За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 32

• 38 575
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Тази година за пръв път ще правя малко сладко за зимата. Понеже абсолютно нищо не разбирам от правенето на зимнина, ще се радвам ако някой ми каже дали врящата вода трябва да покрива и капачките на вече затворените буркани Rolling Eyes

# 586
  • Варна
pileshko, от какво ще правиш сладко? Никога не съм варила бурканите със сладкото. Само ги напълвам с още топлото сладко и затварям.

# 587
  • Варна
pileshko, от какво ще правиш сладко? Никога не съм варила бурканите със сладкото. Само ги напълвам с още топлото сладко и затварям.
От диня  Mr. Green по-напред бях дала и рецептата, смятам да се жертвам и да пробвам. Пише, че след затваряне бурканчетата се оставят за 10тина мин. във вряща вода.

# 588
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
От диня  Mr. Green по-напред бях дала и рецептата, смятам да се жертвам и да пробвам. Пише, че след затваряне бурканчетата се оставят за 10тина мин. във вряща вода.

НЕ Е НУЖНО ДА ГИ ОСТАВЯШ ВЪВ ВРЯЩА  ВОДА ДОПЪЛНИТЕЛНО. ДОСТАТЪЧНО Е ДА СИПЕШ ОЩЕ ГОРЕЩО СЛАДКОТО В БУРКАНИТЕ, ЗАТВАРЯШ С КАПАЧКАТА, ОБРЪЩАШ ВЪРХУ НЕЯ Е ЧАКАШ ДА ИЗСТИНЕ. ОТ ГОРЕЩАТА СМЕС КАПАЧКАТА ВАКУМИРА. ТОВА Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО. АЗ НИКОГА НЕ ГИ ЗАВАРЯВАМ ДОПЪЛНИТЕЛНО.

# 589
  • Варна
Благодаря   bouquet ще пробвам днес или утре   Hug

# 590

къде е рецептата

# 591
  • Варна

къде е рецептата
http://blondiescakes.blogspot.com/2010/09/watermelon-jam.html
Ако не разбирате английски, ще я преведа  Peace

# 592
  • София
Чарита ще ти дам един съвет помоли да ти го разглобят и ако вътре оста е пластмасова,не си го купувай.Свекърва ми има един чешки на 40 години е,страшно е тежък,но седна ли да мелям с него грешка няма.Да зависи и за какво ще го ползваш,но ако е пластмасова самата ос,се изхабява бързо и после не може да се оправи.

дали някой ще се съгласи да разглоби в магазина нов продукт за да покаже какво има вътре ?  newsm78 Не ми се вярва  Rolling Eyes

Ами то е лесно,просто се махат приставките от пред и се вижда,ако оста е пластмасова не си струва да дава толкова пари.Аз самата като пазарувам ги карам да ми пробват уреда и да ми го поразглобят,Като си купих хлебопека,ми го разглобиха.Е не на съставните му части(смятам,че ме разбра какво исках да кажа).По този начин забелязах,че единя винт на контейнера ми е по хлабав от другия и ми я смениха.Винаги внимателно оглеждам какво купувам.

# 593
Някой знае ли къде в Младост има месарски магазин където мога да си смеля от месо кайма..
Не вярвам на тези, които купувам от магазина..

# 594
  • София-Младост
Някой знае ли къде в Младост има месарски магазин където мога да си смеля от месо кайма..
Не вярвам на тези, които купувам от магазина..
Във Фантастико мелят.

# 595
Търся рецепта на крем с грис и смес от яйца и пр.мляко ,който се пече като крем карамел.

# 596
  • Сливен

Ето крем от грис но аз не го пека, а си го варя.

# 597
Пепи,ще потърся още малко и ако не успея да намеря другата рецепта ще приготвя крема по твоята.Благодаря ти.

# 598
Пепи,ще потърся още малко и ако не успея да намеря другата рецепта ще приготвя крема по твоята.Благодаря ти.
Да не би да питаш за млякото с ориз от турската тема....Пък някой да го е правил и с грис и да се е харесало? newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=252149

# 599
  • София
Чарита ще ти дам един съвет...

Благодаря за съвета, не бих с сетила да пгледна оста  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт