Отговори
# 615
А относно дрехите винаги може да се купят по голям размер.
Уффф,де да беше така  Confused В момента аз пък грам не мога да си позволя да си купувам дрехи в по-голям размер Confused
Иначе съм съгласна с теб ,килограмите изобщо не са най-важни.Ако не кърмех ,сигурно щях да гладувам нещо и аз (за първи път в живота си  Crazy)

# 616
А относно дрехите винаги може да се купят по голям размер.
Уффф,де да беше така  Confused В момента аз пък грам не мога да си позволя да си купувам дрехи в по-голям размер Confused
Иначе съм съгласна с теб ,килограмите изобщо не са най-важни.Ако не кърмех ,сигурно щях да гладувам нещо и аз (за първи път в живота си  Crazy)
S Dancheto sme na edno mnenie.
Az syshto sym syglasna s teb, no podmianata na cial garderob izliza malko skypichko za 6 kilograma.
Inache s dve  ryce podkrepiam tezata po-dobre krygli i zdravi ot kolkoto slabi i bolni Peace
P.S. ne sym i pomisliala che iskash da me obidish.  newsm51

# 617

Ето резултата от картофеното пюре вчера. Държа да кажа, че по мен имаше повече. Д преди няколко дни плюеше на струя, от вчера си плези езика или духва в лъжицата.  Mr. Green  Joy

# 618
  • Бургас
Аууу, сладурана. Как е омазана  Joy  hahaha Моя вчера прие кашата прилично и ме гледаше странно, но да видим днес.

# 619
Желая ви успех с кашата.  Wink И ние от време на време имаме проблясъци и се разминаваме без много петна. Simple Smile

# 620
  • СОФИЯ
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!
Нещо не мога да се оправя с работа, деца, домакинство – не ми остава време да пиша, но се опитвам да ви чета редовно. Явно трябва да съм по-организирана.

Днес ще почерпим, ставаме на шест месеца
ura Честити месeчинки на Калоян на valeto, Андреа на Katerina_80, Доминик на мама Аlesya да са ни живи и здрави!!!

Моят косопад понамаля, но взех драстични мерки – подстригах се късо/мъжът ми се съгласи/,пия мерц, купих и ампули против косопад на шампоан на Виши. Още пада, но не е каквото беше, на кичури падаше….
Ники си хапва с удоволствие зеленчуково пюре. Относно зеленчуковите пюрета, харесваме по- течните – морков, тиква, броколи, спанак, пащърнак.
От по -гъстите  чист картоф, картоф с тиквичка     - и една лъжичка не можа да изяде.  Особено му допадат на Сънвал пюретата – броколи и пъщърнак и крехки зеленчуци, това сме опитвали.

Обещавам да съм по-редовна Simple Smile.

# 621
Привет, момичета!
Честити месечинки на бебоците!
Аспиратор имаме най-обикновен и съм ползвала когато имахме течна хрема. Сухите сополчета ги вадя с клечка за уши без ограничител.
За килограмите подкрепям Алеся Peace 2 месеца се измъчвах като вакумиран кремвирш в тесничките дрехи, после отидох и си купих 2-3 парцала /нямам предвид скъпи, по-скоро функционални и евтини/ Сега ми е мнооого по-комфортно:-) Иначе още от първата бременност и после отслабване до килограмите ми като ученичка имам почти пълен гардероб с мерки от 36 до 44  Crazy но друго си е да си купиш някой нов парцал, макар и да не е нищо особено  Mr. Green Blush

# 622
Веси  Hug а кексчето става супер(направих си една кафяна чашка за проба) останалото след малко като се наспи детето.

# 623
Здравейте мами! Hug

Набързо да се включа, че няма време за повече!

Аспиратор за нос и аз все се каня да си купя такъв, за който и jinanoel е споменала или един друг модел при който се изсмукват секретите с уста( не отиват в устата защото си има филтър), че и моите са все хремави.

Да се похваля, че косопада при мен намаля. Не съм правила нищо просто изчаках да опада каквото има да пада, това продължи доста дълго близо три месеца, но сега определено намаля.

