Отговори
# 600
Оф да се включа и аз че не ми оставя време тези дни.
И аз си имам косопад от около 2-3 седмици ама не е болка за умиране не че имам мн коса за губене ама карай ...
Или страхотна усмивка толкова е сладичък .И нас ни мъчи второто зъбче и вече имаме резка тука до 3-4 дена ще пробие. Simple Smile
Данче и ние сме от вашата партия след една седмици опити да захраня Габи се отказвам Crossing Arms хич няма да я мъча повече ще пробвам пак след около 10-на  дни пак. Peace
Веси много искам да ви видя направо се забравих ме ама незнам кога ще е ето от сряда пак оставам сама с двете деца за около 10дни  TiredЦелувки на гаджето от Габи Heart EyesА на теб много  Hug Hug Hug и си изглеждаш много добре.
Биби ха честито ви захранване браво на принцесата отличничка е тя.
Зарче честито ви племениче. Hug
И аз си влизам в всичките дрехи имам малко коремче ама то си иска коремни преси иначе имам да свалям още 4 кг. Peace

# 601
Niama strashno dushico! Shte se vidim! smile3521
Hihi i na na nas ni domychnia! Mitaka vse za Gabi pita......daje q synuva ot vreme na vreme. smile3533
Mnoooooooogo celuvki ot nas milichka! newsm03

# 602
може ли да ми пратите паролата за албумчето? Praynig

# 603
Привет, банда wavey,

Анни, направихте ли си декларации с таткото за пътуването на Ивето само с единия родител? На границата задължително я искат Wink!

JMM- От къде го хванахте тоя вирус бeeeе... бързо оздравяване на твоя малчо smile3543!

Зарче, честит ви Марти!!! Да расте здраво и хубаво бебе, а мама и тати мнооооого да го слушкат! Party А твоите хора къде са в Германия? Да не се окажем комшии. Зарче, незная те от колко време са тук и дали са запознати с услугите платени от здравната каса, но ги питай дали са си вземали акушерка, която следи развитието на бебето и възстановяването на майката. От много голяма полза е. Отначало идва през ден да следи как е пъпчето, дали може да кърми, помага за къпане, отваряне на пишлето, контролира дали шевовете (на майката) зарастват нормално, прави гимнастика за прибиране на матката и т.н. След втория месец организира курс за стягане на мускулите засегнати при бременноста и раждането (на гърба и тазовото дъно). И всичко това е платено от здравната каса. На мен лично ми помогна много. Винаги когато имам въпроси или се съмнявам в нещо се обаждам и тя идва. Сега мисля пак да я викам като захранвам Wink.

Вяра, ето ти малко инфо за пюретата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.0
http://www.hipp.bg/index.php?id=751&pid=2

Някои беше питал за срока на съхранение в хладилник на отворените вече пюрета. newsm78 Ето ви таблицата на HIPP
http://www.hipp.bg/index.php?id=7

Момичета, аз лично съм много доволна от марката babylove на DM. Бебешките неща си ги купувам от там не само защото е нaй изгоно, но и защото продуктите са добре подбрани. Специално за пюретата съм чувала добри отзиви от тукашните майки.

Или, страхотна усмивка има твоя бръмбър hahaha!

За Ивета - чухме се последно миналата седмица. Каза че преговаряла с бившия си да остане до 15-ти, а после щяла да ходи при нейна приятелка до края на месеца. Предполагам че не пише защото имала много багажи да събира, а и квартира да ходи да тарси... Ако имам новини ще ви информирам.

# 604
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
здравейте и от мен

и аз днес взех няколко продукта на babylove - едно ябълково-бананово пюре и оризова каша, нали с такава почвало основното захранване, иначе Анни е на плодови пюрета за сега само, дадох й две-три лъжички каша и й допадна, но й беше странна като че ли, и после пюренце - много й хареса, поне на мен така ми се струва

взех си и кошничка за варене на пара и ще почна вече да експериментирам и да варя зеленчуци да ги замразявам пюрирани

иначе Анни много иска да я държа права и все с мен да се разхожда и да гледа, ако я оставя легнала, а да не говорим сама в стаята, почва да се сърди много, но така не мога нищо в къщи да свърша, реших се и днес си поръчах кенгуру, ето такова - http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.231/m.280/
не съм ползвала с каката и се надявам да е удобно и да го ползваме

# 605
А здравейте
Зарче жив и здрав да е малкия юнак!И аз като чуя за раждане и много се вълнувам...дано да ми се случи пак...ама много ми е притеснено дали ще се справя.

Или Браво на вас...страхотен сладур с тия зъбета...давай пържолите  Joy Joy Joy Joy  Аз от сега се замислям дали и бебо да не е вегетарианец като мен...за мен това е по-добрият избор  Mr. Green

IceIceLady    добре дошла и от мен...и моя бебок е на 07.04  ... лекари ще ги правим  Peace

айде,че бирата ме зове...последни бирени дни...после ще минем на мъъъничко винце  Wink

# 606
  • гр.София
ЗДРАВЕЙТЕ!
Ние вече сме в София.Морето беше супер.Нямам никакви забележки.Страхотно разнообразие на храна и пийване.Ние се възползвахме съответно.
Аз изгубих надежда че ще отслабна. WearyЩе си ходя като гуцка и т,ва си е Animal Pig Animal Pig Animal Pig

Бебка беше много послушна  ylinfantза разлика от брат си ,който още първия ден щеше да се удави в басейна helpи то защото не ме слуша иначе плува много добре и хиляди други простотии.

