Отговори
# 555
Включвам се специално за мамите с колички Хаук Малибу. й обясниха че в цялата партида има дефект
Ммммммм да същото ми казаха и на мен в магазина.Пак ударихме кьоравото............пфуууууууууууууу.
Новата рама изглежда по паянтова от старата и направо не знам вече.Казаха ми, че ако има проблем пак там и пак ще я сменяме.Производителя взел мерки и дори имало съобщение на сайта им за този конкретно проблем.
Те хората по 3 деца с една количка изкарват ние поне тия да отгледаме ooooh!Много ме  е яд на тази рамка защото иначе доста си харесвах самата количка.Сега ще карам внимателно ама то внимателно може ли по разбитите ни улици

# 556
Ние днес ставаме на 5 месеца. bdbaloni
Честит празник и на Елия на мама Zar4e и всички други за които този ден е повод за радост.
Относно захранването:
Мили мами не очаквайте от децата си да са гении,т.е те не знаят как да се хранят с лъжичка и ние трябва да проявим търпение и да ги научим на това,както и на всичко останало.
Аз лично не бих се отказала да захранвам само защото детето не знае как да се храни и си върти езичето или се мръщи,или избутва храната.Това само ме стимулира.
На нас пък ОВКО са ни редички и хапваме от всички други.Засега не сме злояди. smile3502
Ох този косопад кажете как да се отърва.   smile3511
Лека нощ сладурки. 1countingsheep

# 557
Anni2002....shte doida do Sliven da vi naceluvam s Ivet! Golemi ste sladurki!  newsm51

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 23:40 от vesi_mesi

# 558
elf1980, честито и на вас с Кари! Както и на Янко на Sesil! Малко със закъснение, но ще ме извините!  Laughing
Ние още си чакаме племенничето и само настръхвам при всяко позвъняване на телефона, а то нищо... Много се мъчи горката ми зълвичка... Цяла нощ болки...  Praynig всичко да е наред!

# 559
Много се мъчи горката ми зълвичка... Цяла нощ болки...  Praynig всичко да е наред!
Ох милата Hug.Зарче какво става роди ли се пиленцето.....Дано всичко да е наред Praynig.Като се ражда бебенце и всичко наново преживявам все едно аз пак раждам......

Ох този косопад кажете как да се отърва
И аз съм така.Като се реша падат снопове коса.Чак е страшно направо ooooh!.Моето момченце даже похапва от моите коси и после ги из........ва.Ужас.Вързана хозя, със шноли и фиби и пак пада братче ooooh!.Чух, че докато кърмими ще е така.
Честито на всички пораснали бебенца и на гордите им мами  bouquet.Да са живички и здравички малките пиленца Heart Eyes

# 560
дубрутру:-)
Зар4е, дано всичко е минало ок!
Косопадът ще мине, споко, аз още съм си с красива коса до/под кръста, въпреки падането на цели кичури с Марк
Елф1980, честита месечинка:-) Вие днес, ние - утре:-) Интересно как и двете сме избрали едно и също име за дъщеричките ни. Аз бях много учудена като видях колко много Карини има Confused Мислех, че не е чак толкова разпространено това име Rolling Eyes
Пропуснах да кажа добре дошли  Hug на новите майчета, но сега се поправям:-)

# 561
Добро утро и от мен. Аз също съм косопад, макар и поносим, но къто се къпя падат направо кичури. Мисля да питам фризьорката за някакви ампули. Леля ми разказва, че докъто е кърмила братовчед ми е получила чак голо петно от косопада и се е оправила с маска, добре позната на всички - газ, мас и оцет 2 пъти седмично. Но като знам как смърди, нямам смелост да се намажа. Ако видя много зор, нищо чудно да пробвам.

# 562
След първото раждане имах косопад и на мен ми помогна серията Ривалид -таблетки,шампоан и балсам.Незнам как е спрямо кърменето ,защото аз и двата пъти имах  кърма около месец.

# 563
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
добре дошли на новите майчета и от мен

за косопада и аз имам много, пада на кичури почти, но аз имам и много коса и на толкова е нормално, на мен ми го обяснява един познат-дерматолог, по време на бременността кожата на бременната ставала по стегната, порите се стягали, както и местата където са космите, поради което те не могат да падат, въпреки че вече са мъртви, когато роди жената кожата се нормализира и тези мъртви косми започват да падат, така че е период, който трябва да мине и да се изчистят

# 564
И аз имам страшен косопад. А на всичкото отгоре и скалпа ми е целия на рани и се бели. Като се среша падат и коси и шлюпки.

# 565
Привет и от мен.

Само да се разпиша, върнахме се от почивка,бяхме в Обзор,беше супер.

Връщам се да чета назад.

zar4e , чакаме новини. Praynig

# 566
  • София
И аз имам страшен косопад. А на всичкото отгоре и скалпа ми е целия на рани и се бели. Като се среша падат и коси и шлюпки.

За съжаление аз съм същата картинка. Решила съм като се върна от морето да се видя с чичко доктор да каже какво да правя, че...  Няма да се клепам на своя отговорност, още повече че малкия е само на кърма. И все пак се надявам да спре вече и да ми останат поне 2-3 косъма на главата.  Praynig

Ех, че хубаво zar4e! Още едно бебче в семейството  Simple Smile Стискам палци на зълвичката да роди здраво и красиво бебе и най-скоро да се похвалиш с новината!  Peace

# 567
Още чакамееее..... Направо ми е жал за зълвичката, като знам аз колко бързо родих... Нищо, важното е резултата да е добър! Ще ви осведомя веднага!  Laughing Какво ли ви интересува, ама аз да споделя...   Wink

# 568
  • Sofia
След първото раждане имах косопад и на мен ми помогна серията Ривалид -таблетки,шампоан и балсам.Незнам как е спрямо кърменето ,защото аз и двата пъти имах  кърма около месец.
Питах в аптеката и ми казаха, че тези витамини не стават за кърмачки. Сега съм взела за бременни и кърмачки, пък дано ми помогнат. И се подстригах по-късо, за да не мъча организмът с дългата коса, ефект - никакъв. На всяко къпане запушвам ваната. Едно хубаво нещо да имам и да замине, яд ме е, но не спирам да кърмя за нищо на света.
Зарче какво стана с бебчето? Радвате ли му се вече?

# 569
  • Sofia
Привет!

Днес се поразходихме из МОЛа с двете деца и забърсахме някой друг парцал от намаленията. Беше много по-добре отколкото да висим в къщи.
Според мен косопада няма нищо обще с кърменето, на хормонална основа е в следствие от раждането. При мен вече намаля..
Елф, айде честито и от нас. През седмицата може все пак да стигнем до кораба в св.Троица  Peace
Имам въпрос към тези, които приготвят домашни пюрета - прецеждате ли ги после през марля и как, че аз нещо не успявам, може би са гъсти... ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт