90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 816
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Добър ден!  Hug
Цветче, не се давай на този грип,а да оздравяваш по-бързо!
Аз днес съм русалка!  Joy Joy Утре ще се отчета, макар че резултът сигурно няма да е реален, защото съм с МЦ, но съдба какво да правиш!   Close
Лек ден и мнооооого минусчета!

# 316
Привет, момичета! На 26.08 ще имам втори воден и започвам 3-та фаза от диетата. Искам да ви споделя, че през 1-ва фаза свалих 5-6 килца, а през 2-ра едва - 1 кг., да не говорим че доста често го качвам после пак го свалям и така без да мръдна в повече от 1 кг. в минус. Но.. съм супер доволна от диетата!  newsm44 Пъхам се в стари дрехи и със задоволство откривам че по-новите са ми широкички. Според мен не трябва да се гледат само килограмите, защото ако бъдат сравнени едно и също количество мастна тъкан и мускул, то мастната тъкан е много по-лека от мускула. Та искам да кажа, като че ли мерките са по-показателни, то не че когато да мина покрай кантара не катеря да се меря  hahaha.. И незнам как ще я карам след режима..така свикнах с ограниченията за ежедневното меню. Май в крайна сметка ще продължа да си закусвам с плодове и ще гледам в храненията да ме смесвам белтък с ваглехидрат  newsm78, вие как смятате?
Успех и много минусчета на всички фиданки   bouquet

# 317
  • София
Ей много хубави питко-пърленки станаха Embarassed срамммм излапах 2бр,на грил тигана ги пекох.Щом и децата ядоха-третата ме досрамя и те я смотаха.На вечеря ще е по малко.
Аз си взимам вода от 0,5л така по не ми се вижда много и лесно прехвърлям 2 литра-но пак я мразя както и плодовете

# 318
едва - 1 кг., да не говорим че доста често го качвам после пак го свалям и така без да мръдна в повече от 1 кг. в минус.
Това ми е много познато  Laughing Как мислиш,на какво се дължи това?  Thinking

# 319
Здравейте момичета!Аз се изгубих за няколко дни,ама първо гости,после сватба и нямах време да влезна въобще.Така да се отчета,последната четворка 3 режимни дни и днес ми е последен ден,който ще бъде нережимен,защото имаме годишнина от сватбата с милото и смятам да се поглезя малко. HugПускам ви линк  с няколко снимки преди и след диетата и се връщам да ви чета,че вие сте изписали света докато ме няма. Hug

http://danielanuneva.snimka.bg/reports/dieta.527950

# 320
Петкова, репортажът е супер, като си направя телевизия, ще те взема! Laughing Страхотно изглеждаш!Браво! Hug

# 321
Здравейте отново Simple Smile Аз отново ще питам, не знам дали е споменавано- може ли да дадете примерни часове на хранения?Горе- долу в колко часа се храните? Също гледам, че пише след 20 часа никакво ядене, но моят режим, за съжаление не го позволява- аз лягам около 3 през нощта и ако не се храня толкова време  Shocked Не знам, при вас как е, има ли момичета с подобен "проблем" ? Може би режимът не ми е подходящ?

# 322
  • София
Здравейте отново Simple Smile Аз отново ще питам, не знам дали е споменавано- може ли да дадете примерни часове на хранения?Горе- долу в колко часа се храните? Също гледам, че пише след 20 часа никакво ядене, но моят режим, за съжаление не го позволява- аз лягам около 3 през нощта и ако не се храня толкова време  Shocked Не знам, при вас как е, има ли момичета с подобен "проблем" ? Може би режимът не ми е подходящ?

Вечерята до 20 часа е основно изискване на режима. Ако не можеш да го спазваш по-добре се насочи към друга диета.

Моите часове за хранене са 9.30 ч., 12.30 ч., 18.30 ч.

# 323
.. аз лягам около 3 през нощта и ако не се храня толкова време  Shocked Не знам, при вас как е, има ли момичета с подобен "проблем" ? Може би режимът не ми е подходящ?

На вниманието на всички, които си лягат късно!!!

Ама просто не се сдържам...!

