За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 32

• 38 649
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Спешно ми трябва рецептата за едни десертчета от мед и ядки.Стават леко хрупкави.Децата много ги харесахаа не намирам рецептата. Praynig

# 106
Може ли някой да ме насочи към рецепта за торта без печене на блатове (попадала съм на чийз кейк и торта с блат от бисквити,но не мога да ги открия нещо). Имам гости утре а не ми се занимава с печене и на блатове Tired
Скоро правих чийзкейк без печене, и останах много доволна от резултата и вкуса най-вече, рецептата е тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514219.msg15939913#msg15939913
а малко по-нагоре е снимката  Peace

# 107
  • София-Младост
Купих телешки опашки по повод една рецепта на Lois, обеча не съм особено склонна да вярвам, че ще ми хареса с булгур...са какво мога да я приготвя? Ориз, картофи...или просто да ги сваря хубаво и да ги запеча и вече с някаква гарнитура?

# 108
  • In a surreal moment!
Ала-Бала - с картофи и моркови + черв. винце ще станат супер опашлетата Simple Smile
Абстрахирай се , че са опашки и си ги наготви както си правиш тел. задушено.
После ще сучкате кокалчета, ама... дано обичате Simple Smile

tuly
- Смятам, че щом застава с името и снимката си - тя си готви, едва ли ще се занимава с глупости.
Имам приятелки, точно от този тип мацки - натокани и нагласени, които слагат престилка и правят такива вкусотии ... че и зимнини в буркани, бидони и прочие. Не е до визия , а до мерак!
В една от рецептите , за торта "Лулу", познайте кой и е помогнал...ами нашата Лулу, за това я е кръстила на нея ...стига с тия паранои, готви си момичето!

# 109
Някой дали може да ми помогне с рецепта за бисквитки или сладки без яйца?  bouquet

# 110
  • на втория етаж
Някой дали може да ми помогне с рецепта за бисквитки или сладки без яйца?  bouquet

Бързи сладки без яйца  Peace

и още едни бисквитки

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 14:04 от lina kaz

# 111
  • Варна
И аз да попитам нещо.
Има ли все още на пазара боровинки, че ми се ще да направя няколко бурканчета. Е да са и на сносна цена де Blush

# 112
Някой дали знае рецептата за едни питки-тип пърленки сещам се че се правят на теф.тиган без мазнина и вътре се пълнеха със нещо????
Благодаря предварително Hug

# 113
Изнамерих във фризера нарязани тиквички на кубчета. Дайте идеи какво да ги направя?
Крем супа или нещо по-различно...  Rolling Eyes

# 114
Някой дали знае рецептата за едни питки-тип пърленки сещам се че се правят на теф.тиган без мазнина и вътре се пълнеха със нещо????
Благодаря предварително Hug

Хачапури?

# 115
lina kaz, благодаря ти  bouquet! Може би ще се ориентирам към втората рецепта Peace.

# 116
И аз да попитам нещо.
Има ли все още на пазара боровинки, че ми се ще да направя няколко бурканчета. Е да са и на сносна цена де Blush

има да, сезон им е. За цената е относително - сутринта  ги купих по 7,50 /кг

# 117
айде,де...давайте рецептата за тия питки на тиган,че и аз се наточих нещо на тях...

# 118
ето ти едни с микс от сирена. http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,3663.msg130150.html#msg130150
Не пречи само с един вид сирене да е  Peace

# 119
Да май бяха хачапури може ли рецепта а и на пълнежа?

Общи условия

Активация на акаунт