иначе сокче от ябълка цедях на Ани от както направи 3 месеца - бяхме на село и има много хубави сладки ябълки в градината, така че бях спокойна за сока, иначе на каката давах сокче от както направи 1 месец на времето, и тя много си ги харесваше
за сега на Ани давам само плодово пюре - от ябълки и моркови, или ябълки и банан веднъж на ден - на следобедното хранене в 3ч., още не смея да почна да я захранвам с картоф, мисля да започна след седмица, две
в общи линии много на моя отговорност действам по захранването този път, и наистина гледам да не чета много неща, че много си противореча, само се консултирам с педиатърката и обикновено сме на едно мнение, само ако види някоя грешка ме предупреждава
а за земетресението - аз пак нищо не усетих, било 3 по Рихтер, ама както каза мъжа ми те трамваите правели 2 по Рихтер, а ние живеем на бул. Христо Ботев и явно вече сме свикнали с подобни трусове

Извинявамс е ако и някой друг го е написал преди това...
Педито ни каза още един месец само на кърма, но... 
Дано няма повече, че е ужасно.
искахме вси4ко да уредим и да идем за два-три дни,а то времето не става за плаж май !ама каквото е такова!...