90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 850
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
  • sf
Ама момичета, какво се обиждате- грубо,не грубо- истина е. Хем питате как е най-правилно, хем се сърдите.
Моите часове са 10, 13, 18:30-19ч.
Днес обядвах в 12ч- в момента умирам от глад и ям един домат,за да мога да изкарам до 18:30 да вечерям. И с вода се наливам яко,ама бууквално през 10мин съм в тоалетната и ми писна.

# 331
Това беше и моята реакция като видях поста  Shocked
Мисля,че ако беше написано с нормални букви също щеше да се прочете.
Тук сме,за да си помагаме, нали така?! Или се лъжа  newsm78
Това,че постоянно се задават въпроси не мисля,че трябва да ни кара да реагираме така остро.
Темата е за обменяне на опит и всичко свързано с режима. Предлагам на кандидат-фиданките,които се ядосват на постоянните въпроси да пропускат постове с """?"""
И да повтаряте на всяка втора "на първа страница пише", въпросите не са спрели, няма и да спрат май! За това ако искате отговаряйте, ако не, просто си продължете с четенето на останалите постове.

Petkova миличка, изглеждаш страхотно, снимките са уникални.  Peace
Пожелавам ти да задържиш теглото си. Някой ден дано и аз се похваля с такива снимки  Sunglasses

Tigra1024  за въпроса ти...Аз закусвам в 10, обядвам в 12 и вечерям между 18-19ч. Това,че си лягаш в 3ч не е основание за по-късно вечеряне. То и аз си лягам често в 1-2ч,но си вечерям в 18-19ч. Ако няма как да ядеш нещо сготвено можеш да си хапнеш набързо от магазина. Стига да искаш можеш да намериш подходящо за всеки ден меню. Peace В белтъчен- кисело мляко, във въглехидратен- солети,брускети, бисквити, в плодов-зеленчуци и плодове. Голям избор!!! Peace

# 332
Петкова,аплодисменти за новата ти визия!  bouquet
Днес съм въглехидратна: З-круша; О-пица с гъби;В-половин парче пица  и салата.
До сега кантара показва минус повече от 4 кг!Доволна съм,за рождения ден на детенце исках да се напъхам в една рокля от моминско време и дано успея да смъкна още малко!
Успех на всички !

# 333
Иве, не само хладилниците трябва да се затварят в 20.00, ами всички места с храна, че у нас има 1 шкаф с провизии за гладни дни и може от там да вземам при нужда.

Сега сериозно - не мога да разбера как така при този либерален режим, дето се яде и се слабее, има хора дето мрънкат, пък и се обиждат. Има правила - те са написани на 1ва старница ясно и преясно. От там нататък всеки има глава на раменете си и сам си решава дали и как да ги спазва, дали бира ще пие, ще яде в 21 ч, ще смесва белтъци, или ще прави каквото му скимне - то си е за негова сметка и ще повлияе неговия метаболизъм, а не на другите. Искате да отслабнете - ок; или следвате правила или си мрънкате защо ги има - Ваша си работа.
Нана е права в едно - уважавайте поне малко труда на авторите на темата, че са систематизирали нещата и са ги събрали на 1 място. И тогава питайте, иначе просто не ви пука за друг.

Петкова, поздравления за страхотния резултат и визия!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 18:46 от ЗлаВещица

# 334
За въпросната първа страница предлагам да се добави това, че в плодово-зеленчуков ден може да се хапват и зеленчуци на скара, на сач, на котлон, на варел и тем подобни, само дето неовкусени и без мазнина. Peace

Withy това Ивето го каза за хладилника Sunglasses

# 335
 hahaha hahaha hahaha Направо ме разбивате, много е забавно с вас!  Hug
Пия си водицата и се заливам от смях!
Петкова, изглеждаш перфектно! Благородно ти завиждам! Успех със задържането и още много минуси!  bouquet

