За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 32

• 38 594
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Смолян
Писах и в други теми но още нямам отговор затова моля които знае от къде да взема рецептата за антикризисните картофки на Лабрекс да ми помогне! Чакам!

# 571
# 572
  • Смолян
Благодаря много си бърза! Браво!  bouquet

# 573
# 574
  • София
Едно не течно готварско въпросче. Какво ще кажете заето този http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09072859 кухненски робот? Мисля дали да си го купя, но понеже не съм имала до сега та не знам какво да гледам. Направи ми впечатление, че е 1000 W, повечето от останалите са 600-800 и си мисля, че по-мощен е по-добре  newsm78

# 575
много благодартя на Аелис и Брадата за бързите отговори Hug Hug

# 576
  • София
Чарита ще ти дам един съвет помоли да ти го разглобят и ако вътре оста е пластмасова,не си го купувай.Свекърва ми има един чешки на 40 години е,страшно е тежък,но седна ли да мелям с него грешка няма.Да зависи и за какво ще го ползваш,но ако е пластмасова самата ос,се изхабява бързо и после не може да се оправи.

# 577
аз друго сега пък да попитам-как най-вкусно да приготвя филе от пъстърва,защото никога не съм приготвяла Rolling Eyes

# 578
  • София-Младост
аз друго сега пък да попитам-как най-вкусно да приготвя филе от пъстърва,защото никога не съм приготвяла Rolling Eyes
За мен най-вкусно е пържена и може някакво сосче или само с лимон. Другият вариант е на скара8оребрен тиган...също става много мкусно и бързо.

# 579
Топиш в брашно и пържиш......Отцеждаш на салфетка или кухненска хартия....Поливаш с лимонов сок и да ви е сладко!

# 580

Маже се краве масло върху алуминиево фолио, слага се пастървата, която е подправена предварително.Вътре се пълни с резенче краве масло, магданоз и филийки чесън.Слагам подправка за риба на "Котани".Аз не ям риба, но тия, които са я опитали, много я харесват.Рецептата е от кулинарния форум, но не помня чия е.Sad

# 581
Никой ли не знае как се приготвя виенски шницел. Има в Гугъл, но разчитах на трикове, за сигурна вкусотия Cry

# 582
ето в мое изпълнение, вкусно е, харесва ни.
Докато не ида във Виена друг не признавам   Wink

# 583
ето в мое изпълнение, вкусно е, харесва ни.
Докато не ида във Виена друг не признавам   Wink

Мноооого благодаря  bouquet Още утре ще го пробвам. Купих месото, но не посмях да го приготвя тази вечер.

# 584
Чарита ще ти дам един съвет помоли да ти го разглобят и ако вътре оста е пластмасова,не си го купувай.Свекърва ми има един чешки на 40 години е,страшно е тежък,но седна ли да мелям с него грешка няма.Да зависи и за какво ще го ползваш,но ако е пластмасова самата ос,се изхабява бързо и после не може да се оправи.

дали някой ще се съгласи да разглоби в магазина нов продукт за да покаже какво има вътре ?  newsm78 Не ми се вярва  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт