И аз си имам косопад от около 2-3 седмици ама не е болка за умиране не че имам мн коса за губене ама карай ...
Или страхотна усмивка толкова е сладичък .И нас ни мъчи второто зъбче и вече имаме резка тука до 3-4 дена ще пробие.

Данче и ние сме от вашата партия след една седмици опити да захраня Габи се отказвам
хич няма да я мъча повече ще пробвам пак след около 10-на дни пак. 
Веси много искам да ви видя направо се забравих ме ама незнам кога ще е ето от сряда пак оставам сама с двете деца за около 10дни
Целувки на гаджето от Габи
А на теб много
и си изглеждаш много добре.Биби ха честито ви захранване браво на принцесата отличничка е тя.
Зарче честито ви племениче.

И аз си влизам в всичките дрехи имам малко коремче ама то си иска коремни преси иначе имам да свалям още 4 кг.

,
!
!
А твоите хора къде са в Германия? Да не се окажем комшии. Зарче, незная те от колко време са тук и дали са запознати с услугите платени от здравната каса, но ги питай дали са си вземали акушерка, която следи развитието на бебето и възстановяването на майката. От много голяма полза е. Отначало идва през ден да следи как е пъпчето, дали може да кърми, помага за къпане, отваряне на пишлето, контролира дали шевовете (на майката) зарастват нормално, прави гимнастика за прибиране на матката и т.н. След втория месец организира курс за стягане на мускулите засегнати при бременноста и раждането (на гърба и тазовото дъно). И всичко това е платено от здравната каса. На мен лично ми помогна много. Винаги когато имам въпроси или се съмнявам в нещо се обаждам и тя идва. Сега мисля пак да я викам като захранвам
Ето ви таблицата на HIPP
!
Ще си ходя като гуцка и т,ва си е
за разлика от брат си ,който още първия ден щеше да се удави в басейна
и то защото не ме слуша иначе плува много добре и хиляди други простотии.

, напиши ми го на лични и нацелувай Елия.

Щом усети, че е време за сън надава страшен рев
и след между 30 мин и час я укротявам.