# 336
Добре момичета това беше от мен за сега, ще продължавам да ви чета всеки ден за да черпя идеи  Hug и ще се отчета след 24 дни с резултати. Извинявам се,  ако съм засегнала някой с нещо, просто изразих мнение, което рядко се осмелявам да направя във форума. Не съм докачлива, но поста наистина беше груб.  Усмихната седмица от все сърце на всички желая .  Hug + много минусчета  Wink

# 337
едва - 1 кг., да не говорим че доста често го качвам после пак го свалям и така без да мръдна в повече от 1 кг. в минус.
Това ми е много познато  Laughing Как мислиш,на какво се дължи това?  Thinking
направо, мила, идея си нямам.. newsm78 все си мисля че е някаква защитна реакция на организма и се надявам в най скоро време да спре да се защитава че  #2gunfire

# 338
  • София
 Joy
Ужас не съм гладна,а идва време за вечеря Sick
Има един момент когато много се спортува не се свалят кг,само ходене му е майката,лм.
Аз искам да питам момичета което са свалили повече кг,Хари Петкова Нана и другите,физ.упр правили ли сте по време на диетата?

# 339
  • Далечният изток
Петкова, браво, супер изглеждаш, като фотомодел!   Hands Clap  Благородно ти завиждам, искам и аз такааааа ...  Twisted Evil  И успех със задържането! Hug

Днес съм на въглехидрати, обядвах соленките ми с бира, за вечеря пак + шоколад.  И аз се старая да вечерям до 19.30, най-късно в 19.50, но не винаги ми се получава. Може би затова не свалям..., да взема да ям в 18 ...  Иначе спорът беше излишен, съгласна съм с Withy - всеки отговаря за себе си и си решава как, кога, какво да яде!  Peace /Но пък тогава това диета ли ще бъде?! Нали затова са правилата.../ Аз сега като се виждам, че цикля на едно място, естествено ще гледам нещо да променя. Може пък друг да вечеря в 23 и да сваля...

Приятна вечер на всички!  Hug

# 340
Петкова, поздравления за чудесния резултат.Прекрасна си!    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 20:31 от Кашарел

# 341
  • София
Иве, аз не съм по упражненията, а са ми и забранени, че имам лична драма с очите  Wink

Брук  - и аз се подписвам под последния ти пост.  Peace

# 342
Здравейте, момичета Hug От днес минавам на разделно хранене. Този режим ми допадна-яде се всичко Heart Eyes Дано и резултатите да са добри.

# 343
galana_s, добре дошла!  bouquet

# 344
Хеллооооооу Wink момичетаааа, тъкмо четох една тема за гафове на сватби, която от приятно смешно четиво се превърна в спор за дизайнерски торти и т.н. и т.н. и викам си, я да се връщам аз в нашата си тема, че е много приятно и свежо и то сме взели, че и ние сме си направили темата заядлива.

Прави сте, че трябва да се уважава труда на авторките и да се чете стр.1, включително и те да се грижат за подновяването на темата. ЛОВЕ, миличка, не е лично насочена нападка, просто вярвам в този принцип. Освен това, ако някой стар нахока някой нов да чете началото на темата, защо трябва всички да се спускаме срещу него, забележката е 100% основателна. А и се касае само за първа страница, попадала съм на теми, в които те хокат, че не си чел 15 страници назад примерно... тук е в реда на нещата. Аз искам темата да си остане със същото име за по-лесно. Между другото дадох диетата на една колежка и се разбрахме след отпуската да е прочела всичко и да си обсъждаме, ако има нещо. Така и не стигнахме до обсъждане, защото на същия ден обядвах кебапчета и прясна салата и бях посрещната с думите "оооооо, че то с кебапченца няма много да отслабнеш, бива ли така да си разваляш диетата"  Shocked Crazy   таааааааа мисълта ми е, че и мен ме дразни нещо сдъвкано сдъвкано да се подминава ей така.

уфффф, с температура съм и ми е лошо и нервата ме разтресе днес вкъщи, опитах се да не съм груба, дано да успях

Храненията: закусвам в 7, обядвам в 12 и вечерям в 17.30 (с много малки изключения/

Общи условия

Активация на акаунт