IceIceLady, много сте чаровни докато си хапвате! Grinning

Честита месечинка на всичките ни бебенца, които празнуват днес! Hug Heart Eyes

# 624
Здравейте мами,

Днес захраних моето бебче Ана, което вече е на 5 месеца и 14 дни с домашно приготвено картофено пюре разредено с кърма. Дадох и две лъжички около 45 минути след като беше изпила около 140мл. изцедена кърма. Реакцията направо ме ужаси - глътна пюрето малко отвратена и потресена от вкуса му след което повърна изключително обилно (имам чувството че повърна цялото мляко от обедното си ядене). Кажете ми моля дали да считам това като алергична реакция, случвало ли се е такова нещо на някоя от вас с нейното бебче? Преди няколко дни пробвах да я захраня с тиква, като при нея реакцията беше, че пак хич не и хареса вкуса на пюрето, но пък не е повръщала така! Спрях тиквата, защото получи малък обрив на свивката на ръчичката и реших да не рискувам макар че може и да не е било от това!

Много ще съм ви благодарна за съветите! Не съм сигурна какво да правя оттук нататък, кога и как да продължа с това захранване и какво да и дам вече? Не смея да дам оризова каша, защото и без това има запек. А толкова разчитах на това захранване да заменя скоро поне едно от храненията защото и мляко не иска да пие и вече не знам какво да правя! Само да допълня че тя се храни почти изцяло с изцеденя кърма ( едно от храненията е Милумил 1).

Благодаря ви много предварително момичета!

Вася

# 625
 Момичета,благодаря за подкрепата...не се засягам,тя майка ми си е невротичка по характер от хиляда години Wink случила съм верно  Mr. Green
 Само аз ли изостанах със захранването  newsm78 Хич не бързам този път.Има ли други такива като мен?

Честити месечинки на празнуващите!

Аз и дъщеря ми сме със сенна хрема,която се усили неимоверно тези дни и едва съм спала от кихане и запушен нос цяла нощ,а за капак днес ме сърбят и сълзят очите...  ooooh! А бебо май изкарва зъби,защото пищи дори и на сън.Принудих се да дам Панадол,че иначе лее едни сълзи по сладките бузета,направо да ти домилее  Cry

От сега стягам лека полека багажи за Кипрото и се моля дано да не захладнее много до тогава и да купувам ботуши,които за там са леко излишни.

Айде цунки по муцунки на всички  Wink

# 626
За аспиратора за нос - ние отдавна купихме за каката аспиратор BabyVac /клипче/и мога силно да го препоръчам. Вики го предпочита пред това да си духа носа в салфетка /когато има хрема/. За бебето също го ползвахме веднъж - изсмуква нежно всички секрети. Става и за възрастни.  Laughing

# 627
Вася, "ние" също сме отвратени от картофа - не повърна, защ., може би не го глътна. Приема добре готови пюрета /макар че само от седмица ги яде/, които са две неща: 1. сладки и 2. течни - да уточня, че не подслаждам водата, но явно тезата, че им е вродено да обичат сладникаво на вкус се оправдава.
Да питам - някой дава ли Нестле Нан? Обмислям смяна на АМ след 6 - тия месец, к. е след около месец и половина, защото опаковката Лактана се изяжда за около 2 дни, а е 23 - 24 лв.
Ето това е двойката:

Дават го с пробиотик и хипоалергенен протеин. Не знам. 100% съм сигурна, че от Фризолак или Фризо ще се запече. Гледах и ХИПП. Де да знам, може би е по - добре да останем с Лактана

# 628
И аз не бързам да захранвам и без това ми се струва доста объркано. Сега ми е лесно да си нося храната навсякъде с мен. Няма преваряване, шишета, приготовления, то и без това нямам време, а пък от другия месец не знам. Всъщност като стане студено ще намалеят излизанията, така че ще се оправяме. Иначе днес бяхме на консултация и сме цели 8800 кг. Вече и на мен започна да ми се срува множко ама да ми е жив и здрав! А, и от днес сме с памперс четворка.
За аспиратора за нос: аз купих ама така ми стои, защото  никаква работа не ми върши. Действам с клечка за уши.
Мамчета, някоя ползвала ли е силиконово шише на Нуби, отпред с лъжичка, че много ми го похвалиха и се чудя дали да го купя като почнем със захранването.

# 629
J_M_M миличка,
много се радвам че ви е харесало кексчето. Много бързо става , нали? На вкус не знам как е, че нали съм на диета ама поне е по бързата процедура. Както обичам- и наистина е интересно за дечицата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт