За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 32

• 38 567
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Някой знае ли къде в Младост има месарски магазин където мога да си смеля от месо кайма..
Не вярвам на тези, които купувам от магазина..
Във Фантастико мелят.

Живея в Младост 4, и фантастико ми е наблизо, от там си купувам готово мляно месо, но ако поискам - ще смелят ли пред мен?

# 601
Мастерче, това съм приготвяла,другата рецепта е с грис и накрая ще си я направя на "око".

# 602
Здравейте! Някой може ли да ми каже рецепта за пълнени сушени червени чушки с боб. Един колега от университета веднъж си беше ходил в неговия край и баба му му беше изпратила. Облизахме си пръстите всички. Всякаш имаше нещо тайно вътре. Друг е въпросът къде ще намеря сушени чушки , но нека първо накой да каже тайната, а после ще търся чушките Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 603
много ви благодаря за предложенията за пастървата  bouquet тази вечер ще я прави и ще се отчета какви са отзивите Peace

# 604
skica, ние в къщи правим за бъдни вечер подобни, не знам дали са същите... първо поради липсата на сушени ползваме пресни или замразени задължително червени чушки. А плънката правим като плънката за сърмите смесим със сварен боб и джоджен, а в плънката за сърмите има: ориз, чубрица, черен пипер, червен пипер,запържен лук, морков - по желание, олио и всичко изпържено и сякаш само това беше.Боба го слагаме накрая към останалото, вече изпържено и сол на вкус разбира се.

# 605
Здравейте! Някой може ли да ми каже рецепта за пълнени сушени червени чушки с боб. Един колега от университета веднъж си беше ходил в неговия край и баба му му беше изпратила. Облизахме си пръстите всички. Всякаш имаше нещо тайно вътре. Друг е въпросът къде ще намеря сушени чушки , но нека първо накой да каже тайната, а после ще търся чушките Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile
Аз ги правя така

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,803.msg7857.html#msg7857

# 606
Моля, някой да ми даде линк за сливовия сладкиш на Лабрекс.От половин час се кьоря безуспешно. Joy

# 607
Пфф.. ще имам неочакван гост..
Дайте идея какво да сготвя, което хем да е бързо за готвене (основно ядене), хем да е евтино (че сме в криза)
 Hug

# 608
Дайте идея какво да сготвя, което хем да е бързо за готвене (основно ядене), хем да е евтино (че сме в криза)
 Hug
Пиле с ориз. Simple Smile

# 609
Няма лошо, ама оризът не ми е от любимите..

# 610
  • Варна
Да попитам и тук: Някой знае ли рецептата на Лабрекс за "Доматени оладушки"  Praynig не мога да я намеря никъде  Crazy

# 611
Аея, зависи какви продукти имаш де, но аз бих ти препоръчала кюфтета бухтички от готварската книга на форума, доста излизат и са много вкусни, със салатка или картофено пюре/ ако не ти се варят картофи може да вземеш от готовите/

# 612
  • Варна
Моля, някой да ми даде линк за сливовия сладкиш на Лабрекс.От половин час се кьоря безуспешно. Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg8172707#msg8172707
На втората страница от рецептите и е. След като го търсих усилено един ден го запомних къде е.

Да попитам и тук: Някой знае ли рецептата на Лабрекс за "Доматени оладушки"  Praynig не мога да я намеря никъде  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523331.msg16227164#msg16227164
Аз не се справям с търсачката на форума нещо и ги търя през гугъл нещата. Почти веднага излиза отговор в бг-мамма.

# 613
  • София-Младост
Някой знае ли къде в Младост има месарски магазин където мога да си смеля от месо кайма..
Не вярвам на тези, които купувам от магазина..
Във Фантастико мелят.

Живея в Младост 4, и фантастико ми е наблизо, от там си купувам готово мляно месо, но ако поискам - ще смелят ли пред мен?
Да, само им казваш и няма проблем.

# 614
 Hug
Видях,че недолюбваш ориза.....Тогава.....Пияно пиле с картофи?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415187.msg11962260#msg11962260

Общи условия

Активация на акаунт