Тва кой в колко си ляга въобще не е релевантно. Ако искате въобще не спете през нощта! Тялото, и въобще храносмилането, се осъществява само денем, докато има естествена слънчева светлина! Тогава се произвежда този хормон “мелатонин“, който е отговорен за усвояването на храната и хранителните вещества в нея. След като няма вече светлина, този процес се прекратява и съответно храната не се усвоява. Складира се, не се доразгражда и куп други процеси! Неяденето вечер е точно с тази цел и това е най–голямата „битка“, която се води. Дори не в тази диета, но по принцип е вредно приемането на храна след макс 20h , а да не говорим, че зимата и след 18h! Затова си измислете как да се справите с този въпрос и не си мислете, че като си лягате в 3h е позоволено да се яде в 10-12h.
Пие се вода, ходи се до wc, в крайни случаи само краставица или лист зелена салата се хрупка!

Това е от мен!
Пробвайте с абсолютно никакво ядене късно и да видим какъв ще е резултата!

# 324
Зизи, права си!В крайна сметка ние се нагаждаме според режима, а не той според нас!Всичко е до свикване.Мазала съм филии със сладко посред нощите, но 3м си ядях до 20ч и това е положението.Закуска в 8, обяд в 12 и вечеря в 19.45.Това ми бяха часовете. Simple Smile

# 325
wow  Shocked по темата исках и  аз да се изкажа, значи аз работя до 20.00 . Прибирам се в 20.30 няма как да вечерям преди това в офиса. Едвам издържам да обядвам там и се чудякакво и как. просто гледам до 21.00 да съм вечеряла. Иначе полезно беше написаното, но според мен, малко грубо  Stop

# 326
Здравейте момичета!Аз се изгубих за няколко дни,ама първо гости,после сватба и нямах време да влезна въобще.Така да се отчета,последната четворка 3 режимни дни и днес ми е последен ден,който ще бъде нережимен,защото имаме годишнина от сватбата с милото и смятам да се поглезя малко. HugПускам ви линк  с няколко снимки преди и след диетата и се връщам да ви чета,че вие сте изписали света докато ме няма. Hug

http://danielanuneva.snimka.bg/reports/dieta.527950
  bouquet newsm10 smile3501Страхотен резултат ,а още по страхотно изглеждаш!Пожелавам ти и успешно запазване!

# 327
  • София
Петкова Shocked първите снимки са от 76кг ли?Страхотно изглеждаш
Моето хранене е 8,3-9ч  13-14 и вече от няколко дни до 18ч.Мисля че вечерята наистина оказа влияние,ако и след днешния прасешки ден имам минус ще съм на 100% сигурна че ТЯ и големите порции ми помагат да свалям Praynig
Някъде бяхчела че не трябва да има разлика по голяма от 5-6 часа м/у храненията.

# 328
wow  Shocked по темата исках и  аз да се изкажа, значи аз работя до 20.00 . Прибирам се в 20.30 няма как да вечерям преди това в офиса. Едвам издържам да обядвам там и се чудякакво и как. просто гледам до 21.00 да съм вечеряла. Иначе полезно беше написаното, но според мен, малко грубо  Stop
Сега аз не се сдържах и съм съгласна с горенаписаното! Извинявай, но живеем в БГ и кой каквато работа си намери това работи! Какво да направя, като приключвам работа късно??? Да се гръмна ли, че искам да използвам тази диета?? Има си начини да кажеш нещо, но не по този груб начин.  Stop Stop

# 329
  • София
Сега аз не се сдържах и съм съгласна с горенаписаното! Извинявай, но живеем в БГ и кой каквато работа си намери това работи! Какво да направя, като приключвам работа късно??? Да се гръмна ли, че искам да използвам тази диета?? Има си начини да кажеш нещо, но не по този груб начин.  Stop Stop

Хайде стига - много сте докачливи. Ще ядеш на работа просто. Освен ако не си сервитьорка не виждам какъв е проблемът да си носиш. Аз го правя. Когато трябва нещо да се направи то се търси най-адекватният начин.

Общи условия

Активация на акаунт