90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 677
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Petkova, ти си просто гений!! Браво на теб!!!! Качвай по-скоро снимки да те видим  Hug  bouquet
Хари, сваляй ги бързо и качвам снимки да видим и твоята промяна, да не се измъкнеш по чорапи!

Аз днес правих белтъчен пир. з: 2 нектарини, о: 3 кебапчета и салата зеле+краставица, в: 2 яйца на очи и таратор. Ще видим утре колко кила ще съм качила...  Confused по принцип в белтъчните ям предимно месо и прясна салата и това е денят, след който най-мнго свалям, но сега - едва ли.

Относно късните вечери: много мои познати поотслабнаха за 2-3 месеца с вечеря до 18.00 часа и без някакъв специален хранителен режим. В повечето случай приключвам с вечерята към 18.00 часа и вече свикнах да не се чувствам гладна към 22 - 23 часа

Vache на мен за месец като цяло кожата по цялото тяло ми стана по-суха. Като каза за пръстите - сега си ги погледнах и възглавничките са ми леко набраздени... за кожата си мисля аз че е от жегата, не знам но ми стана мн интересно дали има нещо общо с диетата

# 136
В петък мисля да кача.Значи след седмица.Точно 4 дни са ми нужни да лунувам. Flutter

# 137
  • Бургас
Здравейте! Последния път като писах никой не ме отрази ,но сега ви попрочетох и се мушнах да поздравя Петкова с хубавия резултат.
Срашен резултат. PeaceАз свалих още след края на диетата .От 52 сега съм се движа от 50.700 до 51 200 най много./по всяко време на деня/Да уточня ,че не се ограничавам дори понякога смесвам ,рядко ,но го правя.
Петкова ако спазваш някой основни правила ще продължиш да сваляш,според мен.Успех със задържането.

Хари успех и на теб.След няколко месеца да си постигнала целта си Peace

# 138
  • София
Цветче, аз никога не съм имала проблем с кожата на ръцете, дори и когато зимата си пълня саморъчано котела с въглища. А сега това ми стана от 2-3 дни. От друга страна пък тоя режим не е такъв да те натоварва с някакви неща. Аз правих разделно хранене преди 3-4 г. и не съм имала проблем. Но тогава ядях повече белтъчини

# 139
Денимка, мерси за пожеланията.Ти докога ще сваляш?Направо ще изчезнеш. Mr. Green

# 140
  • Бургас
Денимка, мерси за пожеланията.Ти докога ще сваляш?Направо ще изчезнеш. Mr. Green
Ами аз по принцип не исках да свалям повече ,но пък искам да си ги задържа. Та затова си спазвам някой неща уж  за да не качвам, а продължавам да свалям.Ама нека да има запаси за зимата Mr. Green Като кача 2-3кг. да не е фрапиращо Laughing

# 141
Здравейте момичета!Още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug Hug Hug

denima здравей,радвам се да чуя,че и след режима се сваля още,защото аз тайно се надявам да успея да стигна до 55.И аз смятам да спазвам някой неща като например плод за закуска,задължително правилото за водата преди и след ядене,също и пиенето на много вода,и смятам да не смесвам,а да се храня максимално разделно,е сигурно ще има изключения,но през повечето време ще се опитвам да го спазвам,няма да прекалям със сладкото и с тестените неща,а също смятам и с луната да комбинирам.Дано да има ефект от всичко,защото този път съм готова на всичко да си запазя кг. поне докато забременея някой ден. LaughingТо дано и тогава да не кача много. Peace,но ние все още не правим планове за бебче,така че сега ще мога спокойно да се радвам на новите си кг.

Момичета,Лов ми се изгуби от хоризонта днес,тя с тази вода какво ли е направила,никаква не се обажда! newsm78

# 142
  • София
Привет,завърнах се.
Днес режимна,домати и краставици без подправки.
Петкова,много ти се радвам.Благородно завиждам пусти мой кантар не мърда -3 за 20 дни,за моите кг не ми харсва.
Върщам се да чета че съм изпуснала

# 143
За 1 ден мога ли да ям таратор?

# 144
За 1 ден мога ли да ям таратор?
В белтъчен ден може да се яде таратор.

# 145
  • София
Еееееее сладурки Hug
Момичета,аз карам от утре последна четворка и после воден Peace
Кантара си ме мрази и това е,ама и аз съм си виновна Tired
Ще си завърша май на 70кг,ама от сега се стягам за декември Mr. Green
To be continued...... Heart Eyes

# 146
Днес издържах само на вода newsm10 Някои може ли да ме светне какво е това лунуване?  newsm78

# 147
Еееееее сладурки Hug
Момичета,аз карам от утре последна четворка и после воден Peace
Кантара си ме мрази и това е,ама и аз съм си виновна Tired
Ще си завърша май на 70кг,ама от сега се стягам за декември Mr. Green
To be continued...... Heart Eyes
Нанунче, двете с тебе сме на един кантар, няма страшно. От 69 не мърдам. Надявам се с последната четворка и МЦ да иде поне 1 кило още. Кога ти се пада водният.

# 148
denima мила като ти гледам снимките направо благородно ти завиждам,докарала си перфектна фигурка  Hug

# 149
Днес издържах само на вода newsm10 Някои може ли да ме светне какво е това лунуване?  newsm78
Това е друга диета ето тук можеш да прочетеш
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=518307.0

Общи условия

Активация на акаунт