Там успях да опазя МИЛА но днес е с хрема.Горкичката не може да диша и е кисела no
Момичета ,ползвали ли сте аспиратор за нос за бебковци!Има ли полза да купувам?

Или ,много е сладък пича с двете зъбчета newsm47

Зарче ЧЕСТИТО.ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК!

ПРИЯТНА ВЕЧЕР ОТ НАС  bouquet

# 607
  • Бургас
Още веднъж, благодаря на всички за подкрепата  bouquet Зарче, сега видях, че ти нямам фейсбука  Thinking , напиши ми го на лични и нацелувай Елия. Дени, на мен ми беше от голяяяяма полза  Peace Неприятно е, но няма начин. Моя е Маример, има го в аптеките, много съм доволна. Днес, Янито опита кашичка. Кога мога да дам следващ вид каша? Веси Меси и ти да намачкаш, Митака. Или, честити зъбчета, много е сладък  Heart Eyes .

# 608
  • София
Зори, да Ви е жив  и здрав Марти!  Hug
Или, бебчо е много сладък озъбен  Heart Eyes
Froh, честит рожден ден на патерици  newsm51
Ние сме добре, изкрахме вируса с повръщане и разстройство, но за радост подмина Али Simple Smile
В четвъртък ще ни бият ваксините и се надявам да минат леко.
Благодаря на galeeto за линка към рецептите от Бу   bouquet Много ми допадна начина за правене в микровълнова и вече налице са 10 буррканчета зелени ябълки, 3 златна превъзходна, 7 праскова и 3 круша  Mr. Green Каката одобри пюрето  Wink
Али е изключително ревлива, не ми остава много време. Не знам дали са зъби, но нещо я мъчи. Започнах да давам дентокинд, пък ще видим.
Хора как се приспивате вечер? При нас си е цяла борба  ooooh! Щом усети, че е време за сън надава страшен рев  #Crazy и след между 30 мин и час я укротявам.
Не сме започнали да се захранваме, евентуално ще започнем като станем на 5 месеца.
Лека вечер, ще продължавам с приспиването  Flutter

# 609
Там успях да опазя МИЛА но днес е с хрема.Горкичката не може да диша и е кисела no
Момичета ,ползвали ли сте аспиратор за нос за бебковци!Има ли полза да купувам?

Аз лично ползвам аспиратор NoseFrida и съм много доволна.

# 610
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
аз също с каката ползвах аспиратор, при хрема става трудно иначе, кумата ми навремето ми обясняваше да взема бебето над мивката и да почна да си мокря ръката и с мокра ръка да избърсвам нослето на бебето все едно го издухвам, като мократа ръка влияла всичко от нослето да изтече, докторката пък каза да й капя физиологгичен разтвор, за да изтича с него всичко, но аз до аспиратора се ограничавах, за Анни все още не ми се е налагало, дано бързо ви мине хремата и да сте здрави

ние за приспиването не можем да се оплачем, като хапне Анни в 9 вечерта и почва да върти очички, обръща на една страна главичка и излизам от стаята, след малко вече е заспала

# 611
Ама за тези КГ само аз ли съм такъв непукист – знам че са ми в излишък но не се вманиачавам да отслабна. Когато – тогава. Най ми е важно да се радвам на времето с моето детенце и да сме здрави. Пък и на мен също ми казаха че като проходят децата се отслабвало по бързо. А и с тези диети не косопад ами някоя болест можем да си докараме.....момичета не забравяйте максимата – хубавите неща стават бавно. Ще видите догодина по това време какви ще бъдем.

Tanya , marini – успокоихте ме момичета. Поне знам че не сме само ние така шавливи.

Или_   благородно ти завиждам за сладката усмивка с която те даряват

mama.radi - направо ще ме накараш второто да идвам там да го раждам.

# 612
Mamiiiiiii,
ot dnes sym na dieta...pak. No tova ne  mi poprechi da zabyrkamm edna ot receptite na Bu za desert http://missby.wordpress.com/2010/06/14/mw-cake/ .  newsm47
Stana mnogo vkusno i byrzo. Cialata rabota mi otne 7-8 minuti(vkliu4itelno s pecheneto) i receptata e strashno interesna za malki deca!!! Nadiavam se da vi haresa. Az ne opitah ot tova koeto se poluchi...no myja mi kaza..."mmmmm super e" Crazy

P.S. alesya...otnsno KG - problem e ne tolkova vida mi kolkoto tova che nishto ne mi stava ...a ne vyrvi vse oshte da se tyrkaliam s bremennite drehi. Naughty

Pozdravi i celuvki na vsichki! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 09:33 от vesi_mesi

# 613
Ейййй мами, само да почерпим за нашата 5-та месечинка:

Честити месечинки и на Николай на sonya_yancheva , Калоян на valeto и Андреа на Katerina_80

# 614

P.S. alesya...otnsno KG - problem e ne tolkova vida mi kolkoto tova che nishto ne mi stava ...a ne vyrvi vse oshte da se tyrkaliam s bremennite drehi. Naughty

Веси в никакъв случай не съм искала да обидя или нападна когото и да било, просто исках да кажа че не КГ са най-важните. А относно дрехите винаги може да се купят по голям размер.На мен например ако ми е зор да отслабна за да вляза в определени дрехи, предпочитам да си купя нови отколкото да се измъчвам с диети и да се насилвам.Това го казвам от гледна точка на това че преди години бях отслабнала с 25кг за 2-3- месеца.Няма да споменавам за всички резултати на това само ще спомена чупещи се нокти,падаща коса и т.н. така че сега предпочитам да съм пълна но здрава и щастлива.А тези които могат лесно да отслабнат поздравявам най-сърдечно и се радвам от сърце.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт