Отговори
# 570
  Веси-Меси Hug
Зар4еее,4акаме хубава новина !  Hug
Ние  с Ивет от утре  ще сме саминки,татито ни се връща в Англия и даже ми е малко странно така,не сме свикнали да сме разделени,откакто си живеем заедно там ...но пък ще имаме пове4ко време да се видим с приятелки  .. А и бабите и дядовците искат още да и се радват на малката маймунка  HugА на  нашият тати  от сега му е криви4ко за ивето най-ве4е  Hug,но  ей сега ще минат 2-те седмици и така  Wink
целувки на вси4ки Heart Eyes

# 571
Момичета  моето момче се оказа че е хванало вирус и сега сме на лечебна хумана и прахчета хидрасек  Cryнаправо си умира да яде с лъжица сам я дърпа към устата си
 Злате и Гого се предвижва пълзейки но на малки разстояния около 20 -30 см,в петък  бяхме на ортопед всичко е наред,притеснението ми че не иска да вдига главата като го хвана за ръцете доктора обясни като мързел и инат

# 572
Имам въпрос към тези, които приготвят домашни пюрета - прецеждате ли ги после през марля и как, че аз нещо не успявам, може би са гъсти... ?  newsm78

Защо искаш да прецеждаш пюрето? Аз съм пробвала да й правя вкъщи, но тя озобщо не ги одобри и се отказах. Но след като ги пасирам, разреждах с кърма.
Иначе цедях само сокчетата. Стържа каквото стържа и после през марля. Имам позната, която като настърже праскова примерно, цедеше сока, а останалото даваше като нектар.
Защо не пробваш с по - гъста цедка, вместо с марля? И го разбърквай, за да може да изтича сока, а не да се запушва от парченцата.

# 573
Имам въпрос към тези, които приготвят домашни пюрета - прецеждате ли ги после през марля и как, че аз нещо не успявам, може би са гъсти... ?  newsm78
Нищо не прецеждам само пасирам, разреждам с АМ или кърма и давам. Те моите ядат само гъсти пюрета ама гъсти та гъсти. Още не съм им дала плодово, но правих пробно от праскова и стана екстра. Стана си гладко без да трябва да се прецежда   chef

# 574
EЙ, момиета, роди се нашият племенник! Вече съм вуйна на бебчо Мартин! Още не знам колко тежи, но в Германия явно не бързат да ги теглят бебетата (поне така са казали - да не го стресират). Да са ни живи и здрави! Майката се е поизмъчила - почти 24часа раждане, но всичко си заслужава!
Отивам да поливам с бира!

# 575
zar4e, ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК!!!Да е жив и здрав и голям късметлия в този живот!!! newsm51

# 576
Ей Зарче специално влизам да видя какво стана с вашето бебенце.Добре дошъл на малкия Мартинчо и много късмет в живота Hug
Ама ти що не каза първо, че зълвата в Германия.Те там хората явно не форсират раждане и затова така.Важен е прекрасния резултат Hug
jinanoel все забраевям да те питам какво стана при вас по въпроса с тревожните акита newsm78.Оправихте ли се? Какво каза педиатърката?

# 577
Емили, мерси! Хъни Бъни, ами да - те живеят там (със другата зълва - близначка, и с майка си - свекърва ми). Още не знам подробности, но уж и даваха хапчета за предизвикване, а се проточи толкова дълго. Аз като знам как родих за 1 час силни болки... Ми май предпочитам окситоцин пред 24 часа болки. Абе живи и здрави!
 Hug на всички!

# 578
Охххх не ми говорете за косопад – УЖАС е при мене. Аз и по принцип нямам гъста коса, а сега съвсем. Не стига и това ами новата „игра” на Дони е да ме скубеее, че в допълнение от вчера яко ме гризка по брадичката – явно вече много го мъчат венците. Голям терорист – да му мисли майка му.

За косата сега се мия с някакъв специален шампоан и после се мажа с ампула – и двете ги взех от моята фризьорка. Пия и Мерц...дано скоро се пооправи положението. Ама ако не стане почвам маската с тривитаминол и газ, пък било то и миризливо.

Иначе ние от вчера вече се обръщаме от гръб по корем и днес вече няма спиране. Даже успя да падне от дивана следобед колкото да ме разтрепери – слава богу дивана беше „подпрян” с кошарата и това е омекотило падането та само го видях на пода между дивана и кошарата на една страна. За щастие не се разплака. Ама само като се сетя за ужаса който преживях в първия миг като го видях на земятаааа.

Мами това мойто дете ще ме подлуди от няколко дни се опитва да седне от легнало положение и стига до 45 градуса, ама хич не мисля че му е време и сега не знам какво да го правя – голямо шило се оказа...определено спокойните ми дни свършиха....

zar4e – честит бебо Марти. Да ви е жив и здрав, много щастлив и енергичен. Да радва цялото семейство с много постижения. Милата ти снахичка доста се е измъчила, браво на майката героиня!!!

Лека и спокойна нощ на всички!

# 579
Пак честито на Зар4ето.Май много поводи за черпене ти се събраха.  ylinfant
 Илиаз оставям водичка докато варя плод или зеленчук и така като се пасира не е толкова гъсто,накрая минавам през цедка, за всеки случай
Обади се за кораба.Ние пак по кафета днес следобяд,ама си беше хладно.
За името Карина май няма много наистина и е чиста случайност че тук сме накуп
Хайде ,че  newsm64

# 580
zar4e да ти е жив и здрав племеника Hug

# 581
Привето и то нас, малко нямам време напоследък 24 часа не ми стигат, напоследък ли казах - ми от има-няма 5-6 месеца  Mr. Green

Зарче, живо и здраво да е племенничето Hug
Благодаря на всички, които писаха за жълтъка  -очаквнао разнообразни мнения, каквито си бчх чела, та моето мнение, заключение и това, което смятам да правя е - след 7 месец жълтък  Crazy - така си бях решила и преди.
Габи от два дни ака по рядко  Thinking последно и давах карфиол с картоф и до тука беше, ама сега кво да и дам - морков с картоф ли, за да се подобри положенито?
Уж знаех, ама нещоо ми се объркаха в главата.
Объркването стана още по-голямо щом тръгна да купувам пюрета и обърна да чета какво има в тях -тия Ганчев тотално ги зачерквам - днес гледах едно зеленчуково с няколко зеленчука, ама вътре освен това имаше краве масло, олио и разни други, има и някви с извара и аз гледам тези на които пише, че се препоръчва за 4 месец - направо се хванах за главата.
Аз, че не се втелясвам да и броя лъжичките и да и смятам хапките , ама пък тия ме разбиха направо  ooooh!
Незнам, незнам  ooooh!.
Сега исках нещо с тиквички или друг масов зеленчук ама нещо ужасна работа с тез пюрета  по 100 часа трябва да чета по магазините тез ситни букви - възмутена съм .
аааа сетих се какво имаше в пюрето на Ганчев -зеленчуковото за 4 месец, освен кравето масло и слънчогледово олио, което е пълен асурд имаше и домати  ooooh!
Е, да бях и дала на 2 месеца сок и сега да не му мисля и да си пъхам всичко в устата - това в кръга на шегата разбира се, но в Бг няма СЗО няма нова с-ма за захранване...
Айде че се олях  -целувки на всички бебоци... еей стискайте ни плаци за хубаво време У петък бее  Mr. Green

# 582
Зарче честит племеник. Да ти е жив и здрав.
Тя и Аделина е станало много непослушна. Онзи ден отбелязахме първо падане. Направо ми спря сърцето. Оставих я за секунда на дивана за да си взема телефона от другия край на стаята и по едно време чувам туп. Нашата се опитала да седне, не успяла да се задържи и се пльоснала по корем на ламината. Нищо и нямаше. Беше си вдигнала главата и ме гледаше умно. Като я вдигнах порева 2 секунди колкото да не е без хич и почна да се смее. Бебешка му работа.
Лека вечер.

# 583
jinanoel все забраевям да те питам какво стана при вас по въпроса с тревожните акита newsm78.Оправихте ли се? Какво каза педиатърката?
Слава Богу всичко е наред при нас. Педиатърката каза, че понякога се получава така при бебетата и временно да спрем храните, които съдържат целулоза докато се оправят акитата и така. Щом я е видял гастроентеролог няма страшно. Акитата се оправиха няколко дни след това.

# 584
Зарче, да е жив и здрав племенника!   bouquet
И мен още ме мори косопада  smile3511 , но се надявам да спира вече.   Naughty Почнах да пия витамини за бременни и кърмачки. Мисля, че няма никаква връзка с кърменето, а се дължи на бременността и хормоните.  Peace
Много са опасни за падане вече като се обръщат и пъплят бебоците.  newsm32И нашият също се шмугна   Animal Snail между спанята и кошарата, ама таткото каза, че не е заплакал, а само почнал да мрънка.   smile3506
Цвете, много гадно, че сте се изпокарали. Хубавото е, че ще сте заедно с таткото.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт