Априлци

• 66 712
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
Вътрешен - няма! Външният се чудя кога са го завършили newsm78.
По това време в Априлци просто няма какво да се прави, особено ако се случи някое мрачно време, визирам периода на валидност на офертата. Езда със сигурност няма!
Всички хотели в и около Априлци имат  към развлеченията си : лов, риболов и езда  Peace.
Има конна база в Априлци, от която се възползват хотелите и къщите за гости , така че езда има  Wink.

В поста си съм визирала само периода на офертата на ваучера Naughty. А конна база има и до края на септември може да се язди, информацията ми е лично от жокея, че после водели някъде конете. Аз лично съм се възползвала, прекрасно изживяване Peace.

# 106
  • В.Търново
Какво мислите за хотел Панорама,заслужава ли си,басейна през лятото достатъчно топъл ли е?Храната вкусна ли е?
Искаше ми се хотел с топъл минерален басейн,но най-близо е Чифлика до Троян,но нещо коментарите за обслужването са лоши,което ме притеснява.

Хотел Панорама май няма детски кът,има само люлки навън,нали?

# 107

В поста си съм визирала само периода на офертата на ваучера Naughty. А конна база има и до края на септември може да се язди, информацията ми е лично от жокея, че после водели някъде конете. Аз лично съм се възползвала, прекрасно изживяване Peace.
Декември месец, в най големия сняг си яздеха хората....в конната база   bouquet

# 108
Какво мислите за хотел Панорама,заслужава ли си,басейна през лятото достатъчно топъл ли е?Храната вкусна ли е?
Искаше ми се хотел с топъл минерален басейн,но най-близо е Чифлика до Троян,но нещо коментарите за обслужването са лоши,което ме притеснява.

Хотел Панорама май няма детски кът,има само люлки навън,нали?
Басейнът е достатъчно топъл през лятото. Храната бива, но се чака да те обслужат ужасно много ! детски кът няма, но има люлки- зависи колко е голямо детето. Сврвала съм басейна и доста мръсен през лятото, бил е и много чист.

# 109
  • В.Търново
Загледах се и по хотел Марагидик.Преди много години бяхме за една нощ там със съпруга ми през зимата.Не беше лошо.Но сега сме с децата.Помня,че кухнята им беше добра,бързо обслужване,не е много голям детския басейн,но има и допълнително като услуга и масажи.Цената идва като на Априлци.
Харесах си още едно място,но е в Орешака,там в хотелчето има и водна пързалка,но няма достатъчно място за игра за малкия,няма люлки...,но пък ще се радват на водната пързалка много.
Не знам какво да избера.Мисля от сега,защото хотел Априлци предлагат вариант при ранна резервация до края на април отстъпка от 10%.

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 13:29 от rosinauzunova

# 110
Роси не мисля че хотел Априлци е по добрият вариант.

# 111
  • В.Търново
Ох....,обърках се  Grinning ,имах пред вид хотел Панорама,вместо Априлци. ooooh!

# 112
Да ви подсетя в неделя /10март/е празникът на сланината и ракийката в Априлци.

# 113

Много добре звучи Simple Smile. Някои бил ли е на този празник, може ли да разкаже как протича

# 114

Много добре звучи Simple Smile. Някои бил ли е на този празник, може ли да разкаже как протича
Има конкурс за най дебела сланина дава се или парична награда или малко прасенце на победителя.Има изложба /и конкурс /за ястия от сланина.След което се продават.На празника се грее ракия и се пече сланина.Танцови състави и забавления за да върви ракията и виното.

# 115
  • София
Страхотно звучи празника! За съжаление ние бяхме миналата седмица в Априлци, но за следващата година може да се замисля.  Heart Eyes
Бяхме в хотел Сватовете и останахме доволни. Направен с желание хотел, уникална гледка, просторна механа, усмихнат и мил персонал, вкусна храна. Единствената ни забележка беше бавното обслужане в механата, но това може да се коригира!  Peace

# 116
Не се е сменил собственика а само сменят управителя  hahahaполитиката е същата. Peace.Затова и офертите са същите.

МимиHug, същите собственици от София ли са? Мислеха да строят още къщички от другата страна на пътя.
Нашата къщичка беше много мръсна.

# 117
Миналата година бяхме в Паздерите. Думите не ми стигат да опиша колко е мизерно и отвратително там. Обслужването е под всякаква критика. Мръсно е, неподдържано. Храната, включена в цената на ваучерите е под всякаква критика. Сервират манджи. Няма и една салата към менюто. А цените в ресторанта са неоправдано космически.

# 118
Не се е сменил собственика а само сменят управителя  hahahaполитиката е същата. Peace.Затова и офертите са същите.

МимиHug, същите собственици от София ли са? Мислеха да строят още къщички от другата страна на пътя.
Нашата къщичка беше много мръсна.
За съжаление са същите.Няма нищо подобрено /нито други къщички/Съжалявам че не могат да възползват от това което имат.

# 119
В Априлци бях през лятото с двете си деца - на 16 и на 4 год. Хотелчето е "1876", с басейн, но не голям, с ливада за тичане на "отвързани" деца, с животинки в клетки, с колците домати, много чисто, много вкусно и много приятно. Тихо, спокойно...Голямото издържа 4 дни, малкото може да си прекара там 4 месеца...

Общи условия

Активация на акаунт