За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 20

• 27 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Шумен
Купих го този Калциев глюконат и ми се струва че помогна (дано не си въобразявам) Обрива е на лицето пъпчиците ни вече не са червени Simple Smile

# 631
Момичета, малчо глътна преди малко парченце СУРОВО пилешко месо... имам ли повод за притеснение?
То... малко смешно... Simple Smile

Щом е малко,няма какво да му стане Simple Smile

# 632
не е много подходящо докато е още хремав да давам кръв и урина за изследвания, нали?  newsm78

# 633
  • София
за рутинни изследвания не.

# 634
  • София
rika, ако се притесняваш, че изследванията няма да са точни можеш да изчакаш малко. Направлението важи месец.

# 635
  • Шумен
Когато трябваше на годинка да правим изследванията бяхме хремави и лекарката дори ни препоръча да изчакам няколко дни след като отшуми всичко за най-точни данни. Така че може да отложиш малко  Peace

# 636
  • Mediterraneo
не е много подходящо докато е още хремав да давам кръв и урина за изследвания, нали?  newsm78

Не е много подходящо, ама не е и крайно неподходящо  Laughing Бебето беше с Т, когато пусках изследвания на 6 месеца, профилактични. Отрази се върху резултатите, но не и върху главните показатели( левкоцити, хемоглобин, тромбоцити).

# 637
ще изчакам няколко дни и без това не ми е мечта да го боцкат толкова скоро след ваксината  Peace

# 638
Момичета...имам няколко въпроса, ама не знам дали са за тук - става въпрос за поведението на детето, на тази възраст конкретно...
Такива въпроси за тук ли са, или за подфорум Нашите деца? Embarassed

# 639
  • София
за където ти е удобно...може да питаш тук, ако не получиш достатъчно или задоволителни отговори да пишеш и в нашите деца(аз спец все го възприемам като място за деца над 2-3 години не знам защо, може би защото до тогава са повече бебета за мен)...а може и в майките да пуснеш отделна тема.

# 640
става въпрос за поведението на детето, на тази възраст конкретно...
Такива въпроси за тук ли са, или за подфорум Нашите деца? Embarassed

За нашите деца е  Simple Smile Над годинка вече разбират малко или много и например наглед безпричинен плач или отказ от сън (примерно) не са към крайно бебешките проблеми  Hug

# 641
  • София
Е ама то и тук не е само за крайно бебешки проблеми...

# 642
Най-добре да прегледам темите в Нашите деца и ако няма подобни на моите въпроси, ще си пусна отделна...
мерси момичета Hug
Наистина са по-скоро поведенчески проблемите, затова не е май много за тук...

# 643
Е ама то и тук не е само за крайно бебешки проблеми...

Според мен е, но може и да греша. Тук е за бебета (и бременност, де, но в случая не става въпрос за това). Дечицата над годинка не са бебета  Simple Smile

# 644
Доколкото знам и аз,тази тема е и за по-големи дечица.Преди имаше тема за бързи въпроси и отговори,но я обединиха с тази за бебетата.Така,че тук се задават въпроси и за по-големи деца,не само до годинка Wink

Общи условия

Активация на акаунт