ми е доста трудно с водата, защото не стоя на едно място и не се сещам  Confused

# 307
Пиенето на вода помага за премахване на токсините и целулита,  Rolling Eyes
Така ли да го разбирам?  Simple Smile

# 308
Пиенето на вода помага за премахване на токсините и целулита,  Rolling Eyes
Така ли да го разбирам?  Simple Smile

Да така е  Peace Освен това е и много полезно...

# 309
  • София
Дайче, то това е целта душо  Mr. Green
Щото идеята на подобни теми е взаимопомощ, която не бива да се бърка с мързел и малоумщина. Достатъчно ясно е написано всичко отпред и меко казано идиотско звучи въпрос от сорта на - Пиенето на алкохол прегрешение ли е - ми прегрешение е, то е ясно.

Но както и да е.

Вие си ме знаете, аз съм бяла, нежна и добра, ако мога да цитирам една друга моя любов, само на моменти се качвам по разни метли  hahaha

# 310
В интерес на истината съм прочела всички диети във форума и по-ясно написан увод не съм виждала. Mr. Green

# 311
Хари мерси за кафенцето  Hug
nana77 мила добре си ни дошла отново  Hug
Дайче и аз бях на 30 номер и сега съм на 26 което е най чудното за мен,мои приятелки които са по 48кг влизат в 26 номер и аз дето съм 60 пак си влизам в 26  (може би си зависи от моделите)  Laughing
Добре дошли и на всички нови попълнения  Hug

май на повечето от нас много ни се опира водата,аз си пълня шишета по 0,500мл. и си ги разпределям за цял ден иначе няма начин  Laughing Laughing Laughing
аз да ви кажа хич не съм стриктна като приключих режима (да си го кажа просто,направо се освинвам като седна на маса  Confused  Grinning ) и пак съм си 60кг затова си реших да си наложа тоя режим за постоянно като изключим плодовия да си спазвам всичко друго  Simple Smile вие момичета какво мислите по въпроса?

# 312
  • София
Мисля, че не трябва да го правиш.Организмът има нужда от почивка - в противен случай ще поумнее и ще почне да складира запаси, а ти ще трупаш кила.

# 313
Добрутро мацкии

Аз съм болна вкъщи, гаден мръсен грип. Плодова съм днес - за сега имам почти кило диня и една шепа дроги. Гледам, че в една от тях има изкуствен подсладител.... все ми е тази, искам да спре да ми тече носа и да се маха таз температура, че ми увяхна тялото вече. Взех си и ядки за днес, сурови, 100г. Ще обядвам и вечерям с Шопска без сирене - за обяд си правя винаги около 600-700 г. салата. Плодове в междинните яденета.

Относно задържането и свалянето: при мен изглежда така - началото на август 2 седмици си седях едни и същи кг +/- 100,200 грама. Дрехите оширочаваха, но кг-мите си седяха. След водния за 3-4 дни изчезнаха 3 кг (стриктен воден). Сега си нося дънките от преди година и половина, най-новите ми дрехи ми седят зле, ама аз още обичам да си ги нося като се сетя какви лепнали бяха.

Въпрос: като си сравнявам мерките, най-малко съм свалила шкембето. Чудно ми е - от талията съм махнала 6 см, а от шкембето едва едва с голям зор 3 см. дайте акъл - какво да го правя това шкембе. С коремни преси не става  Naughty

# 314
и аз бях на 30 номер и сега съм на 26
Това е доста добър резултат.  Peace Цели 4 размера по- надолу. Shocked Браво!
И аз като nana77 не мисля, че е добър резултат да караш постоянно на режима. Като ти харесва просто си спазвай часовете, закуската, водата.  Пак ще имаш резултат! Peace
След три месеца се върни пак като искаш,но недей да си караш на режима постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт